- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabywap
tag
Nem kell ide nagy leirás ugyan ugy kell mint ha egy androidot tennél rá csak nem a img verzát hanem a zipet rakod fel egy penre és fogpiszka nyom ennyi
LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.006.zip
[link]K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
Ha keresni akarsz próbáld meg ami benne van arendszerben build.prop -ban
mint az enyémben ez alapján keress rá droid rendszert, vagy másold be ide hátha valakinek feltünik.
ro.build.display.id=KI PLUS-userdebug 5.1.1 LMY47V 20160430.111941.V1031P3vagy itt egy apk és pc-ről eléred kiszeded ami kell belőle.
WiFi File Explorer PRO v1.8.2 apkgalaxy.com.apk
[link]K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
Használta már valaki ezt a plugint ami FTP?
http://www.kodirepositories.com/ftp-hub-ftp-server-kodi-addon/
http://ftp.sunet.se/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/service.lan.ftp/
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
gabywap
tag
És kérem megszületett van tuner a libreelec-ben! Köszönöm envagyok fórumtársnak a nyagatását. És van tuner igaz még nem kerestem le de látszik. Majd müködéséről is meszámolgatok.
ezt használtam
http://www.amlinux.ru/image/905/7.0.2.003/
http://www.amlinux.ru/image/905/7.0.2.003/LibreELEC-Amlogic.aarch64-KI_Plus-7.0.2.003.img.gz[ Szerkesztve ]
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
syler123
veterán
Ez a magic remote megéri az árát? Jó dolog hogy az egyik fele billentyűzet. Mennyire működő dolog ez az air mouse?
Gondolom működnie kell a Sunvell t95m-el is, csak ha jól gondolom ezzel nem kapcsolhatom be a boxot.
-
nagyúr
válasz syler123 #3960 üzenetére
Nekem van ilyen MX-III asom, nagyon meg vagyok elégedve vele! Tökéletesen működik a BOX -al! És elvileg játszani is lehet vele, mert van benne giro+gyorsulás érzékelő szenzor! És amit a többi lég egérnél még nem láttam, lehet állítani ha egér módban van az egér kurzor sebességét is hogy mennyire legyen érzékeny!
És ahogy a kolléga mondta, az alsó 4 színes gomb + a POWER Gomb INFRA kódra tanítható! Szóval a gyári távirányítója a BOX nak nem is kell, mert a power gombra betudod tanítani a bekapcsolást + még 4 másik gombot a gyári távirányítóról az alsó 4 színes gombra!
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Tud valaki olyan ki plus-ról, amiben kettő sat vevő van?
Állítólag létezik dual satos, de még nem találkoztam vele. -
syler123
veterán
válasz DroiDMester #3963 üzenetére
Köszi!
Már csak az a gond vele hogy elfoglal egy usb-t. Ennek ellenére valószínűleg szükség lesz rá. Előtte azért megnézem, hogy a külső hdd-met ellátja-e táppal a box 1 usb-vel, vagy 2 kell neki.
tsilver: akkor rossz nem lehet. Bár van egy ára is Na de előtte kipróbálom a boxot jövőhéten, mert ha nagyon nem felel meg az elvárásaimnak, akkor nem veszek már mást hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
A másik kérés: Libreelecre van olyan addon, amivel a gépre dugott usb-s webkamera képét el tudja küldeni, egyfajta ip-kameraként használva az eszközt?
-
nagyúr
válasz syler123 #3966 üzenetére
Ha vennél egy 7 portos AKTÍV 2.0 USB Hub -ot nem lenne gond hogy kevés az USB hely, és a táp probléma is kizárva! nem olyan nagy összeg az a ~1200.Ft
tudom egy újabb kütyü pluszba, de nem foglal az olyan sok helyet!
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz DroiDMester #3968 üzenetére
Köszi, ez még annyira nem is drága, lehet benevezek rá, te ilyet használsz? Rendesen működik?
A szétszedett darab elég kókány munkának tűnik, nem lenne jó ha pont egy ilyen filléres vacak gyújtja fel a házat amíg távol vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz syler123 #3970 üzenetére
Nekem egy Ősrégi prémium kategóriás Logitech H-UE5 Hub -om, van azt használom a Box hoz! De van egy USB 3.0 Hub om is azzal is szépen működik a Box, csak ugye felesleges a USB 3.0 mert a Box úgyse lesz gyorsabb!
Ha nem teccik az olcsó 4.dodós Hub, van 1000.féle másik amit tudsz venni hozzá! Prémium minőségben PL: Orico vagy Ugreen
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz syler123 #3970 üzenetére
Találtam OLCSÓBBAN Minőségi Ugreen 4 portos HUB -ot igaz tápot nem adnak hozzá, de sima MicroUSB(Telefon) töltőről lehet etetni őt!
Én amúgy sem használom egyik ilyen olcsó kínai cuccnak a töltőjét/tápját, mert még egy ~150.e res telefonhoz is egy űbergagyi 500.Ft os tápot adnak!
PL: ezekhez a S905 BOX hoz is olyan tápot adtak amit be se mertem dugni a 220.ba, mert az egész táp kb 2.deka!, én minden cuccomhoz a saját minőségi tápjaimat használom!
De visszatérve a USB hub hoz az Ugreen nagyon minőségi cucc, nyugodtan megveheted nem fogsz csalódni benne!
-
syler123
veterán
válasz junkpod #3978 üzenetére
Aztán a kicsi kínaiak leskelődnek utánad mert ezt élvezik... Korábban itt prohardveren volt is cikk róla hogy valaki létrehozott egy oldalt, ahol a legtöbb ilyen kínai kamera képe megy live show-ban...
DroiDMester: Köszi, nem is rossz, még nézelődök hogy találok-e valami szögletesebb variánsban. USB-s telótöltőm úgyis van itthon szabad.
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Hoppá! Minden S905 és S912 chip le van korlátozva 1,5GHz frekire.
http://www.cnx-software.com/2016/08/28/amlogic-s905-and-s912-processors-appear-to-be-limited-to-1-5-ghz-not-2-ghz-as-advertised/Mondjuk ettől még nem lett lassabb a boxom.
Syler123: hát amit default jelszót hagysz... Lehet az akár amerikai is.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
yossarian14
tag
Sziasztok!
Ezekhez az eszközökhöz lehet saját USB-s WiFi adaptert csatlakoztatni és azt használni a belső helyett?
-
nagyúr
válasz syler123 #3979 üzenetére
Az a baj hogy az ilyen USB Hub ok 80-90% -a 3,5x1,35.mm táp csatlakozót igényelnek, tehát nagy valószínűséggel kell venned egy hozzá való tápot is, ami újabb 5-10.dolcsi!
Kevés van olyan aminek microUSB a táp csatlakozója mert ugye egy felesleges teló töltő biztosan akad a háznál és nem kell plusz pénzt kiadni érte!
De azért akad még szerencsére nem olyan drágán microUSB táposból is!
PL: Ugreen All in One 3 Ports USB 3.0 HUB vagy Alu házas prémium kategória bár ez már kicsit sok közel ~5.e FT ért!
-
syler123
veterán
válasz DroiDMester #3983 üzenetére
Jó lesz nekem az olcsó Inkább legyen kerek.
Elmentettem aztán majd elválik hogy ér-e annyit a box hogy egyáltalán távirányítót vegyek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz envagyok #3965 üzenetére
én kapcsolatban állok a videostronggal, de dual satosról nem tudok - gyenlőre.)
más
rá lehet bírni a Libreeleket k1 Plus-on hogy analógba adja ki a video jelet? hangot megtaláltam a beállításban de képet nem tudom átállítani,AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz junkpod #3980 üzenetére
Milyen szépen sunnyogtak eddig az Amlogic-nál, de ezzel csak az "A" kategóriás gyártók szívnak, akik nem tehetik meg, hogy nem foglalkoznak ezzel, lásd Hardkernel, már ki is adtak egy közleményt, hogy bocsi, eddig nem vettük észre (khm), majd kitalálunk vmi kárpótlást.
Ahogy írod, a lényegen nem változtat, amit tud a SoC 1,5GHz-en, az bőven elég a feladatra.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz DoItYourself #3717 üzenetére
Lehet, hogy a Kodi az oka a elfogyó memóriának, és nem az S905 kernele. Itt olvashatók a részletek.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
vargalex
Topikgazda
válasz gabywap #3988 üzenetére
1 tunerrel egyszerre csak 1 MUX-on lévő csatornák érhetőek el. Szóval, a teljes kiszolgáláshoz már csak a kódolatlan MindigTV esetén is legalább 3 tuner kell, hiszen 3 különböző MUX-on vannak a csatornák. De ahogy írtam, feltéve, ha párhuzamosan akarod a különböző MUX-okat nézni, vagy felvenni (pl. egyik TV-n M1 HD, másikon M2 HD, harmadikon Zenebutik).
Alex
-
junkpod
veterán
válasz DoItYourself #3991 üzenetére
Ez más, ez a gpu memoriarol szól, amit a rambol allokal a Kodi. Szerintem ennek a fogyaszt nem láthatod a rendszer infókat, mert ez eleve elfogyott kezdettől.
És a hiba is mas: ha videó lejátszása közben mediatarat táltosok akkor azt cache-eli be ide, felszabaditas nélkül, ami a felület kifagyasahoz vezet.Box's don't touch!
-
envagyok
veterán
A wetek play2 az most egy, vagy két tuneres?
-
Mankó
veterán
Tenném fel az LE-t nandra, bejön a recovery, de nincs install zip.
Apply update from EXT-ről próbálkoztam usb-vel de nem csinál semmit, se úgy hogy a kitömörített zip van fent, benne az update zippel, se úgy, hogy az kitömörítve a Meta könyvtárral és minden mással.
Most megpróbálom sd-ről, aztán ha úgyse, akkor mondhatjuk, hogy elakadtam.Aki nandra rakta az LE-t hogyan csinálta? Mert automatikusan, vagy install zippel nem megy fel, mert nincs ilyen lehetőség.
Szerk.: Csinálja már, ntfs-be volt a pendrive. Fat32-vel már fel is ment.
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest