- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #26049 üzenetére
Két SD-kártyát írtam ki, Krypton alatt egyáltalán nem működik a táv, Leia alatt hibátlan, kimásoltam az amremote könyvtárat és a Leiaban van 2 plusz fájl, egyik remote.conf a másik remote.conf~, szerintem ezt a kettőt átmásolom akkor jó lehet, nem értem, hogy egyiken mitől jó a másikon meg nem, holott szerintem már mindkettőn működnie kéne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
905w-el szerelt BOX-okrol van valamilyen tapasztalat? Természetesen próbáltam rákeresni de nem találtam semmilyen konkrétumot. 4K nem feltétel elemben a stabil FullHD az lenne. Mennyire érdemes egy ilyen So-C-el szerelt kütyübe "beruházni"?
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Lecsapta a futópad az elosztót amin a TV box is volt meg a külső HDD kiegészítő tápja.
Most megcsináltam máshogy a vezetékezést, látszólag megy is minden, de mikor csatlakoztatni próbálom a HDD-t akkor azt írja az android hogy az ASMT meghajtó sérült és formázni akarja.
Rádugva PC-re látszólag minden rendben van vele, kitöröltem az android mappát hogy csak filmek legyenek rajta, de így is azt írja hogy sérült.
Van valakinek ötlete mit lehetne vele kezdeni?
Formázni nem szeretném mert 1TB-os vinyó és ezen van a teljes mesegyűjtemény.
Pár hete a tablet csinálta ezt hogy kivéve és visszadugva azt írta a memóriakártyára hogy sérült, de PC-be berakva és megtisztogatva a kártyát az Androidos cuccoktól utána szépen befogadta a tablet.Köszi!
UI: MX4 s812-re akkor senki nem tud LibreElecet?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Beni2360
félisten
-
dugesz77
őstag
W95 S905W 1GB RAM + 8GB ROM box most pontokat beváltva elég kellemes áron elhozható.
-
Technoman
őstag
Srácok!
8-as LE alatt működő playáról, SMB (Win) hálózaton keresztül, véletlenül töröltem valamit az egyik USB-s vinyómról . Szerintetek valami proggal vissza lehet állítani?
thx -
-
blakey
titán
válasz Technoman #26063 üzenetére
Attól függ, hogy az adott gép hálózati megosztása engedélyezi-e a kukát vagy sem, NAS esetében van ilyen lehetőség, tehát van egy "hálózati kuka" amibe áthelyezi és egyszerűen megmenthető.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Milyen boxot tudnátok ajánlani filmlejátszásra?
USB-s vincsin, FHD filmekre kellene.
Sajnos a jelenlegi TV-n (Samu F6400) már csúszik a hang egyre több filmen.Előny: 2 giga RAM, LAN csatlakozás, kijelző, 5GHz WIFI
[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz Ateszpapa #26066 üzenetére
Filmezésre elég egy X96 1G/8G verzió is LE-el, LAN csati mindegyiken van, 5GHz wifi ritkaság a noname boxokon, de ha USB-s vinyóról játszod le a tartalmakat, akkor nem is annyira érdekes. Kijelző van némelyiken, ami android alatt mutatja az időt, de LE alatt nem működnek driver hiányában. Konkrét ajánlat: X96 1G/8G S905.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
hunaqua
addikt
Az ORICO usb Ethernet szerintem kilőve.
Dear,for USB2.0 type,the chip is AX88772C
For USB 3.0,the chip is RTS8153SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Ateszpapa
addikt
válasz DoItYourself #26068 üzenetére
Köszönöm.
-
-
Oszilaci
senior tag
Ha random egyszínű lesz a kép és csak a reset segít az lenne a memoria fogyás jele vagy rossz lehet a készülék?
olvasgattam de nem igazán találtam választ a kérdésre.MiniM8S II 1/8-as Libreelec -el
-
consono
nagyúr
válasz dugesz77 #26062 üzenetére
Sziasztok, nekem ma jött meg (2 hét alatt, meg is lepődtem) egy w95 2/16-os. Gondolom kell pár nap, hogy belakjam, egy RPi0-t fog váltani. Kíváncsi leszek a hosszútávú tapasztalatokra, a zeró már a megjelenése óta üzemel, különösebb gondok nélül (Openeleccel). Android+SPMC a tervezett szoftver, HBOGO-t, Netflixet tud a TV-m doboz nélkül is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
M_AND_Ms
veterán
Sziasztok!
Egy pontosító kérdés: Ugye, a S905W gyakorlatilag egy 905X, vagyis a 905X-re való LE jó a 905W-re is?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
hunaqua
addikt
-
mexel
veterán
Remélem hamarosan lesz 905W tesztelgetésem, majd leírom mit tud.
-
hunaqua
addikt
Használható cucc a 905W akinek nem a 4K a legnagyobb szempont.LE alatt teljesen meg voltam vele,a Tr@nsmission is rendben van.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
válasz Oldman2 #25029 üzenetére
Ma (12 nap alatt) megérkezett egy Mecool M8S Pro+ kütyü, összesen 9.040 HUF-ba került.
Megy Android alól is a Kodi, de megnézném hogy fut rajta a LibreElec...
Tett már fel valaki ilyen készülékre LE-t? Van amire, különösen figyelnem kell majd?
-
Wendelke
senior tag
Nekem is egy 905w van, Tanix mini, nem akartam komolyabbat, mert 720p-s plazmám van, így még az 1080 sem érint
LE felment gond nélkül, a legújabb, de lehet egyet majd vissza kéne lépni, mert az LE alatt a youtube nem akar menni, de a droid alatt jó. Egy MX3-M 2.4G 3D légegeret vettem hozzá, ami szintén jó, csak a bekapcsolást nem tudtam az IR-re felprogramozni, ami vagy hardveres probléma, vagy az én b@lfaszságom.
Ettől függetlenül még nem túl sokat használtam, mert vele párhuzamosan még megy a WD TV Live is. (A család többi tagjának az utóbbi jön be)
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
-
-
varmi2
nagyúr
Megjött az x96 2Gb lejátszóm. Banggood-ról. Gyors szállítás, és plusz költségek nélkül jött. Feldobtam a libreelec os-t, hibátlanul visz mindent! Köszönöm, az ajánlást. Lenne egy kérdésem, hogyan tudok megosztani rajta egy mappát, amit a hálón keresztül lát a windows, és tud írni olvasni onnan.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
Kipróváltam a cec vezérlést és működik egy sony tv-vel. De jól gondolom, hogy állandóan be kell kapcsolva lenni az x96-nak, hogy müködjön a cec? Tehát nem kapcsol be autómatikusan?
-
blakey
titán
válasz varmi2 #26089 üzenetére
A CEC lényege, hogy mindig működik ki- illetve bekapcsolva is, a HDMI-n keresztül kommunikálnak az eszközök, az, hogy a te boxod és tv-d között megfelelő-e a kommunikáció azt csak használat közben tudod kideríteni, próbáld ki, minden eszközön másképp működik.
-
blakey
titán
válasz junkpod #26091 üzenetére
Nem áramatalanított készülékre gondoltam, azért ezt gondolhatnád. Manapág a legtöbb készülék csak standby üzemmódba kapcsolható. Teljes, kikapcsolt állapotvan az IR bekapcsolásán kívül semmi sem működik.
Olvasd el mit kérdezett, nem kell bekapcsolva (működnie) lennie a készüléknek, hogy működjön a CEC,.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
junkpod
veterán
válasz blakey #26092 üzenetére
Tudom, hogy tudod.
De a megfogalmazás akkor is megtévesztő.
Áramtalanított: konnektorból kihúzott.
Kikapcsolt: fizikai kapcsolóval kikapcsolva, cec nincs.
Készenléti mód: látszólag nem mukodik, figyeli az inputokat (HDMI, infra, lan...) cec működik.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
varmi2
nagyúr
válasz blakey #26092 üzenetére
Sajnos ha ki van kapcsolva, vagy alvó modban van, akkor a tv nem is listázza, így nem tudom bekapcsolni, csak a saját távjával. De ha be van kapcsolva, akkor bekerül a tv menüjébe, és onnan már a tv távirányítójával tudom vezérelni. Úgyhogy bekapcsolva marad állandóan.
-
Oszilaci
senior tag
válasz varmi2 #26094 üzenetére
ha leállítom a playert akkor kikapcsolja a TV-t de a tv eszköz listájában nem is észleli a lejátszot .
Ha android alatt kikapcsolom a CEC funkciót az eszközön akkor bekapcsolás után a (Librelec logó van) nincs kép csak ha kihúzom a HDMI-kábelt a tv-ből majd újra csatlakoztatom valakinek van valami ötlete? -
blakey
titán
válasz varmi2 #26094 üzenetére
akkor ha akarod használni a CEC-t akkor nincs mit tenned, hagyd bekapcsolva, semmivel sem fogyaszt többet, mint kikapcsolva.
-
hunaqua
addikt
válasz hunaqua #25986 üzenetére
Most írt vissza az Ugreen.
A tegnap tárgyalt usb Gigabit hub-ban ez vanAX88179
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
pinnacle
nagyúr
Ilyen WD Elements-et használ valaki? Szervizben azt mondták, hogy valószínűleg a kikapcsoló gombos külső házakban nem áll le a merevlemez, a box kikapcsolásakor. Lehet ez a külső merevlemezekre is igaz. Illetve lehet ez is kell a leálláshoz, Mert, ha az USB-ről nem kap áramot, akkor totál leáll.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Kérdésem LE támogatja légegeret/távirányítót?
S905W-hez lesz LE támogatás?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
- Intel NUC 13 Pro (i5-1340P+32GB+1TB) NUC13ANKi50002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs