- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz darvinya #62100 üzenetére
Az elvileg nem ugyanaz, az már régebben is benne volt a boxokban. Van itt egy 8.1-es 905x2-es, de nincs sok időm tesztelgetni, de azt tudom hogy régebben egy A95X max-ba megvolt a kerneles módosítás. ( azt hiszem telepíthető formában is összedobtam de azt nem teszem fel mert ha valami nem stimmel akkor nem akarok ezzel foglalkozni, ha magamnak elszúrok valamit azt szoktam vállalni )
-
SunMount3r
nagyúr
Nem próbáltam még semmit, írtam, hogy kicsit félek tőlük (a Box nem az enyém lesz én csak "felkészítem") és jobban utánuk kell olvassak. Gyártói linket most nem tudok (mert lehalt a Beelink oldala), de itt egy teszt róla. De ez már elég régi, azóta volt már egy csomó FW frissítés. Persze én nem is kívánom senkitől, hogy csak a kedvemért nekifogjon mélyebben javítgatni a rendszert, inkább felmérném a jelenlegi lehetőségeket és begyűjteném az infókat, amit csak lehet.
Ami érdekességképpen most észre vettem, hogy a Hang beállítások menüben, ha Manual-ra rakom, akkor feljön egy csomó formátum: DD, DTS, DD+Atmos és még True-HD és DTS-HD is van ki/be kapcsoló gombbal. Ezt mire véljem? Tényleg lenne a HD hangokra is licence a Box-nak és a megfelelő lejátszóval még működhetne is, vagy ez csak valami kínai kamu? Tesztelni mondjuk nem tudom AVR hiányában. (A linkelt teszt-ben ezek még nem működtek, valószínű egy későbbi FW-el jöttek elő.)
CE: 100x kérdezték és már 100x válaszoltam , hogy tudom, hogy lejátszásra a legjobb, hamarosan telepítem is. Az illető felhasználási szokásaiból fakad, hogy jó lenne az Android-os lehetőséget is kimaxolni.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz SunMount3r #62102 üzenetére
Ha ott a box nálad miért nem nézed meg rögtön hogy van-eafr kapcsoló és hogy működik-e az afr? Ez lenne a legegyszerűbb. Linkelve volt itt és máshol is pár tesztvideó amivel pedig a kodi pixelhibás és egyéb hibás lejátszását lehet tesztelni ( éln is felraktam egy kis csomagot, ha azokat viszi akkor általában már jó).
Ezeket megnézed, kb 10-20 perc és máris minden kérdésedre ott a válasz. ha nem működik akkorráérsz agyalni hogy hogyan kellene megoldani.De szerintem ha valaki igényesen akar filmezni mert kényes az afr-re és a finom részletekre annak úgysem lesz jó a droid, tehát ezek lényegtelemnek, aki meg nem olyan igényes ilyesmire azt az afr hiánya sem érdekli ahogy tapasztaltam.
Mire akarják konkrétan használn? Mindig ez az első kérdés ( mint pl egy pc-nél laptopnál stb)
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Van olyan értelmes árú S905X2-es box, amin megy a CE, és van rajta 2db USB3.0?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
SunMount3r
nagyúr
Eléggé átnéztem a menü-t, de AFR kapcsolót nem láttam, majd átfésülöm még 1x, de ha lenne is, nem hinném, hogy működne. Majd kiderül.
Így "pőrén" melyik a jobb, a sima KODI, vagy az SMPC? Vagy Box-tól függ és trial and error?
És van ezeknek valami Amlogic specifikus beállítása, amit érdemes ki/be/át kapcsolni?Casual Android-os dolgok, böngészés, YT, egy kis játék stb. Azért lenne jó, ha csak pl. egy családi videót, vagy egy mesét akarnak megnézni a gyerekekkel, azért ne kelljen mindig átboot-olni CE-re és utána megint vissza Droid-ra, ha aztán még azon is akarnak valamit. És így a gyerekeknek is könnyebb lesz a használata. Komolyabb filmezés esetén marad a CE.
Amit még szeretnék, hogy Android-os telót lehessen tükrözni rá. Olvastam, hogy esetleg tudja a Miracast-ot, de még nem néztem annyira utána, hogy ez jó lenne e és hogyan.
-
Faby
senior tag
Na ahogy ígértem, státusz riport.
Simán felment a boxra a CE, így biztos, hogy 905x2 az aliról vásárolt doboz. X96MAX-ról beszélünk, 11.11 vásárlás, bizonytalan volt a soc típusa. Linkelni nem akarom, mert most aktuálisan már a címben és a leírásban is x3-as proci szerepel, hiába arra a linkre kattintok, amivel én vásároltam.
Szépen működik minden a topikból elérhető fájlokkal (remote.conf, vfd.conf), egyedül a HDMI CEC-t nem tudtam működésre bírni egy Samsung tv-n, de ahogy olvastam, ezzel nem vagyok egyedül. A hozzá vásárolt D8 billentyűzet is egyből ment, ami kellett is, míg a gyári távot nem ráztam gatyába.
Wifit még nem néztem, LAN-on használom, ott megvan a GBit iperf-fel mérve.Még a médiatárak beállítása, vpn beállitás, kis testreszabás van hátra, de alapvetően ok a cucc, szerencsésnek érzem magam, hogy még sikerült elcsípni.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
mexel
veterán
válasz SunMount3r #62105 üzenetére
Afr-hez akkor próbáljátok ki ezt. Elvileg most ez a jól működő dolog az újabb droidokra ( is).
Sima app, telepíted, állítgatod, sok lehetőséggel.SPMC Kryptont javaslok. vagy a régi spmc-t ( 17.6.2) annak talán a legjobb a képe. A beállításairól van millió infó, most nem írom le. Minden megtalálható akár abban is amiket már írtam régebben most nem keresem ki.
-
mexel
veterán
AFR ( a keresőnek). Ez az app elvileg hibátlanul teszi a dolgát még elég extrém fps-ekkel is, és nagyon testreszabható, kikapcsolható és nem kell mókolni vele, nem írja át a kernelt mint a zip-es telepítők. Szerintem talán most ez az egyik legjobb megoldás. Ki is lehet íratni vele hogy éppen vált és hogy mire. ( ez ki is kapcsolható persze de így látjuk hogy dolgozik)
Működik az újabb boxokon és droidokon is. ( van kivétel, elvileg valamelyik minix-el nem volt tökéletes de ez majd kiderül még)
-
mexel
veterán
Ha a linkelt hsz-emet az A95X MAX ssd-re írásáról tudná módosítani valaki beírhatná hogy Kovakovi fórumlakó szólt, hogy pl terrás ssd-vel már nem működik ez a megoldás mert tesztelte ő is , ott kell a gpt. Kérdés hogy az mbr-es megoldással mekkora ssd megy, talán 512 lesz a max? Nem tudom most letesztelni de így az az infó nem teljes. ha valaki teszteli leírhatná.
-
Beni2360
félisten
Gondolkodok én az 240 GB SSD-re való telepítéssel. Olvastam a hsz-d kérdésem annyi lenne, hogy mekkora rész vesz le az elejéből és a fennmaradt NTSF résszel mi lesz?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
libus
őstag
Eminent EM7680 mennyire jó?
Azt olvastam róla hogy nagyon jó a kép minősége, ami számomra pozitívum.
Meg olvastam róla egy tesztet, és a Dolby Vision, Dolby Athost is gond nélkül lejátszotta.
HDR metadatokat jól küldi ez a Tv-nek?
100-as LAN elég 4K HDR-hez?
Youtube-t miért csak FHD játssza le?
Létezik olyan amelyik eredeti felbontásban lejátszó 4K tartalmat is?Számomra az elvárások 4K HDR, HDR10, Dolby Vision, DTS HD MA, Athmos.. ezek továbbküldése a házimozi erősítőbe.
Szóval minden új létező formátumok lejátszása.
Esetleg másik lejátszóra való javaslat?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Beni2360
félisten
Megcsinálta de nem látom win alatt, nem jelenik meg usb-ként. A fennmaradó rész meg ismeretlen. Most törlöm és kezdem elölről.
Két particó volt rajta lehet, hogy az kavart be.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mexel
veterán
válasz Beni2360 #62113 üzenetére
Nem is fogod win alatt látni ahogy az sd-t vagy pent sem, csak az első 500 mb-ot ( vagy mennyit) vagy az sem volt meg? De mindenképpen egyben legyen az ssd mielőtt írsz rá. egy partíció.
Más, egy kérdés: 9.2-n szeretném használni a transmissiont, eddig a Csicsóka féle 8.2.30-at használtam zip-ből. De valamiért nem csatlakozik sehogy a remotegui a boxhoz. van újabb transmission? Valamit olvastam itt de nagyon kusza a sok linkelgetés, talán valaki tudja rögtön honnan és m,it kellene leszednem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
feldobta a szokásos nincs particionálva ablakot de azt kikapcsolta.
Csinált 3 particiót 512 + 32 mb + ismeretlen. De azt az 512-sem láttam.
Na most törültem formatálam kezdem elölről. Ezt csinálta de most sem látja a win.
---------------
kovakovi77 - Eddig is láttam hálózaton a két NTSF particiót az A95X max-ban és tudtam rá másolni. Adat csak próba filmek voltak rajta.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Eminent EM7680 mennyire jó? - semennyire, megvettem, hogy teszteljem, 3 óra múlva visszacsomagoltam és másnap visszavittem.
Meg olvastam róla egy tesztet, és a Dolby Vision, Dolby Athost is gond nélkül lejátszotta. - Dolby Visiont kizárt, hogy vinné, Dolby Atmossal nincs gond egyik CE képes eszközön sem.
HDR metadatokat jól küldi ez a Tv-nek? - bár "divat" ezen rugózni, de az új SoC-okon igen (S922X, A311D, S905X2)
100-as LAN elég 4K HDR-hez? - inkább nem
Youtube-t miért csak FHD játssza le? - megy 4K-ban is, sőt a 8K-t s lejátsza 4K-ban (S922X, A311D)
Létezik olyan amelyik eredeti felbontásban lejátszó 4K tartalmat is? - mindegyik képes erre.
Számomra az elvárások 4K HDR, HDR10, Dolby Vision, DTS HD MA, Athmos.. ezek továbbküldése a házimozi erősítőbe. - Akkor Nvidia Shield 2019ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kovakovi77
tag
válasz Beni2360 #62118 üzenetére
Hálózaton látod az NTFS partíciót hiszen a box szolgálja ki,
De az ntfs-nagyon nem linux alá való!!!(Régebben volt itt sebesség mérés és kiderült a szaggatást ezt azt az ntfs okoza)
Linux alatt lehet akár ext2,3,4,reiserfs,fat16,fat32,vfat, amit csak olvasni tud a kernel hálózaton látni fogod.
De míg az ntfs-töredezik,össze,omlik be lassúl (ezzel nem tud a kernel semmit kezdeni) addig az előzők működnek. -
blakey
titán
válasz blakey #62119 üzenetére
+ Fire TV Stick 4K ha kell az Atmos, DV, stb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csicsóka
őstag
válasz blakey #62121 üzenetére
Készül a stabil CE-ből egy SD image, amibe integráltam az eMMC-re telepítés lehetőségét, és a hozzá való frissítési megoldást. Így nem kell linkeket keresgetni, csak indítani az installemmcsystem parancsot. De ha már úgy is itt vagyok, az Entware is bele került, jó pár előre telepített progival.
root@CoreELEC:~/.opt/bin# ls
7za islebe transmission-daemon
ash locale.new unlzma
find localedef.new unxz
flash lzcat unzip
flash-bench lzma unzipsfx
funzip mc xargs
grep mcdiff xz
htop mcedit xzcat
ifstat netstat zipgrep
iftop opkg zipinfo
iperf3 shA falsh-bench addont se kell többé külön telepíteni, mert bekerült az is ide.
Pár vfd fájlt már össze szedett Kovakövi kolléga, de ha nem küldtök remote.conf-okat, az nem fog bele kerülni.
Természetesen ez az SD image semmiben nem különbözik a 9.2-től, csak ezzel a pár dologgal fog kiegészülni. Az eMMC-re telepítésnek csak a lehetősége lesz benne, nem így fog indulni.
Még 1 napot várok, ha addig nem jönnek fájlok, így marad.
-
darvinya
titán
válasz Csicsóka #62123 üzenetére
X96Max-hoz DroiDMester készített .vfd file-t eltudom küldeni, de Ő is link-elte. [link]
Távirányítót nem használom, csak CEC-et, így olyanom nincs.Várom ez az eMMC beépítet CE-t.
Belső külön addon lesz, vagy valamelyik beállítás menü lesz erre változásra?
Vagy telepítéskor kérdez rá?
Viszont akkor kell billentyűzet.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Monngoose
aktív tag
"Számomra az elvárások 4K HDR, HDR10, Dolby Vision, DTS HD MA, Athmos.. ezek továbbküldése a házimozi erősítőbe."
Ha nem ragaszkodsz a DV-hez, akkor bármelyik CE-képes 4K/HDR box megfelel (a CE a HD hangokhoz kell).Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc
-
-
kovakovi77
tag
Utolag ne legyen rinya, hogy ez nem az nem került bele.
Szépen kértem. 0 üzenet
Fórumból kikeresni távszab confokat nem fogok.
Addon hívőknek is egy tökéletes megoldás mivel időtálló img.
és keresgetni se kell az utasításokat.
Felez/ext4/kernel magát módosítja igy frissül is.
vfd-fileokból ez kerül bele:a95x-f2-aml-vfd.conf
t95u-vfd.conf
a95x-r2-aml-vfd.conf
t95x2-s905x2-vfd.conf
dune-hd-sky-4k-plus-vfd.conf
t95z-1-vfd.conf
em95-vfd.conf
t95z-2-vfd.conf
freesat-gtc-vfd.conf
tanix-tx3-vfd.conf
g9sx-g10sx-vfd.conf
tanix-tx5-max-vfd.conf
m82-vfd.conf
tanix-tx9-pro-vfd.conf
m9-pro-u2c-x-u5x-s-vfd.conf
tap1-vfd.conf
magicsee-c400-plus-vfd.conf
tappro-vfd.conf
magicsee-n5-max-vfd.conf
tx92-vfd.conf
magicsee-n5-vfd.conf
u2c-z-pro-vfd.conf
mini-one-rk3229-vfd.conf
vorke-z5-vfd.conf
mxv-plus-vfd.conf
vorke-z6-vfd.conf
t10max-vfd.conf
x92-vfd.conf
t95k-vfd.conf
x96-max-1gbit-vfd.conf
t95m-s905-vfd.conf
x9t-pro-vfd.conf
t95m-s905x-vfd.conf
zoomtak-upro-s912-vfd.conf[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz kovakovi77 #62120 üzenetére
Na közben vendégek voltak.
Helyre állt a rend meg van minden és újraindítás után látta mint USB meghajtó. bemásoltam mindent. Aztán formatálja majd a maradék 232 GB ami neki kell. érdekes, hogy FAT 12-re formatált a CE alá.
Gondolom a médiatárat az SD kártyáról mentve át tudom rakni.
Köszi a segítségeket.
UI: Még a túl meleggel küzdök, levettem a bordát hát olyan 1/4 részen volt ragacs. Beszereltem egy ventit a HDD tartó alsó felére és borda nélkül 65 c-ra ment fel 4K HDR-nél a 75 helyett. Most tettem vissza a bordát de kell egy nagyobbat szereznem. De inkább ezt a ventit kellene rá applikálni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
darvinya
titán
válasz Csicsóka #62129 üzenetére
Én is úgy értettem, nem a duálra gondoltam.
Tehát ez csak eddigiekhez képest annyi a segítség, hogy már tartalmazza a módosított kernel-t, amit eddig utólag kellett megtenni.Igaz duálhoz, bootloader-t kellene módosítani, hogy kezelje melyik induljon?
Igaz, ekkor két rendszer nem látja egymást.Beni2360
X96Max-nál is el cseszték a hűtő lapka és szilikon kocka kapcsolatát.
