- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Egy Xperia pro-m van. Van ezeknél lehetőség egy weblap fokozására, mint pl az iphoneoknál? Vagy alkalmazás kell ehez?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
huliganboy
addikt
válasz Keeperv85 #5145 üzenetére
Szia!
Látom a PH valamit alkotott ugyanis az utolsó kb 10 hozzászólás az éjszaka folyamán eltünt!
Megoldottam közben. Nem volt bootloader lehetőség csak simán újrainúlt de az adb shell-be beadtam neki a data wipe parancsot és gyárira visszaállított mindent!
Köszönöm a segítséget!!!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz huliganboy #5176 üzenetére
Eddig nem is tudtam, hogy az adb felől is van data wipe. Szép megoldás!
-
Multikiller
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy az Xperia Play mobilom lefagyott, kivettem az aksit, visszakapcsoltam. De nem akart betölteni. Amikor nagy nehezen magához tért a kijelzőnek csak az alsó 1 cm-es sávját érzékelte. A gyári beállítások visszaállítása nem segített. Valakinek van ötlete? Szoftverhiba, vagy a kijelző romlott el?
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok! eladtam a telefonom (sgs), egy havernak, és szeretne cerberust rakni rá, de nem tud bejelentkezni, csak az én account-ommal...vagy egy másikkal, de ő még nem regisztrált, és nincs is ilyen opció, sem a telón, sem a weboldalon...valami ötlet?
szerk: elfelejtettem, ha számít valamit, teljesen újra volt format-wipeokkal telepítve rá cm, kernel minden...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
GEPESZ66
veterán
A Google Maps térképeit (Pl.Magyarország) le lehet-e tölteni, s PC-ről rámásolni a telefonra, hogy offline navigáció is legyen?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Mit lehet csinálni egy olyan telóval aminek nincs imei száma?
Konkrétan egy htc one és sgs3-ról volna szó.
Mit csinálnak ezekkel a telókkal, hogy nincs imei számuk, és hogyan hozhatóak helyre?[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz DeathAdder #5186 üzenetére
Nem egyszerű helyretenni őket. A hTC-t jó eséllyel csak boxban lehet, az SIII-nál, ha volt emmc mentés, akkor szerencséd van, ha nem akkor az is szerviz...
Idehaza sajnos az IMEI beírása is illegális, szóval óvatosan a témával...
-
nggabi
félisten
válasz DeathAdder #5186 üzenetére
a one-t azt nem tudom. az s3 vagy demo, akkor lapot kell bele venni, vagy simán elmegy szoftverfrissítéskor. azt már egyszerűbb orvosolni, csak otthon ritkán oldható meg.
"szenyor dzsíííí"
-
DeathAdder
veterán
válasz Keeperv85 #5187 üzenetére
Illegálisan beírják egy jó s3 imei számát a rossba?
Mi a legális út ilyenkor, ha nincs rajta gari, se efs mappa mentés? Ha alaplapcsere, akkor az mennyibe fájhat az S3 esetében?nggabi - Köszi Kaptam ilyen telókra ajánlatokat imei-k nélkül, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz DeathAdder #5189 üzenetére
Nyilván lopottak... Én hamar kiverném a fejemből őket...
-
Crytek
nagyúr
Az az anomália mitől lehet,hogy a skype fogta magát és megörült?
Eddig jó volt működött most meg ha elindítom adja ugye azt a hülye bejelentkező hangját azt eltűnik magyarán el sem indulAzt valahol be lehet állítani ,ha valamit másolok az androidos gépre akkor utána egyből nézze át a gépet az új tartalom felismerése miatt?
Next PC Upgrade: 2022
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok.
Olyan android programot keresek amivel éttermeket tudok értékelni. Tudom, hogy van egy program, de nem találom. Nem tudja valaki esetleg, mi a neve?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Magnat
veterán
Hi,
tudja vki, h ha kikapcsolom az auto elforgatást, a Youtube miért nem hajlandó szótfogadni és forog el továbbra is? 3 eszközön próbáltam és mindegyiken ezt csinálja, szóval mintha direkt lenne ilyen..
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
palnori1
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG Optimus L9-em van (más néven P760) és mivel lockolt bootloaderrel flasheltem ki a CWM-et (ClockworkMod) a telefon nem indul el csak egy "Security Error" felirattal. Azt hittem sikerült unlockolni a bootloadert ezért is flasheltem a CWM-et sikertelenül. A telefon viszont el tud indulni S/W (Software) Upgrade módban így elvileg LG Mobile Support Tool-lal helyre lehetne állítani a telefont..viszont ez akárhogy is keresi nem találja azt. Driverek fel vannak telepítve. Ha nincs ötletetek szerintetek beveszik szervízbe? Csak rootolva van a telefon,semmilyen custom rom nincs rajta,s hasonló. Mivel a telefonra fel raknák a gyári szoftvert így kicserélnék nem?
Előre is köszönöm a válaszokat.. palnori1
-
air
nagyúr
válasz DeathAdder #5199 üzenetére
2. CPU-Z
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest