Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lapajbacsi

    aktív tag

    Úgy 4-5 éve a bátyám megpróbált egy 4870 x2 refre feltenni egy Arctic Cooling pro léghűtést. A kártya ért kb 50 ezret (legalábbis annyiért vette használtan, már lejárt cucc, jó pár éves volt, de még igencsak erős, ugye kb mint most a 6990-esek) és kb 15k volt a hűtés. Szétszedte szépen a motyót, felrakta az új motyót, csodaszép volt gyönyörködtünk benne. aztán bekapcs, és psssssssssssssssss.... elfüstölt a kari..... :D
    Garba nem vették vissza a hűtést és széttárták a kezüket, hogy az ilyesmi saját felelősségre sajnos benne van a pakliban. (írt az AC gyárnak is reklamációs levelet, nem kapott választ)
    Hogy mit zárhatott rövidre a hűtés vagy mit nem, nem tudni, megnézte utólag szaki és azt mondta, hogy hibátlanul lett felrakva. Mellesleg nem egy ördöngősség ugyebár... Vagy nem is rövidre zárt, hanem csak nem ért hozzá, nem feszült rá jól a VRM-re, a bánat sem tudja.. Lazán bukta a hűtőt is és a karit is szegény... eléggé kivolt... :( De hát így jár aki amatőrként ilyen keményen hobbizgat... Iparművészként sokat nem konyít a vashoz... (ahogy én sem)
    Gondolom ilyen veszély azért ma már nincs, ha az emberfia levesz mondjuk egy Asusról egy Directcu2-est és rádob egy H55-öst..... nemde?

Új hozzászólás Aktív témák