- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Dtomka #23648 üzenetére
ismétlem a HD5850-et újan vettem iponból 32eFt ért, hitetleneknek lőttem egy képet
itt meg az i7-870 kezdet
folytatás
folytatás 2
végkifejlet
én nem kamuzok gyerekek, minek[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Dtomka #23652 üzenetére
az alatta lévő linkeket is nézd meg, azok szólnak a processzorról
amúgy meg ismerek pár pc boltost akik kipróbálják a cpu-kat melyik mit bír tuningban,
a másik meg hogy alapon egy cpu kb 50évet üzemelne, ha húzva használod pl. 4Ghz, de le van hűtve rendesen, akkor ez lemegy 5évre...de akkor meg már hol lesz ez a processzor teljesítményben
ha nálam meghal megérdemli 1V 3,2Ghz-en hajtom
Sandrew: kemény mi[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
sysrq
őstag
Sziasztok, a HDMI kimenetet rá tudom venni hogy 1920x1200 legyen, ne 1080.
Vagy ez korlátozva van, és nem térnek el a szabványtól?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz Sandrew #23660 üzenetére
Átmenetileg használnám HDMI az erősítőbe, (szól is a hang) DVI a monitorba, ezen jön a kép.
De elsődlegesként kezeli a HDMI-t, és nem akarja a monitort 1200-ban használni.
Vagy a HDMI-t veszem rá az 1200-ra, vagy elsődlegesé teszem a DVI-t, de még nem jött össze egyik sem.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
GAbre
veterán
Vki tud vmi orvosságot,h ne kelljen újrarakni a windowst?
Mert folyamat ezt csinálja.
Se uninstalni nem tudom,se telepíteni,pedig elvileg már letörölte.Köszi:
G.Avatar
-
embe
nagyúr
Csak egy javaslat:
Próbáld meg a Driver sweeper progit telepíteni. Majd indítsd el, és értelem szerűen menj végig.
AMD-Display -t pipáld ki
Elemzés
majd takarításújra indít. Hátha!
Vagy : töröld a Program fájl mappából az ati könyvtárat, és csinálj egy rendszer takarítást (registry stb )
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Ha nem hozzá való akkor nem is fogja engedni a biost updatelni a progi. Más típusokon más ramok vannak legtöbbször, még egy GV-587UD típuson belül is van Hynix és Samsung ram-os.
Ha meg csak tuning miatt akarod, akkor inkább használd az MSI Afterburner és ne update-elj.A Gigabyte sitejáról leszeded és rárakod a legújabb adott kártyához való biost azt annyi.
-
Gaboman
nagyúr
Megvan az XFX 5870, teljesítményével nagyon elégedett vagyok, hangossága manuális ventilátor beállítás mellett 45%on terhelés közben sem vészes.
45%os venti fordulat mellett Furmark stabilitás teszt 1600x1200 8xAA maximum 80 fokra melegedett, ez megfelelő értéknek számít?[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
-
Jancsee
csendes tag
Udv megint, nem tudom jo helyre irok-e de ez 5870 forum is! Van egy asus matrix 5870-es videokartyam es ahogy terhelem olyan szinben vilagit a matrix felirat! zold vilagoskek sotekek es lila! Nekem eddig megy el de meg lenne egy piros szin ami extreme loading cimen szerepel! De meg soha nem lattam igaz nincsenek problemaim a jatekoknal egyaltalan! 1920/1080-ban jatszom mindennel,de azert kivancsi lennek a pirosnal hogyan produkal! Ajanlom mindenkinek ezt a tipust mert huvos es sztem eleg eros az 5870-esek kozt!
CBR929-Mert en is megerdemlem:-)
-
Gaboman
nagyúr
Melyik a legjobb overclock program a kártyához, aminél a ventilátort is szabályozni tudom?
És mivel tudom folyamatosan ellenőrizni a hőmérsékleteket?
Most CCC overclokot használok, de csak 900Mhz a maximum.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Cybertrone #23679 üzenetére
Köszönöm!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
nagyúr
válasz Jancsee #23677 üzenetére
Nemrég már kérdezted 1-szer!
A piros színt NE is akard elérni mert az nem NORMÁL használat alatt fog előjönni!
egyébként a színek nem a kártya(GPU) terhelésére változnak, hanem azt figyeli hogy mennyit fogyaszt a kártya! Pirosba csak akkor fog menni ha jól felhúzod (kb:1000/1400.ra) meg adsz egy kis feszt a kártyának és fel megy a kártya fogyasztása 200.W fölé! Szóval én a helyedben annak örülnék ha minél világosabb színben világítanak a kártyán a ledek, mert annál kevesebbet fogyaszt!
-
TeeBee73
veterán
válasz DroiDMester #23681 üzenetére
A Vérpistikék új generációja a Vérjancsika.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
HEMP
aktív tag
Sziasztok, a véleményetekre lennék kíváncsi, hátha vkinek lenne vmi ötlete a karimmal kapcsolatban:
A kártya egy ASUS EAH5850DirectCU, AMD Phenom4x procival egy ASUS M4A89TD Pro lapon, ami egyszer csak megszűnt képet adni.
Bebootolt normálisan egyik reggel és 10percre rá nem adott többet képet, azaz a képernyő működik, de teljesen szürke.
Megnéztem az alaplapi visszajelző ledet és az folyamatosan világit a vganál, tehát vga hiba gondoltam. Megpróbáltam másik pciex16 slotban, másik tápcsatikkal, mindig ugyanaz: a ventrije pörög, kép nincs, sőt ha jól hallom a többi eszköz sem igazán indul el, mintha visszafogná az egész boot folyamatot.Elvittem egy szervizbe ahol berakattam egy gépbe tesztre, ott is ugyanezt produkálta.
Meggyőződve (?) hogy a vga a hibás visszaküldtem Ramirisba, hogy hibás. Ott a szervizvezető berakta egy gépbe és simán adott képet. ????Nem tudom mi a fene lehet a baj, ha lenne ötletetek előre is köszönöm!
Szép napot!''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
Jancsee
csendes tag
válasz DroiDMester #23681 üzenetére
Ok kosz szepen! De akkor az miert van pl jatszottam a resident evil 5-el egy dx bencmarkot neztem eppen es csak sotetkek volt a kartya! Eleg jol ment de csodalkoztam hogy nem lila ezert ujbol elinditottam a jatekot akkor mar lila volt es plusz 30fps jartam egy a clear skyban is! Ha lila akkor tobb fps mondjuk nem 60 volt hanem 91-92 ugyanott ugyanolyan beallitas mellet! Meg allitolag a bad company 2 ben mar valakinek piros volt sot a furmarknal is piros volt! Youtube-on nezegettem! En nem fogom huzigalni a kartyat mert ugy gondolom nem egezseges dolog procit memot meghuzom ha kell de kartyat soha! Inkabb veszek melle meg egyet! Kosz udv Jancsee
CBR929-Mert en is megerdemlem:-)
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!Lenne 1 kérdésem azokhoz akiknek Sapphire 5830 extreme vga-ja van.kinek hany fokra melegszik fel?
Nekem a gpu dióda mem 82-85 fokos BFBC2 közben! -
barack1997
senior tag
HD 5870-emen accelero twin turbo pro van. Jó hűtő az ?
-
TeeBee73
veterán
válasz barack1997 #23690 üzenetére
Ha nem húzod, akkor szvsz. jó. A VRM hűtésre tessék odafigyelni.
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #23694 üzenetére
A Sangre del Toro pályát néztem, 99%-os terhelés, 57%-os venti (nem gyári, adatoknál a típus), 48°C GPU, 56°C Mem, 61°C VRM.
MOD: Ja, és rendes bóti' játék, az összes pöccsel. (Patch. Ertsd jól. )[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
5870 az első kártyám amin a Metró 2033 is jól fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest