- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
Egyszer, az első napon még a tv-n is megjelent 2 másodpercre. Hát egyébként meg írják ki a leírásban, hogy nem minden hdmi csatlakozóval és készülékkel működik.
Örülök, hogy téged ez szórakoztat egyébként. A kisfiamnak vettem, hogy pár androidos játékkal tudjon játszani a tévén, meg nézhessen rajzfilmeket.
Ha nem gond én nem nevetek veled.[ Szerkesztve ]
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #3754 üzenetére
Android kene ra a jatekok miatt. Meg ugy olvastam, hogya 905X-el meg nem kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Pelican #3702 üzenetére
Ez kemény, kb. erre tippeltem én is. A becsületkasszából nem lehet megélni.
envagyok: úgy látszik mégis működik az adok-kapok, alex most tett fel az amlinux-ra új LE verziókat, megemlítve, hogy néhány patchet kszaq-tól vett át. Van új K1 Plus verzió is.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #3757 üzenetére
Meg eleg kezdo vagyok ebben a mufajban, illetve az egeszet vakon kellene csinalni. Szoval, egyelore varom, hogy valaszoljanak a kinaiak. Ha nem pozitiv, akkor meg eladom. Valszeg egy ujabb HD tv-m mukszik a cucc.
-
gabywap
tag
válasz envagyok #3735 üzenetére
Amugy van benne egy bluetooth ls egy wirelles egér az látszik is.
LibreELEC:~ # lsusb
Bus 001 Device 004: ID 2635:0601
Bus 001 Device 003: ID 0a12:0001 Cambridge Silicon Radio, Ltd Bluetooth Dongle (HCI mode)
Bus 001 Device 002: ID 05e3:0610 Genesys Logic, Inc. 4-port hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hubK1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
osztraksajt
őstag
A 4pda-n elvileg a "Прошивки" rovatban van firmware az 1gb-os T95m-hez. Ebből nem lehet valahogy kibányászni a device tree-t?
-
ruadi
csendes tag
Mi itt a csavar? Miért ilyen olcsó?
-
XtremLor
őstag
válasz Songoman #3765 üzenetére
Junkpod arra celzott hogy konnyen kinyirhato a panel/elektronika.
Az onkyo avr-ek errol hirhedtek is!(#3766) ruadi: "5-60027 (40 ) eBay member since Sep 07, 2015"
Megveszed majd 2 heten belul jon a refund, mivel ebbol te semmit se fogsz latni.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
DoItYourself
Topikgazda
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #3771 üzenetére
Ahogy teganp irtam:
Pioneer PDP-4280XA - Plasma
HD Ready
1280x720
Video in: Component Video, 3x HDMI, S-Video, 3x ScartPanasonic VIERA TH-42PV60A - Plasma
HD Ready
1024x768
Video in: Component Video, 2x HDMI, S-Video, 3x Scart, 1x RCAEpson EB-X12 LCD - Projector
Native Resolution 1024 x 768
Graphic Mode XGA
Maximum Resolution 1920 x 1080Ezek kozul egyiken sem ment.
-
nagyúr
válasz Pelican #3772 üzenetére
Csak ez is olyan dolog hogy, csak elvileg!
Gyakorlatilag meg AJÁNLOTT! Sajnos nekem is csattant el így egy LG BD670. Lejátszóm HDMi kimenete! Hogy bekapcsolt állapotban dugtam őssze a tv vel! Anno nem kis összeg volt és garanciába meg sem javították! Azóta is pihen a dobozába, mivel 3D.t ugye az RGB kimenetén nem tud kiadni!
Szóval tényleg ajánlott mind 2 ezközt kikapcsolni mielőtt elkezdjük dugdosni a hdmi kábeleket!
-
Songoman
aktív tag
válasz DoItYourself #3771 üzenetére
Nem tudom, hogy fogadjak-e a 1080p-t, de elvileg a doboz a legmagasabb meg lehetseges (kijelzo altali) felbontast adja ki. Elvileg.
Sajnos a boxon kivul kizarolag PC-m volt. Ha azt csatlakoztattam a Panasonic TV-hez a tv boxhoz adott HDMI kabellel, az tokeletesen mukodott.
-
Songoman
aktív tag
válasz DroiDMester #3775 üzenetére
Sajnos ez nem volt rajta a hasznalati utmutaton. En meg eddig sosem hasznaltam HDMI-t, egy laptop van VGA-n a plasmara kotve, mint media player.
-
TCr
veterán
válasz Pelican #3772 üzenetére
Sajnos nem minden a papírforma szerint működik.
Nem egy HDMI "aljzat" ment már gallyra a szemem láttára, Denon 3313 egyik kimenete, Samsung tévé bemenete, stb...
Íratlan szabály, hogy HDMI dugdosást csak áramtalanított állapotban szabad!Songoman: a tévéd HDMI bemenete az rendben van?
Próbálj ki rajta egy másik eszközt, mert lehet, hogy az adta meg magát.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
gyuri152
csendes tag
Tegnap este tudtam kicsit foglalkozni a boxal. Beleütköztem egy kis problémába. Van otthon egy ASUS RT-AC51U AC750 routerem, amire DLNA média megosztással van kötve egy külső HDD. A box 5GHZ-es wifin keresztül gyönyörűen látja a megosztott tartalmat (kép tökéletes és gyorsan reagálja le még a beletekeréseket is a 20-30 GB-os filmek esetén is). Elindítom a filmet a gyárilag telepített media center alkalmazással és nem minden filmnek van hangja. Változó az is, hogy melyiknek mikor van hangja (pedig látja a hangsávokat és tudok választani is, felirat az átmegy rendesen és ott is tudok választani). Kipróbáltam a VLC playerrel is meg KODI-val, de ott is ugyanaz a helyzet? Valaki találkozott ilyen problémával?
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Nekem is hdmi panelt kellett cseréltetnem az Onkyo erősítőn. Szerencsére gariban megcsinálták, pedig 4 éves már, mert erre sokat panaszkodtak. Azóta én se dugdosom ész nélkül. Csak kikapcsolva. Az is lehet gond, hogy az eszközöd hdmi kimenetét nem megfelelő felbontásra állítottad és azt erőlteti.
Az összes eszköz áramtalanítása is jó ötlet. -
Mankó
veterán
A Beelink Mini Mx és MXIII-as között csak a ram és tárhely a különbségek? 1g/8g vs 2g/16g?
Sima média lejátszóként használnánk, alkalomadtán minimális internetezéssel. Melyiket vegyük? -
dugesz77
őstag
Nem sokkal drágább a 2/16 ha android alatt is használnád mindenképp azt venném + szó volt itt nemrég egy hibáról LE alatt,hogy nem ürítődik a memória (én még nem vettem észre,igaz nem is megy heteket egyhuzamban a gép) oda is jobb a több. Illetve ha driod alatt nem lesz agyon telepítve spórolási célzattal a 2/8 mondanám.
[ Szerkesztve ]
-
Teng
aktív tag
Hello Mindenkinek
Egy kis segítségre lenne szükségem, vettem egy ilyet másfél hónapja: MXQ Pro 4K
A fő problémám a Play áruház nem teljes értékű' és a Youtube-ot akarnám frissíteni a Play áruházból mert nagyon problémás a használata csak az Y betűt megnyomom és kilép az áruházból, erre-ezekre van valami megoldás rom-csere vagy hasonló?
Üdv
-
Mankó
veterán
válasz dugesz77 #3784 üzenetére
Na rendeltem gyorsba 2x mini mx-et és egy mini mxiii-at is. Milyen és mekkora sd kártyát vegyek hozzájuk?
Ha az egyiken pl. a III-ason neteznénk is, akkor vállalható az androidra telepített Kodi? A netezős darabon csak szimpla mkv-k fognak futni a tv-n usb-ről, és azon is fog szólni. A másik 2 csak szimpla média lejátszónak kell, kodival. De az is lehet, hogy a III-asat megtartom magamnak, ha a sima mx is jó egyszerű netre és filmnézésre. -
dugesz77
őstag
válasz interstate76 #3790 üzenetére
Legközelebb én is azt fogom választani.. Közben eszembe jutott,hogy Silent ajánlott a múltkor egy jó cseh posta nyomon követő oldalt (köszi ) azon már látszódik,hogy az enyém is Frankfurt-ban van.
-
interstate76
addikt
Előrendeléses akció a Geekbuyingon S912-es géecskére: MECOOL BB2.
54,99 USD-ért már tényleg nagyon meggondolandó, ha valaki nem médiaplayernek szeretné és még bátor is!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
vargalex
Topikgazda
válasz interstate76 #3790 üzenetére
Nekem is holland postával adták fel augusztus 13-án. A magyar posta oldalán tegnap jelent meg, hogy Hollandiából elküldve és ez ma sem változott. A holland posta oldalán mai dátummal már az látszik, hogy megérkezett a cél országba.
Alex
-
dugesz77
őstag
válasz interstate76 #3795 üzenetére
BG-n is befutott egy 912-es Nexbox . Talán majd kuponnal, pontokkal lejjebb is tornászható.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz DoItYourself #3756 üzenetére
Kipróbáltam az új 003-as ALEX féle 7.0.2.003 libreelecet K1Plus-on.
Úgy néz ki, megoldotta a 23.976 kadenciahelyességét, egy filmet végignézve nem láttam hibákat. Persze attól még lehet.
Viszont nincs CEC-
De ami a legbosszantóbb, az az, hogy úgy vettem észre az eddigi elecekkel (androiddal még nem próbáltam), hogy vagy ez a tuner megy, vagy az!!
Ezt cáfolja vagy erősítse meg más is!
Ha engedélyezem mindkettőt a tvheadendben, akkor az először engedélyezett megy.
Ha a másikat szeretném, akkor az először engedélyezett adaptert le kell tiltani!Tehát úgy néz ki, nem duál tuneres s2 és t2, hanem s2 vagy t2!
Mondjuk ez sok embernek nem gáz, meg lehet venni olcsón dvb-t sticket pár dollárért kínából. -
mokuska02
tag
válasz DoItYourself #3782 üzenetére
Valaki használ Minix u1 romot Beelink Mini mx III ason?Tapasztalatok tippek?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz interstate76 #3795 üzenetére
Itt egy S912 teszt a cnx-ről, röviden: nagyon szar.
http://www.cnx-software.com/2016/08/24/m12n-amlogic-s912-octa-core-tv-box-review-part-2-android-6-0-firmware/[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest