- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz nfsu17 #83950 üzenetére
A g10s is jobban fogyasztja az elemeket mint a sima infra távirányító de ez érthető is szerintem. Szerintem 3 max 4 havonta cserélni kell míg a tv távirányítóba meg 2 évente kb 😄 . De nem kell célozgatni cserébe. Én elég olcsó elemeket használok benne amúgy. Energizer vagy duracell biztos jobban bírná.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz csubyy #83942 üzenetére
Hopszi, elnezest, nem Neked szerettem volna valaszolni, chubyy, hanem #83891Sanyesz. -nek ...
O irta, hogy a Geekbuyingrol vett egyet, amiben a RAM es a LAN is kevesebb volt, ez utobbi 100mbit...Sanyesz., belinkelned kerlek, hogy melyik volt az pontoan? Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
Egyaltalan nincs meg tapasztalatom ilyen eszkozokkel es habar nem tartok tole nagyon, mert korabban, eveken keresztul, minden telefonomat ROMoltam, gondolom nem lesz nagy kihivas az OS csere, de majd nyilvan atnyalazom az osszefoglalot. Apropo, ezzel kapcsolatban kerdeznem, hogy vajon abszolut naprakesz es lehet ra tamaszokodni - igaz?
A masik amit meg szerettem volna megkerdezni, hogy alapbol, ami telepitve van gyarilag oprendszer (pl. egy ilyen X96 MAX Plus-on), az milyen?
A CE az meg kvazi egy Kodi, ha jol latom, igaz?
-
-
axlfsi
veterán
Khadas-rol eleg keves infot talalni a topikban. Nem egy kozkedvelt hardver? (vagy csak draga, azert?).
Ha jol latom, akkor a "sima" VIM3 erosebb vas, mint a VIML (L = lite?), de kit-ben, csak ez utobbit latom, a VIM csak board es kulon kell megvenni hozza a hazat, hutest, stb stb...
HA Khadas, akkor van jo es gyors szallitas EU-n belul is, ami ajanlott (Amazon?) vagy ALI-rol rendeltek?
-
blakey
titán
válasz axlfsi #83959 üzenetére
Khadas a qrva jó kategória, van róla infó, nagyon ajánlott. Gyártótól rendelj. Vim3L S905D3 alapokon van, Vim3/Pro A311D alapokon, utóbbi erősebb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
stigma
addikt
válasz axlfsi #83959 üzenetére
Hi. Nekem 2db VIM3L van ami papíron a ,,gyengébb" 2/16-os de tökéletesen teszik a dolgukat.
emmc-ről kb 10-12sec alatt bootol a CE, igaz nem tud DV(Dolby vision-t) csak a sima VIM3, de én semmi pénzért nem cserélném le.
Arra figyelj ha amazonos rendelés akkor a töltő nem adják asszem hozzá.
Én egyiket khadas.com-ról rendeltem megjelenéskor, másikat innen apro-ról halásztam, de amazonos rendelés volt.Maga a box elég frankón összeszerelt, prémium anyagokból - igaz a ház műanyag - , de baromijó, hűtése pedig egyszerűen fantasztikus.
[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
axlfsi
veterán
Ertem, koszi a hozzaszolasokat. Lattam, hogy nagyon jol ossze vannak rakva, korrekt weboldal, termektamogatas is.
Majd meg alaposabban osszehasonlitom a kulonbozo modelleket, de ami feltunt (es nem tetszik - aztan lehet tevedek es beneztem), hogy csak a VIM3L van "oszerakott formaban, kitben", a tobbit nekem kell osszerakni, ugy, hogy kulon veszem a boardot, hutot, dobozat, stb (amitol nyilvan meg dragabb lesz), ... de majd osszevetem alaposabban
-
blakey
titán
válasz ORCA58 #83963 üzenetére
Média alatt van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
A box boot megáll a coreelec feliratnál. Viszont az óra bejön.x96 max pro.
Lehet valamit kezdeni vele vagy ujra kell rakni? Matrix.
üdv -
Imi1981
veterán
Van egy beelink mini mx 1 GB ramos régi boxom. A távirányítója bedöglött és egy x96 mini távirányítóval (és remote config fájlával) használom de ezzel sajnos bekapcsolni nem tudom. Meg lehetne ezt valahogy oldani, hogy be tudjam vele kapcsolni? Amúgy minden működik csak a bekapcsolás nem!
[ Szerkesztve ]
-
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Nálatok jó a The Movie Database scraper?
Nálam a Settings részben üres képernyőt hoz, ahol korábban a magyar nyelvet lehetett beállítani. Angolul hozza a borítót rendben. -
Csabi1984
addikt
válasz DoItYourself #83974 üzenetére
Nekem az Amlogic-kal azért félek mert melegszik alapon. Nyáron nem is merem bekapcsolva hagyni
-
axlfsi
veterán
Csak kivancsisagbol es erdekessegbol, kerdeznelek Benneteket - hiszen eleg sok, EU raktaras GeekBuying vasarlas realizalodott mar itt, a forumon is - mi a tapasztalat, mennyi ido utan kezdik postazni Nemetorszagbol?
Penteken vasaroltam, de kedd este van es meg meg sem mozdult (se TN, se semmi)); Payment Confirmed(Processing)
Nem vagyok turelmetlen, csak kivancsi ... pl. Bangoodrol (valosan) EU raktaras termeket ennyi ido utan, mar kb. hozza a postas.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Sanyesz.
őstag
válasz axlfsi #83953 üzenetére
Szia! Bocs, nem vettem észre a hsz-t.
Ez volt az.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
-
castiels
addikt
Létezik olyan Bluetooth távirányító ami működik x96 air-el ce alatt? A gyári hol érzékel hol nem....
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz castiels #83986 üzenetére
Ha ugyanazon router adja mindkét hálózatot (pl. a box csatlakozik 2,4 GHz-en, a telefon meg 5 GHz-en), akkor biztosan.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
castiels
addikt
Hogyan lehet felkonfigolni?
-
blakey
titán
válasz castiels #83991 üzenetére
Ennek nem sok köze van a légegérhez. A box bármin lehet.
-
Tim82
félisten
válasz castiels #83989 üzenetére
Átfogalmazom. Nekem otthon a box 2,4 GHz-en csatlakozik (mondjuk "Tim" SSID-jű hálózatra), a tabletem, telefonon, amiket néha alternatív távirányítónak használok, 5 GHz-en (mondjuk "Tim 5G" SSID-jű hálózatra). Mindkét hálózatot ugyanaz a router adja. Konfigolnom semmit nem kell, a Yatse anélkül is megtalálja, látja, kezeli a boxot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
castiels
addikt
válasz blakey #83993 üzenetére
Tehát, a box akármilyen 2.4 ghz-es wifi hálózatra csatlakozva egyből vagy kis idő után kifagy és újraindul.
Csak 5 ghz-es wifi hálózaton képes működni.
A légegér wifin keresztül kommunikál vagy Bluetooth-on? Ha wifin es 2.4 en akkor a boxot kifagyasztja.
A telefonról osztom rá 5 ghz-en igy működik, így kellene a telefonról is hogy működjön a yatse app, ez volt a kérdés rá lehet e valahogy így tenni.
-
YxVs
senior tag
Erre valaki?
-
blakey
titán
válasz castiels #83995 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy a box min van, Wifi vagy vezeték. A légegér független a hálózattól. Irreleváns, hogy milyen Wifin van a box. A légegér egy távirányító ami egyáltalán nem csatlakozik semmilyen Wifihez, csak és kizárólag a saját adóvevőjéhez.
A légegér wifin keresztül kommunikál vagy Bluetooth-on? - ez milyen kérdés? Mert ha a 2,4GHz-es frekvenciára vonatkozik akkor a BT is 2,4GHz-en kommunikál, de egyiknek sincs köze a vezetéknélküli Wifi hálózathoz. Egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy mi a wifi, a bluetooth? Te láttál olyan légegeret ami Wifire csatlakozva működik?
A telefonról osztom rá 5 ghz-en igy működik, így kellene a telefonról is hogy működjön a yatse app, ez volt a kérdés rá lehet e valahogy így tenni. - légegérről volt szó, yatse app is mindegy, hogy min csatlakozik. App esetében ugyanabban a hálózatban kell lennüik, de teljesen mindegy, hogy hogyan, lehet, bármi, nem számít, hogy egyik 2,4GHz-en, másik 5GHz-en, harmadik meg vezetéken csatlakozik, mind látják és irányítják egymást.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ZooLmt
csendes tag
Sziasztok! Van egy X96MAX Plus-om. A régebbi laptopommal, amin XP van, minden tökéletesen működött - gondolok itt az SMB-re. Laptopcsere ---> WIN10, SMB továbbra is működött, a lejátszó látott mindent. Aztán egyik napról a másikra OPERATION NOT PERMITTED. Elolvastam itt a témában több száz hozzászólást, kb. mindent kipróbáltam (azaz egy dolgot tuti kivéve, ami konkrétan megoldja a hibajelenséget ) és csak nem akarja az igazságot a lejátszó. Kérlek segítsetek megoldani ezt a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.