Az alap kialakításban csavar érintkezik csak a szilikon kockával, így alig tud valamit hőt átadni.
Pedig csak annyit kellene tenniük, hogy másik lábat levágni és máris hűtő lapka érintkezik teljes felülettel a szilikon kockával.
Most ezt most javítom és vas lapka helyett bordázott alumínium lesz.
Kb. +5x a hő átvitelei leadást.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kovakovi77
tag
válasz Beni2360 #62131 üzenetére
Akkor én itt nagyon nem vagyok képben, hogy mit min csináltál, mit hova dugtál.
Mert amit írsz nem jó.
Ha mexel megoldását követted tőle kérj segítséget, én elveszítettem a fonalat.
Elvileg img kiir indit ő átméretez és kész.Javítás.
Amit linkeltél rossz az a szabványos FAT16
Ext4-et is látod máshol.[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz kovakovi77 #62128 üzenetére
Én szívesen elküldöm a távhoz tartozó fájlt (kijelző nincs), de olyan ritka ez a box (Rikomagic MK22 Plus), mint a fehér holló. Talán csak én használom itt egyedül. Meg CE alatt sem kapcsol ki teljesen (a LED nem vált át pirosra).
[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
Beni2360
félisten
válasz kovakovi77 #62133 üzenetére
Dugásról nem találok semmi írást.
Az első kiírás nem lett jó mivel 2 partició volt a HDD-n. Ezt korrigáltam és a második kiírás már jó volt és minden a helyén van mint ez első linken is látszik. Most várok a paszta száradásra mivel ragacs lapkám még nem jött meg az Alitól. Valami két külső hídon levő akármi írtak azon az oldalon amit szintén bordázott de fogalmam sincs miről van szó.
Újraindítás azért kellett a gépemen mert vacakol a win 10 és csere érett és máris látta mint USB.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mexel
veterán
Amint van időm összeszedem a meglévő remote.conf-jaimat és a vfd confjaimat és küldöm, csak kis káosz van itt.
A remote-hoz lenne egy talán megoldásom, ami első alkalommal kiszedi a droidból és CE-re fogyaszthaóvá teszi, de még csak párszor próbáltam. Átküldöm azt is nézzétek át ha van kedvetek, akkor talán az megoldja.
-
mexel
veterán
válasz kovakovi77 #62117 üzenetére
De anno az volt hogy ne onnan töltsük le hanem a zip-et használjam és jelszó nélkül is működött. Én mindig a fentebb írt zip-et telepítettem, és jelszó nélkül csatlakozott. Most frissítettem, adtam pass-t is de ugyanúgy nem tudok kapcsolódni.
Kezdem unni most a boxokat, még itt van vagy 6 db amit meg kellene csinálnom és csak szívok folyamatosan.Ezt kapom felváltva:
Connection refused vagy host not fund.Most jut eszembe még a routert nem néztem
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Lazarus repót szerintem nyugodtan kukázhatod, senki nem foglalkozik vele.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mexel
veterán
-
peestike
őstag
Érdeklődnék!
Most egy m8s pro l 912-es boxot használok coreelec-el, tv upgrade volt, full hd-ről 4k-ra. Érdemes ezt a boxot egy s905x2—re lecserélni? Amennyiben igen, úgy mire?
Néhány 4k-s tartalom volt még csak lejátszva, eddig minden ment. csak,ha már a tv tudja, akkor használnám is a 4k-t. Még talán a 30 napos ingyen netflix-et is kipróbálnám.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Nerazim
őstag
válasz kovakovi77 #62128 üzenetére
Üdv!
Én szívesen átküldeném, de a vfd-fájlt nem tudom, honnan tudom neked kinyerni. A remote.conf az megvan. (Beelink Mini Mx S905 1/8)Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szabi__memo #62146 üzenetére
És a korrekt HDR metaadat passthrough nem éri meg?
-
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
válasz SunMount3r #62148 üzenetére
Csak ha más gond nem lesz vele. De lehet akkor se. Kinek mi. Neki most is jó tehát valószínűleg nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest