- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interfész
tag
sziasztok!!!
megjött a minimxIII nekem is. 009 es ment fel. amit észrevettem hogy nem olyan fürge mint az android. ez azért lehet mert 2gb os sd kártyán van? ja meg sikerült a második filmnél fekete képernyővel kifagyasztani
kiléptem egy filmből újra elindítanám kérdezi hogy folytassa onnan a hol abbahagytuk mondom igen erre full fekete képernyő és nem reagál semmire. áram ki majd vissza megjavult. a filmeket lejátszotta igaz kb 3-4 et néztem meg sima monitorra kötve hdmi vel de mintha 1-2x meg is akadt volna. a kodiban nem tudtám átállítani magyarra mert belementem a menübe és mikor az angolra rányomok akkor nem hozza be a listát hanem viszalép mintha csak ok ot nyomtam volna, droid alatt simán jó volt. realtek wifi-s dtb!!!eddig ennyi igaz kb 10 percet teszteltem.
[ Szerkesztve ]
Minden ami számítástechnika, PC-k építése, szerelése, diagnosztizálása, alkatrész beszerzések, hálózat, stb. Érdeklődni lehet: 06-20-212-0898 A termékeket itt lehet átvenni: 1039 Árpád utca 64, H-P 9-16
-
kjoo
kezdő
Hali!
CoF még ezt találtam:
Hmm.. blue blinking light.. I have seen that before,
My poweradaptor failed after a week.. it hat just enough power to light-up the blue light..but not to boot-up the system (flashing=bootloop)
Try a different poweradaptorMáshol lis lehetett olvasni, hogy a tápjuk néha hibás. Ki tudod próbálni másik, kompatibilis táppal?
Más pedig ezt írta:
Flashing blue light is a failed tv connection or HDMI cable
Ami azt erősíti, amit korábban írtam.
KJoo
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Tudom, hogy nem teljesen idetartozik. De azért ez a Gearbest sem gyenge. RS...GB követőkód van. Vagyis ha jól gondolom, Angliából érkezik a csomag. Nov 2. óta semmilyen információt nem kaptam. Olyan, mintha nem létező tracking number lenne.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
sniphoe
aktív tag
Nálam ugyanez, EU stock, RS...GB követőkód és én is pont nov 2-a óta várom, hogy lássak valamit.
Állítólag akkor fogjuk látni a rendszerekben, amikor beérkezik valamelyik nagyobb központba.
Gearbest support szerint 3-10 munkanap a szállítás, szóval várjunk türelemmel..If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
komzs
tag
-
komzs
tag
-
retesz147
addikt
válasz sniphoe #9109 üzenetére
hmmmm....
7-8 csomagom jött, amit Angliába adtak fel Royal-al TR számmal (GB is és magán csomag is). Összeset a GLS hozta házhoz. Feladástól számított max 5-6 munkanap.
Miután kilép angliából(feladástól számított 2-3 nap), kb 1,5-2 nap múlva megjelenik GLS rendszerében, szóval nov2 óta már látszódnia kellene.Amint megjelenik GLS rendszerben, onnantól vagy másnap, vagy 2 nap múlva hozz a futár.De lehet ünnepek bekavartak.Ha holnap este 9-ig nem lesz változás, az érdekes.....Akkor lehet érdeklődni GB-nél, vagy akár GLS-nél....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
nagyúr
válasz sniphoe #9106 üzenetére
Mit izgultok ha 2.án rendeltétek, talán 3.adikán adták fel azóta 2 MUNKANAP TELT EL egyébként GB és 17Track oldalon már akkor jelenik meg mikor már szinte kézbe kaptad!
ROYALMAIL oldalán csekkoljátok a tn számot de van mikor az is behal, és aztmondja nincs ilyen tn szám mikor elötte 2 órával néztem simán mutatta hogy már magyar országon van!
Ha a GLS oldalán látszódik a tn szám akkor 2 nap és nálatok a cucc ott érdemes leginkább nézni mikor jelenik meg náluk![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ha már postázás.
sky56-on:
track it-n:ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kerio
őstag
válasz retesz147 #9107 üzenetére
Köszi!
Sajnos egyik helyen sem látszódik.(#9111) retesz147
Most beszélgettem a GB-vel online chaten. Írta, hogy várjak még 2 munkanapot. Biztosan meg fog jelenni. Én angliából rendeltem már pár dolgot. Ebay-ől általában. Magyar Posta hozta eddig mindegyiket.
De pl. Lengyelből jött az UK-EU átalakítóm, amit szintén 2.-án rendeltem. És 4.-én már csengetett is a postás. Persze, Anglia azért messzebb van.[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
retesz147
addikt
válasz DroiDMester #9113 üzenetére
Ahogy mondod, sok múlik feladáson.
GLS-nél érdemes figyelni, ha ott megjelenik, onnantól szépen követhető és gyorsan meg is jön....
@Kerio
Angliából:
Ha Royal-al adják fel és TN-es akkor GLS hozza házhoz.
Ha Royal-al adják fel, de TN nélkül, akkor magyar posta hozza.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,megjött a minimx III és feltettem a 009 LibreELEC-et,de abszolut nincs hang.A doboz optikain van kötve egy sony erősitőre.V.ki tudna segiteni, hogy esetleg hol kell beállitani v.mit ,mert már néztem mindenhol de semmi eredmény.
PSN - RedFoxHun
-
sniphoe
aktív tag
válasz DroiDMester #9113 üzenetére
Nem izgulunk, beszélgetünk, egyébként nov. 2-a a feladás dátuma, nem a rendelésé.
Royalmail rendszerében sem látszik, de mint írtam, várunk türelemmel.If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Csicsóka
őstag
válasz Franky2Ster #9096 üzenetére
Lehet. SSH-n belépve. installtointernal parancs felteszi.
-
kmarci25
veterán
válasz sniphoe #9120 üzenetére
Az, hogy a GB írta, hogy feladták, még nem jelenti azt, hogy ténylegesen meg is tették. Nyomkövetési szám már azelőtt is lehet, hogy a csomagküldő átvette volna. Úgyhogy csak annyi marad, hogy naponta írtok nekik, hogy vaccap? Illetve tracitonline.ru sokszor jobb, mint a 17track és társai.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
komzs
tag
válasz Songoman #9112 üzenetére
Nekem is GT1 van. Kikapcsolásra már rájöttem, hogy hosszan kell nyomni a power gombot.
Kikapcsolt állapotban a box usb vevő nem működik, ezért, ha hosszan nyomom sem reagál.
A piros TV gombot kell infrán betanítani neki.
Amúgy tökéletesen helytáll a táv.Megj.: Első kicsomagolásnál nem tudtam, hogy kell levenni az elemtartót. Azt sem tudtam, hogy jó helyen feszegetem, mondjuk elég egyértelmű -a hátoldalon alul van.
Nincs benne elem, ezért mindenképp le kell venni és 2 AAA elemet beletenni. Egy kicsit meg kell erőszakolni... -
eisento
addikt
skacok megjott a mini mx lejatszo, viszont nincs hang ha autora rakom spdifre re allitja hdmi se pcm beallitasnal se ad ki hangot. hdmi-vel van osszekotve. otlet? vagy hasznaljam a hozza adott hdmi kabelt? az lehet a baja?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Csicsóka
őstag
Az MXQ Pro+ LE Samu c10-es SD-ről egy árnyalatnyival lassabban működik, mint eMMC-re téve. Ez tényleg csak minimális különbség, én csak a borító képek betöltésénél vettem észre. A T95M-re tett LE viszont egyáltalán nem gyorsabb eMMC-ről. A boot idő még hosszabb is vagy 2 másodperccel, mint SD-ről.
-
a8l
aktív tag
válasz envagyok #9091 üzenetére
Van egy 10 éves sony hdd recorderünk ami tudja a gyorsított lejátszást, és ezt szereti használni, mivel hamarosan be fog krepálni, mondtam neki hogy le lesz cserélve egy modernebb cuccra. De ő amig működik azt akarja használni, azt használ amit akar. De ha meg tudom oldani hogy tudjon kodiból gyorsítva lejátszani akkor már nem lesz kifogás hogy miért ne dobjam ki a régi sony vackot. Wetek play csak szerver lesz, és kap egy minimx3-at abba a szobába a tv-hez ahol a felvételeket szokta nézni. Amig nem kezdi azt használni addig nem tudok még egy sat antennát csatlakoztatni a wetekhez.
Már megbízhatóan működik a wetek, minden felvétel sikerül, nem is volt újra indítva 2hete.
Már csak a kryptont várom hogy használható legyen amit próbáltam az egy szar.Ip....-vel nekem is ez volt a gond régebben minimx3-on hogy nem töltött be, a hálózatra várás megoldotta.
-
Aurig@
őstag
Reggel feltettem a 009-es LE-t, egy MiniMXIII-ra. Hibátlanul megy. Viszont érdekes, hogy a KODI-ban nincs magyar nyelvválasztási lehetőség. Csak angol nyelv van, változtatni nem lehet (legalább is én nem tudtam). A régebbi verziókban lévő KODI-ban sincs az angol nyelven kívül más nyelv?
Be tudtam állítani mindent, ami érdekelt, de érdekelt volna, a magyar nyelvi lehetőség is.
[ Szerkesztve ]
<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>
-
a8l
aktív tag
Várni kell egy kicsit mire betöltődnek a nyelvek. Ha nem megy 1-2óra után sem akkor külön lehet feltenni a nyelvi csomagot az add-on-oknál. Nekem még mindig megjelentek a nyelvek, de mivel azzal kezdtem volna sokszor csak angol volt, 5-10 perc múlva visszatérve a nyelvválasztáshoz ott volt az összes nyelv.
-
blakey
titán
Van magyar nyelv, ha nincs fent akkor telepítsd a Kiegészítőknél.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyuri152
csendes tag
Alfawise H96 Pro+ TV Box Android 6.0
Ígéretesnek tűnik 3GB rammal és 32GB tárhellyel. És most annyiért adják mint az S905-ös boxom, ami 2GB/16GB-os.
[ Szerkesztve ]
-
aliens69
csendes tag
interstate76-tól
Akkor azt mondod, hogy lehet célszerűbb lenne egy smart nélküli tv-t vennem és mellé venni egy S905-ös CPU-val szerelt mini pc-t?
Hajlok erre a megoldásra is, de nem nagyon találok olyan LCD/LED TV-t, ami nem okos, hanem "buta". Írtam másik topicba, hogy 2 TV-re szűkült a kör (gondolom emlékszel rá) Samsung UE49KU6450 és Sony KDL50W755CBAEP. Ugye mind a 2 smart, viszont a samsungra a kodi-t nem lehet feltenni. Errre gondolom kapásból azt mondaná néhányotok, hogy akkor miért nem a sony-t veszem, jelenleg nem tudom, hogy melyik legyen.
Egyenlőre most az érdekel és egyben ez lenne a kérdésem is, hogyha vennék mellé egy mini pc-t a samsung mellé, akkor úgy már fel lehet majd tenni rá a kodit és a kiegészítőit, movieshark-ot stb...?Milyen mini pc-t ajánlanátok egy ilyen megoldáshoz?
Bárki válaszolhat, nem csak interstate76.
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
ati888
senior tag
Hello!
Megjött nekem is ma a MiniMxIII, egyelőre csak kipróbáltam a kodival, majd holnap lesz időm feltenni a LE-t. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy a 009-et érdemes már felrakni, illetve úgy kell az egészet csinálni, hogy egy SD kártyára a számítógépen felteszem a cuccokat és utána betéve a lejátszóba arról boot-olok?
Ui: nekem pontosan melyik dtb.img kell? (MiniMxIII, 2/16GB)
köszi
Ati
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Frissíteni kell a kiegészítőket és akkor már van választási lehetőség. Én is így jártam tegnap este.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hevizms
addikt
MX3 vs T3 távirányitó?
Az MX3 a régebbi,ahogy itt nekem irták,de az picivel drágább ugyanazon eladónál.Miért? -
Cs.I.T.
csendes tag
válasz junkpod #9139 üzenetére
Azért mielőtt ezt a tanácsod adtad igazán átolvashattad volna magad is az összefoglalót.
Rájöttél volna, hogy abban nincs leírva a LE magyar nyelvre állítása.
Magam is ezzel szívtam a 09-esben.
Az én megoldásom ez lett:System ==> Settings ==> Add-ons ==> Search (itt beírtam, hogy hungarian, és a találatul kapott nyelvi csomagra, install )
Majd ezután:
System ==> Settings ==> Appearance ==> International ==> Language : magyarra állítaniPersze mindezek előtt legelőször a hálózatot kell beállítani.
-
Beni2360
félisten
Megint egy alvó ügynök feltámadt.Láttátok? Láttátok?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest