- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Nem találkozott valaki azzal, hogy a box random bekapcsolja a TV-t vagy ha megy és HDMI-n pl a gépet használom akkor szintén random módon átvált "magára"?
Annyira nem frankó ez így
Beelink mini mxIII LE 7.0.2.006-tal és Samu TV-vel. Lehet megpróbálom kikapcsolni az anynet-et. Bár ez kb a 006-ra való frissítés óta van asszem.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Beelink GT1 tud kapcsolódni bluetooth hangszóróhoz ?
Ehhez ugye nem kell külön adapter ?Köszi előre is !
"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."
-
XtremLor
őstag
válasz meridaharcos #4805 üzenetére
Van persze, nem kell bele venni masikat. Igen mukodni fog kulso hangszoroval is.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
nagyúr
válasz junkpod #4789 üzenetére
leírtam hogy a Freki váltás nem megy, itt S912 nél sem ahogy a S905.nél sem! pass-through ra ott a teszt videóm láthatod hogy nincs hang akadozás! direkt azért teszteltem annyi féle formátummal!
Képminőség meg miért lenne minden cuccon azonos! PL: van itthon 3.db BluRay lejátszó Samsung BD-F7500 , Samsung BD-E 8900 , LG BD670 és még a RDT1186 SOC -s Eminent EM7485 is ami ugye elég komoly média lejátszókban szokott lenni (pl Popcornhour A400, Mede8er MED800X3D) a 4 cucc közül az LG a leg olcsóbb(pedig az is ~60.e volt annó) és ezt látni a képminőségén is!
és mind a 4 cuccnak eltérő a képminősége, szóval ne mondj olyat, hogy nem lehet jobb az 1ik mint a másik!
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz DroiDMester #4809 üzenetére
Eredeti módosítás nélküli jel digitálisan vagy megy, vagy nem. De ha megy,akkor ugyanaz.
Azt hogy te egy módosított jelet jobbnak vagy rosszabbnak ítélsz, az szubjektív.
Én jobb szeretem a manipulálás nélküli forrást -
azbest
félisten
-
Hyena
senior tag
3D iso lejatszasra valami otlet GT1-el?
Probaltam az SPMC-t de nem igazan sikerult.
Egybkent audio passthrought bekapcsolasa eseten alig eszrevehetoen de mintha akadozna a hang.
Ujra kiprobalom majd ujrainditas utan is...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
junkpod
veterán
A teszten nem latszik hogy akad a hang vagy sem és az sem hogy milyen formátumot kap az erosito. Ezért kérdeztem.
Sőt az sem derül ki van e frekivaltas.Az RDT1188 az miért lenne komoly soc? A kép minőségről meg azt gondolom hogy ha utofeldolgozas nélküli hdmi kimenetről van szó (bitstream) akkor nincs kulonbseg, ahogy djnice is írta sokszor. De ez szvsz már vallási kérdéssé valik.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Csben
csendes tag
Felraktam a Nexbox A95-re a LibreELEC 7.0.2.007-et. Csak SD kártyáról sikerült, usb-n hibával megállt.
Egyelőre annyit vettem észre, hogy ha kikapcsolom akár a távirányító kikapcs gombjával, akár a Kodi kikapcsoló gombjával, akkor távirányítóval nem tudom visszakapcsolni, csak ha kihúzom a tápot majd visszadugom. Valaki tudja rá a megoldást? -
Hyena
senior tag
válasz junkpod #4817 üzenetére
Az akadozas nem jo kifejezes a jelensegre.
Veletlenszeru idokozonkent jelentkezik, neha sokaig nem, es nem is minden anyag alkalmas a tesztelesehez.
pl egy koncertfilm ahol folyamatosan szol a zene jo ra, es nem akadasrol van szo hanem alig eszrevehetoen mintha elcsuklana vagy megbicsaklana 1 kicsit.
altalanos felhasznalas eseten nagyon ritkan eszlelheto. (pl lehet eppen 1 csendes resznel tortenne)
Hozzateszem , hogy a csajom szerint nem vagyok normalis o ugyanis semmit nem vett eszre ebbol.ezen kivul kb 3 ora hasznalat alatt (1 komplett film vegignezese es tobb masik tesztelese kozben) 1x durvan megakadt a hang es ugyanakkor a kep is szetesett es mindenfele zold kockak jelentek meg.
visszatekerve ugyanott meg 1x nem produkalta.
Osszehasonlitasi alap az Intel processzoros asustor 5104t ott soha semmi ilyen nem volt tapasztalhato.mindent osszevetve reszemrol megtartom, az ember ennyiert ne akarjon forma 1et
kivancsi lennek , hogy 1 ennel kissebb teljesitmenyu S905-os cucc , hogy muzsikal ehhez kepest.De ha valaki valaszolna esetleg a 3d isos kerdesmre orulnek neki. (marmint, hogy van e mod android alatt beelink gt1en 3d iso lejatszasara)
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
djnice
veterán
A400-ban eleve Sigma SMP8911 van VXP-vel, annak a képével nincs gond, a Mede8er az RTD1186-al pedig az egyik legrosszabb képminőségű lejátszó (belenyúl a képbe negatív irányba).
Az LG-ben és a Samsung-okban MediaTek MT8555 és 8560 van kiváló képminőséggel (nem nyúl bele a stream-be, ahogy a Sigma sem).
HDMI capture eszközzel leellenőrizheted a képminőséget, ahogy én tettem, csak így lehet objektív véleményt alkotni. -
djnice
veterán
Médialejátszásra nem az S912-es boxot kellett volna venned, mert még nincs rá LibreELEC, android alatt vannak és lesznek is hibák. Ne ehhez mérd a S905-ösök tudását és főleg ne az árát hozd fel mert nem ezen múlik egy lejátszó teljesítménye, hanem a szoftveren. Az S905 LibreELEC-el jobb mint az asus a J1900 CPU-val, hidd el.
-
syler123
veterán
válasz DoItYourself #4827 üzenetére
Nem semmi ez a fogyasztás. Fúú bár annak idején, amikor az Amd Brazost vettem lettek volna ilyen jó tv boxok. Na nembaj ahol a Brazos van azt ritkán használom, inkább a Sunvell box megy sokat.
-
DoItYourself
Topikgazda
Ez a dtd a dtb.img lenne? Aki a 007-el próbálkozik, és vmi gondja van, töltse le újra a device tree fájlt, mert tegnap kszaq mindegyiket frissítette, és tett fel új alaptípusokat is. Van már MX64 / M18-hoz is olyan, amivel nincs probléma (OTG van a fájlnévben).
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
azbest
félisten
válasz DoItYourself #4829 üzenetére
Az imageben lévő 154 kB-os dtb.img, a korábbi és az új gxbb_p200_1Gbi.dtb tartalma megegyezik.
-
junkpod
veterán
válasz envagyok #4831 üzenetére
Jaj a szívemből beszélsz...
Hányszor írtam mar, mikor az első hsz-ben megkérdi mit vegyen, másodikban meg közli hogy mit vett, persze pont x-es meg 912-es a valasztott.
Aztán jön a siras...
Kéne egy olyan funkció a fórumra hogy csak az irhat ide aki elolvasta az osszefoglalot.
Nem is értem miért vonzó a 912-es a magasabb araval...Box's don't touch!
-
KTU
addikt
válasz junkpod #4833 üzenetére
"Túr dö flanc:
Én vagyok a Jenő.
A jövő?
A menő, Belevaló gyerek.
Tele velővel ám az agyam!
Hiszen eszem-iszom, az eszem izom.
Bizony!
............."[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Blueboy81
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a Beelink GT1-es masinám. Akármilyen filmet játszok le KODI-ban kép néha zölden bevillan hang pár mp után akadozik, eddig nagy csalódás a WD Live Hub után.Valaki esetleg nem tud valami megoldás a leírt problémákra? A gyári KODI-t töröltem, feltelepítettem a 16.1-est a Play store-ról, de azzal is ugyan ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Blueboy81 #4835 üzenetére
Mi a bulid számod? Gondolom te is le frissítetted GT1_103M0 ra a gyári GT1_102M0 -ást!
Épp most néztünk meg rajta egy filmet, és most már nálam is akadozik a hang, meg a zöld bevillanások is bejönnek néha!
a gyárilag rajta lévő GT1_102M0 ROM al ilyet nem csinált soha, pedig már vagy 4-5.filmet megnéztem rajta, most hogy tegnap frissítettem GT1_103M0 ra egyből szar lett!
Frissítés után nem nyomtam neki gyári adatok vissza állítását, esetleg azt meg próbálhatod én már elég jól belaktam nem szeretném most újra kezdeni!
[ Szerkesztve ]
-
Blueboy81
csendes tag
válasz DroiDMester #4838 üzenetére
Igen én is lefrissítettem, de nekem előtte is akadozott a hang, reménykedtem a frissítés segít, de most már zölden is bevillan a kép. Ezt a bluid számot hol tudom megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
magmdy
csendes tag
Sziasztok!
Wetek play2 re szeretnék sd kártyáról libreelece-t futtatni, mindent a leírások alapján csináltam, és mikor bootolni szeretnék sd kártyáról, akkor belép egy recovery menübe és nem történik semmi,
Tud ebben valaki segíteni?
Köszi
-
nagyúr
válasz Blueboy81 #4839 üzenetére
Menj be a részletes beállításokba ott legalul!
az a gond hogy sajnos vissza már nem lehet csinálni mivel sem a gyári GT1_102M0 img fájl nem érhető el, meg magát a BOX ot sem látja a gép hogy USB Burning Tool al fel lehetne rá írni! Az SD kártyás módszer(még ha lenne is ebből a verzióból) valószínűleg meg nem enged régebbi verziót feltenni!Tehát várhatunk amíg sokan elkezdenek irkálni beelinkéknek hogy valami nem oké a Frissítéssel, és adnak ki egy javítást!
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz Blueboy81 #4835 üzenetére
Nem tehetsz mást mint vársz a frissitesekre, sajnos ez így van minden új termékkel. Pár hónap max egy év és viszonylag rendben lesz. Tuti lesz rá LE is valamikor.
Ha most kell a lejatszo, vegyél egy ajánlott tipust.Mint írtam korabban, félrevezető volt az ide is feltett húrrá optimista teszt. Sokan ezután rohantak s912-t venni.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz DroiDMester #4841 üzenetére
Épp tegnap bővítettem ki az összefoglalót az android fw letöltési helyekkel. A Freaktab-on elég nagy topikja van a GT1-nek, ott érdemes kezdeni a keresést.
De azt írtad, hogy leveleztél velük, akkor írjál nekik izibe, hogy gond van.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz envagyok #4831 üzenetére
Bővíthetjük még az S905-ös ajánlott listát... ha valakinek olyan S905 lejátszója van, ami a gyári Androiddal is normálisan működik és nincsenek vele nagyobb gondok, jelezze. Ha már korábban megírta, elég a hsz linkje vagy sorszáma is.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
nagyúr
válasz junkpod #4843 üzenetére
Figyu........... Van neked S912 Boxod?
Megsúgom....... NINCS akkor meg nem kéne ennyire ellenezni mikor max képeken/videóban láttál ilyen boxot, azt sem tudod milyen? akkor mit károgsz itt róla
Nekem a gyári GT1_102M0 ROM al SEMMI probléma nem volt hang se akadt egyedül annyi hogy nem ment az automata freki váltás, de egyébként ha nem látom a TV-n hogy mennyi a kép frissítés észre se veszed hogy 60.al ment, mert film közben semmit nem lehetett észrevenni belőle!
Nagyon új még az S912, én csak ~3.hónapja vettem az első S905 boxomat így az már volt annyira régi hogy ezek a kezdeti problémák már nem voltak jelen!
Lemerem fogadni hogy mikor megjelentek az első S905 BOX ok azokban sokkal több probléma/bug volt mint most itt az S912,nél, és egész biztos hogy az S905 nél is voltak olyan frissítések amiktől rosszabb lett mint volt, most meg halára dicséred az S905 öt, nem kell izgulni pár hónap múlva ez is szuper BOX lesz, tudnillik minden kezdet nehéz!Egyébként sz.ted én mért rendeltem S905 ös T95 Max ot, vehettem volna olcsóbban(~10.dolcsival olcsóbb lett volna a GT1 előrendelése mint a T95 Max) GT1.et is mivel mikor vettem a T95 Max ot még szó nem volt róla hogy GT1 et nyerek tesztelésre! Tudtam hogy nem lesz tökéletes mivel még baromi friss cucc a S912, nem is számítottam rá hogy már így az elején hiba mentes lesz nekem pozitív csalódás volt, főleg hogy nem került 1.Ft omba se a Beelink GT1
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Kodi régebbi vagy alfa verziója sem működik hiba nélkül?
Esetleg mxplayer-el vagy vlc-vel próbálkozott valaki?Ma rendeltem egy gt1-et, kifejezetten droidos használatra, (+távirányítót). Remélem mire ideér kitermelnek egy használható romot.
Azért esett rá a választásom, mert elvileg erőben a 905-ösök fölé helyezik. Ha valamennyire mérvadónak számítanak a benchmark tesztek eredményei, príma kis gép lehet belőle.
A kodi remek fejlesztés, viszont sokkal több figyelmet igényel, mint amennyit rá szeretnék szánni.
A play store roskadozik az alkalmazásoktól, pont olyan hétköznapi felhasználók számára, mint jómagam.A t95m szerencsére rendben működik (kopp-kopp) libreelec-el, de droiddal nem voltam kibékülve.
-
Beni2360
félisten
válasz bostone #4848 üzenetére
A play store roskadozik az alkalmazásoktól, pont olyan hétköznapi felhasználók számára, mint jómagam. - pl: linkeket vagy neveket kaphatnák én is hétköznapi felhasználó lennék.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tamas0827
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Megpróbáltam a LE 007 verziót felrakni a gxbb_p200_2G_100M.dtb device tree-vel a Sunwell t95m 2 GB készülékre, de sajnos nem működött. Van-e valakinek hasonló tapasztalata vagy valami hasznos ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest