- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
aml_autoscript.zip
Ezt nem kell kicsomagolni csak felmásolod penre vagy kártyára és azt kell kijelölni a frissítésnél.
Itt írtam róla.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Itt a Csicsóka leírása mindenről.
-------------------
Azért mentsd el az oldalt. gratual.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vargalex
Topikgazda
válasz syler123 #3440 üzenetére
Szia!
A hibát szerintem én írtam itt. Azóta kipróbáltam 002-vel (csak tegnapelőtt tudtam rá sort keríteni), azzal nincs ilyen gond. Amit elfelejtettem írni anno, de a 002 ezt is megoldotta: nem ment sem a reboot sem a reboot NAND (android indítása LE-ből).
Viszont a DLNA szervert ez a verzió sem látja. Erről nem nyilatkozott senki, hogy más típusnál is így viselkedik-e (szerintem igen). Csak annyit kaptam válaszként, hogy samba-n/nfs-en egyébként is jobb...Alex
-
syler123
veterán
válasz vargalex #3457 üzenetére
Szia!
Valaki más is írta ezt a hibát nem olyan régen. Ezt valahogyan ki lehet szedni, hogy ellenőrzésnél átugorja? Gondolom nem véletlen készült 5 libreelec verzió, csak a frissebbet kellene használni.
Az elég gáz ha a dlna-t nem látja, mert részben azért is használnám a libreelec-t.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
A nyelvet megoldottam a kodi.wiki szerint. Köszi mindenkinek, hogy segített megszülni ezt a LibreELEC-et
Egyenlőre befejeztem a butáskodást!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Beni2360
félisten
Kukemáld egészséggel és jó szórakozást hozzá.
Azért van még mit a KODIN tanulni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
bostone
addikt
Az lehetséges h ezek a boxok közvetlen vezetékes kaocsolattal nehezebben boldogulnak, mint wifivel?
Kipróbáltam saját eszközön, de valahogy olyan érzésem van, mintha némileg bizonytalanabb lenne mint eddig wifivel.Más
Még mindig "küzdök" egy mappával, hogy a kodi a saját listájában láthatóvá tegye. Ha címben keresem, nincs ott, évjárat, színész stb látható, de nem játszható. Külső eléréssel már duplán is szerepel, de a saját lejátszója valahogy nem akarja felvenni a többi közé.
-
w.miki
veterán
válasz Csicsóka #1039 üzenetére
Én is OpenElec SD telepítésről kérdeznék.
Ez alapján, gondolom az img kiírása a Win32Diskimage WRITE gombjára kattintva történik?
Nekem ekkor kiírja, hogy ez elronthatja az SD kártyát, de az IGEN kell megnyomni ugye?
Utána a Win nem is olvassa be az SD kártyámat, csak ha újradugok.
Lett a kártyán:
aml_autoscript
kernel.img
System
file-ok.
De hogy indítom el?
Hiába dugtam be a stickbe, nyomtam vagy nem RESET gombot, mindig az Android jött elő, nem az Openelec.
Igaz, egy S802-es eszközről van szó (MK808b Plus)
Valamit rosszul dugok, itt is 2 kábel kell, mint flash-elésnél, vagy a tápot kel az OTGbe dugni?(Na átdugtam a tápot, és tovább nyomtam a resetet, most mintha történne valami...
Elindult!
Viszont a HDMI-CEC ezzel sem megy )[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
djnice
veterán
700 Ft-os 8GB-os cápás microSD teszt:
Írás: 13 MByte/s
Olvasás: 23 MByte/sLibreELEC-hez tökéletes.
-
w.miki
veterán
válasz junkpod #3471 üzenetére
már nem tudom
Egyébként mégis jó a HDMI - CEC, csak másik kábellel.
Amit a geekbuying küldött hozzá, azzal persze nemNa, most meg megkettőzte a hszt...
kéretik az egyiket törölni..Megbízható mem. kártyából még kisebb, még olcsóbb nem létezik?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
nagyúr
Ne BOHÓCKOGGY már 700.Ft nál olcsóbban mit akarsz már?
Amit linkelt a kolléga ~700.Ft ért tökéletes kártya, nekem 64.gigás van belőle az 40.Mega/sec írást tud és 80.Mega/Sec olvasást! és minőségi TAIWAN gyártmány!
-
w.miki
veterán
válasz DroiDMester #3474 üzenetére
Mondjuk egy 2GB-ost
Másik kérdés, hogyan tudom a win32if-el megírt kártyát vissza partícionálni az eredeti méretére?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Beni2360
félisten
-
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz vargalex #3277 üzenetére
Nem fogja a 4.7-est használni, mert az Amlogic nem adta ki rá a HDMI és a GPU drivereket, így a 4.7-re jelenleg csak headless linux építhető - ezt kszaq válaszolta envagyok-nak a LE fórumon.
------
Lehet készíteni a kávé pénzt, a hétvégén lesz új LE kiadás.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
jojoker08
tag
Sziasztok!
Megérkezett a T95M, több embernél is olvastam, hogy felpakolta rá a LE/OE valamelyikét. 4-5 különböző képfájlt kipróbáltam én is (nagy nehezen találtam külön aml_autostart zip-t), de csak a recovery jön fel mindegyiknél. Hol találom meg azokat a híres 002, 003, 005 végződésű fájlokat? Kerestem már ezer módon, meg kb ugyanannyi helyen is, a fórumokban is csak beszélnek róla.
Van valami dual boot megoldás is? Ha jól értettem elég kivenni a mem kártyát, és jön vissza az android. És vissza?[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
-
envagyok
veterán
válasz DoItYourself #3479 üzenetére
De a 4.4 a következő után benézhet
-
jojoker08
tag
válasz DoItYourself #3482 üzenetére
Köszönöm!
Ezt már megtaláltam annak az alját viszont hozzászólások tarkították, itt pedig amit kerestem. Lehet, hogy regelni kellett volna hozzá, vagy mi?junkpod: köszönöm, az összefoglalóban is sok helyen olvastam róla, de helyet nem találtam benne. Lehet, hogy a konkrét varázsszóra nem kerestem csak rá.
-
Pelican
őstag
válasz DoItYourself #3482 üzenetére
Van új verzió: 006.
Most nézem.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
dugesz77
őstag
válasz Pelican #3487 üzenetére
Így könnyebb megtalálni a 006-os képfájlt.Most írom ki éppen.Kösz, hogy szóltál.
Szerk.: Közben le is vette.[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Mivel szükségem lesz egy második eszközre, ezért gondoltam, hogy az MXQ Pro 4K mellett kipróbálok egy Nexbox A95X-et, konkrétan az S905x (2GB/16GB) változatot, de akárhogy nézem, a tesztekben siralmasan gyenge a WiFi, viszont azzal lenne használva, ezért ha van olyan, aki rendelkezik ilyen típussal, elmondhatná, hogy mit tapasztalt ezzel kapcsolatban.
-
dugesz77
őstag
Itt egy teszt a S905X Nexbox-ról. Hát Wifi pont nem az erőssége:
-
törölt tag
válasz DoItYourself #3498 üzenetére
Belenéztem pont azért is írtam hogy lehet érdemes a t95m boxot megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest