- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Songoman #9350 üzenetére
Érdekes, hivatalos fórumán mintha pár napja olvastam volna a hibáról. Ezek szerint Libreelec-et leszámítva mármár ajánlott lesz ez is?
S905X-nél is mintha olvastam volna pár helyen, hogy kezd előjönni ez a felvillanásos gond.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Shane83
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem egy olcsó Android TV Box vásárlását. Elolvastam a topik összefoglalóját, de teljesen laikus vagyok a témában. Egyenlőre a KIII 2G + 16G Amlogic S905 szimpatikus. Viszont ha szerintetek közel hasonló árban van jobb típus is, megfogadnám a tanácsotokat. Előre is köszönöm! -
retesz147
addikt
válasz Shane83 #9354 üzenetére
Én kb 1 hónapja használok KIII. Teljesen meg vagyok vele elégedve minden téren. Van egy miniMXIII is. A KIII wifije egy lehelettel jobb, meg nekem a távja is jobban bejön a több gomb miatt.
Viszont pár napja 1-2 kolléga panaszkodott a most érkező KIII-ra. Távirányító problémájuk volt,nem tudom, hogy megoldódott-e. Olvass vissza.
Külsőleg amúgy miniMXIII szebb darab.De én egyébként ajánlom, mivel nálam hibamentes.
Xiaomi 13 eu dev...
-
a8l
aktív tag
Senki nem gondolja így, az s905 a jobb. HA nem akarsz szívni vele akkor olyat veszel.
S905x nem jobb semmivel, nincs gigabit lan és LE se tökéletes még.
Nem értem miért vesz bárki ilyet amig lehet kapni sima S905-öt. Az S912 8magos erősebb grafikus egységgel, talán játékoknál lehet jobb. De csak android van ami média lejátszónak nem valami jó.
Nekem is van ilyen, azért használható kompromisszumokkal, de nálam is a média lejátszó egy S905-ös MinimxIII. Eszembe sem jutna a projektor alá bekötni a Gt1-et. Hátha majd egyszer jó lesz. -
pinnacle
nagyúr
válasz Crvsh3R #9338 üzenetére
Milyen árban láttad? Itt 50$ EU adapterrel. Ebből van 2A-s is, csak nincs a listában, de üzletben már láttam. Lehet valaki tud olcsóbbat is.
Próbáljátok ki, hogy Registered Air Mail-el kéritek, EU/USA postával. Nekem kínai rendelés volt, mégis a cseheknél adták fel, ezért nem látszódott a nyomkövetésen, viszont itt volt 2 hét alatt, vám nélkül.[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz DroiDMester #8906 üzenetére
MI a "hosszabb" távú tapasztalat? Működik minden rendesen? Érdemes feltenni?
Ha mégis gond van, merre találom a gyári fw-t? -
Crvsh3R
senior tag
válasz pinnacle #9357 üzenetére
Itt néztem. Szállítással együtt mondjuk kb. $12-al többe kerül, de ha netán mégis Kínából jön, akkor az ÁFA szerintem több lenne.
Közben találtam EU adaptert is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Tudom ,hogy nem ez a forum fo vonala, de van valakinek tapasztalata ezzel a soccal keszult lejatszokkal?
RK3229 2G/8G
Mert ezen is van elotelepitett kodi es szimpla medialejatszonak ez is kellemes kis eszkoznek tunik.Koszonom a valaszt udv
-
a8l
aktív tag
válasz Crvsh3R #9360 üzenetére
Akkor rendeld EU raktárból, hamarabb itt van több pénzért. A kínai rendelésnél se jelent autómatikus többletköltséget, kicsi az esélye hogy megállítsák. Nekem még soha nem volt gondom, egyszer se kellett fizetnem. Most 8napig volt náluk a minimx3 miután megjött az országba már kezdtem aggódni de tegnap kihozták végre.
Egyébként és is gondolkozom egy ilyen m18-ban, kipróbálnám, bár gondolom nincs különbség minimx3-hoz képest működésben. Már csak akkor veszek még egy boxot ha nagyon jó áron lesz, már így is van két minimx3 és a gt1. wifire, meg av kimenetre nincs szükségem, talán az igényesebb alu ház lehet az előnye az m18-nak. -
Beni2360
félisten
válasz Hali1975 #9361 üzenetére
Talán itt. hamarabb kapsz választ.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Hali1975 #9364 üzenetére
Azt jól teszed nekem is s905 van 2 db.K1 plus és Mini mx-G 2/16 Gb, a g 1000 lant takar.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hali1975
tag
válasz Beni2360 #9365 üzenetére
Szia !
Koszi:-)!
mar van egy Beelink MiniMXIII .
Csak miivel kell egy lejatszo a haloba is es elsosorban lejatszo, ezert gondoltam kikacsintok.
De ugy latom azzal a soc-al messze nem ennyire egyszeru a csupasz kodit ratenni, sot:-)Lehet ,hogy maradok a markanal es egy Beelink GT1 lesz tesztelni:-)
MOndjuk az Beelink M18 is nagyon szimpi , csak most eu-bol uk plugos tappal van. -
Beni2360
félisten
válasz Hali1975 #9366 üzenetére
Beelink GT1 -t nem ajánlják film lejátszásra mert nincs hozzá LE.
vegyél mini mx és egy 8 GB sd kártyára a LE. Tökéletes lejátszó.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem olvastam ezt a topicot, mielőtt megvettem a TV Boxomat.
Ez konkrétan A95X Nexbox S905X-el.
Van már egy RPI3-am, azon LE van és még wifin (sőt, közepes minőségű wifin) is teljesen jól működik a kodin a 1080p filmek lejátszása, IPTV nézés HD-ben.
Sajnos ez nem mondható el erről a kütyüről. Nemhogy wifin, de kábelen sem működik rendesen.
Amit eddig próbáltam hegeszteni rajta:
- lecseréltem a gyári kodit a play áruházasra
- Pendrive-ra ráraktam a LE-t, most már erről is szépen indul.LE-ről még a legjobb a kodi, csak a hang szaggat. Azt is beállítottam a wiki szerint, de nem lett jobb.
Vettem minőségi HDMI kábelt. Nem lett jobb.
Hangsúlyozom, még mindig csak LAN-on csatlakozom a Wines HTPC-hez.
Hangsúlyozom, ugyanezek a dolgok RPI3-al tökéletes.
Egy kis segítséget szeretnék, hogy még mit tudok az ügy érdekében megtenni?
Cseréljem le az androidot? Vagy található valahol jobb LE? Vagy más fajta?
Ha nem Pendrive-ról indítom a LE-t, hanem SD-ről az jobb?
Vagy keféljem le az androidot és rakjam helyébe a LE-t?
Ennyi kérdés jutott hirtelen eszembe.[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
blakey
titán
Olvasd el az összefoglalót.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Keef_Lee #9377 üzenetére
Úgyis megsértődnek, pedig tényleg nem bántás. Minden ott van illetve ha valaki követ valamit akkor tudja, hogy esetleg hol keressen tovább stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Mivel nem jött válasz, ezért bővíteném a kört. Bármilyen s905 -ös eszközt használ valaki Android alatt DVI bemenetes megjelenítővel, és analóg (jack, sztereó) hangkimenettel? Sajnos, RK3066 -óta tapasztalom, hogy egyes kütyük nem adnak képet DVI -n, illetve a videólejátszás akadozik a digitális kép/analóg hang szinkron miatt. Pl. az M8 -ból (s802) csak Finless ROM -mal sikerült képet kicsikarni.
[ Szerkesztve ]
-
zodes
aktív tag
Nincs úgyis!
Annyira sokminden van az összefoglalóban, hogy bevallom van amit átugrottam..... sajnos ezt is.
Elismerem, ha Én vagyok a hülye, bocsánat.
Itt is ez történt, sejtettem, hogy ez lesz.
Nagyon köszönöm azért a segítséget. Elolvasom hatodjára is, de tényleg odafigyelve!....még ráadásul vissza is olvastam vagy 20 oldalt.....
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
DoItYourself
Topikgazda
S905X procihoz a legfrissebb, 009-es LE-et tedd a kártyára (ugyanúgy kell telepíteni/frissíteni mint a 008 esetén). Kétféle dtb.img van, attól függ, hogy mennyi RAM van a gépedben. Hibakereséshez első körben vezetékkel kapcsolódnék, és a Kodi kép/hang beállításait alapra tenném mindenhol. Utána teszt, majd egyesével kapcsolgatnám be/át a Kodi megfelelő opcióit. Sok a beállítás a Kodiban, könnyen félre lehet konfigolni.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
kjoo
kezdő
válasz #79335424 #9379 üzenetére
Hali!
Somatom: korában próbáltam egy DVI-s monitort a KIII boxom HDMI kimenetére kötve (egy fordító dugóval), mert nem adott képet a monitor HDMI-jén.
Jó volt a kép, csak a monitor 4:3-as aránya miatt minden megnyúlt. Hangot nem használtam, csak android van a dobozon.
Hétvégén kipróbálhatom, ha gondolod, csak írd meg mit szeretnél.KJoo
-
zodes
aktív tag
válasz DoItYourself #9381 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Nekem 2/8 Gb van, vagyis akkor a gxl_p212_2g.dtb dtb fájlt kell letöltenem ugyebár?
A leírás szerint eljárni, illetve amit tanácsoltál.Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok,
ide irányítottak, upgrade-elni tervezek mk808-ról (2003-as beszerzés, még működik simán, csak a Skype videohívás nem akar menni normálisan rajt, csak 5-ből 1x, az meg már nem OK nekem).
Nézegettem az összefoglalót, olvasok vissza a topicban, közben kérdezek:
Találtam a gearbesten az ajánlottak közül ezt:
Beelink M18 TV Box Android 5.1 - EU PLUG BLACK
Mivel unregistered mail, gondolom kínából jön.
A kérdések és válaszok között találtam egy olyan választ, amin fennakadtam, ezért is kérdezek (próbáltam keresni a fórumban, HDMI 2.0-ra 21 hsz-t dob ki, nincs benn válasz, vagy rosszul kerestem)2. The item is with HDMI 2.0 Cable, it will not work on the TV with HDMI 1.4.
Ez most a kábelre vonatkozik, és ha régi HDMI kábellel kötöm a TV-re, akkor megy a box, vagy HDMI 2.0 képes TV-t kell vennem?Bocs, ha hülye a kérdés, nekem logikus lenne, hogy régi HDMI kábellel mennie kellene, de nem merem megkockáztatni, hogy megérkezik a cucc, és azért kelljen TV-t cserélnem, mert a kis box finnyás
Köszi előre is, ha tudtok segíteni.
Arti1[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Tesómnak szeretnék egy lejátszót.
Mini mx3-ra várok, mert nekem is az van, de közben rájöttem, hogy elég neki a fullhd és szerintem a LE sem fontos, elég ha androidos kodi szépen fut. Gondom az 1/8 GB-os is elegendő.
Fontos lenne a minimum N-es wifi, esetleg kompozit video kimenet.
Van valami akció momentán?
-
törölt tag
Köszi, nekem ennyi elég, ha M18 -cal senkinek sincs ilyen tapasztalata! Én is HDMI-DVI adaptert használok, és egy gagyi, PC -s, aktív hangfalpárra megy a hang. 24" -os, full HD, LED monitor, úgyhogy nem kukáznám a HDMI hiánya miatt.
A Gigabit LAN, LE, Linux, és Remix OS kompatibilitás miatt szeretnék M18 -at. Ezekre nagy szükségem van, mert ... ööö ... szóval halvány fogalmam sincs, hogy mi a fenének nekem még egy 666. mini PC. Úgyhogy azért, mert csak![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Hülye kérdés, hülye válasz. (az angol) A HDMI 2.0 egy szabvány és nem kábel, 10 éves kábeleket használok, 4K-t nem probáltam de 3D-ig mindent visz és tökéletesen müködik, jó a régi kábel is, a speckóját nézd meg, hogy milyen átvitelre képes.
-
Arti1
aktív tag
Még egy kérdés:
Ez a Beelink MX64 BG-ről és a Beelink Mini MX a GB-ről ugyanaz? Nagyon hasonlít a leírásuk, csak az összefoglalóban írtátok, hogy minden betű különbség fontos lehet. Árban hasonlóak.http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
blakey
titán
Nem ugyanaz, két különböző termék.
-
interfész
tag
sziasztok!
Minimx3 ast honnan érdemes most beszerezni??
köszönöm
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
gulac12
tag
Nekem Beelink M18 van és gond nélkül működik egy 10 éves HD-s Sony LCD TV-vel, sőt mivel a TV-n csak 1 db HDMI csatlakozó van be kellett szereznem egy (ilyen vagy ehhez hasonló) hármas HDMI elosztót is, az M18, egy DVB-C set top box és egy DVD asztali lejátszó van így bekötve.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz gulac12 #9392 üzenetére
múltkor linkeltem olyat 2.5 dolcsi körül [link]
(#9384) Arti1
nem igazán értem, hogy a hdmi2 kábel miért ne működne régebbi eszközökkel. Csupán jobb minőségűnek kell lennie és be kell legyen kötve minden lába. Ha a box nem menne régi hdmi-vel, akkor sok monitor és tévé sem működne vele.[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz pinnacle #9357 üzenetére
Köszi! Végül ma hajnalban megrendeltem az általad ajánlottat (US/EU tracking number-el) és nem az EU raktárost. Így legalább EU plug-os. Remélem nem akad fenn a NAV-nál és simán átjön.
-
veterán
-
veterán
válasz pinnacle #9397 üzenetére
Kínából küldik a csehekhez, onnan továbbítják hozzánk.
Rajta van egy szép matrica, ami jelzi, hogy eu-n kívülről jött.
Itt a fórumon 6 emberről tudok, akinek lenyúlták a cseh csomagját. Nekem kettőt.
Ez itt nagyon off, ott a Gearbest topik, ha valakinek lenne még kérdése.XtremLor: Szintén hétfő mindkét csomag.
Szerintem teljes konténer tűnt el, mert a dátum mindenkinél egyforma ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest