- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
-
Motion_Blur
félisten
-
Sandrew
őstag
Na en most indulok a zalman-ert.
Ac-t remelem egy 8-ert el tudom adni -
-
Sandrew
őstag
Megyek a Zalmanert
-
Sandrew
őstag
válasz Motion_Blur #23764 üzenetére
Holnap visszaviszem már beszéltem velük. Azt mondták nézünk egy másikat.
Am nekem a vrm borda alján nincs semmi hővezető
-
Baryka007
őstag
Sziasztok, ne haragudjatok hogy be pofátlankodok ide de a kari fórumán nem nagyon tudnak rá választ írni.... szóval lenne egy Asus EAH4850 1Gb karim nah most beillesztem az oda írt pár soromat:
Lenne egy újabb problémám... a mai nap újra telepítettem a Windowst most 64 bit win7 van fent feltelepítettem mindent úgy ahogy kellett és küszködtem a felbontással de sikerült, nah most az lenne a problémám hogy ha elindítok egy játékot és nem a 4:3 as képarányhoz ragaszkodok hanem pl a 16:10 hez ami nekem ideális akkor nem tölti be a kép az egész monitort www.narutoarenaklan.atw.hu/crysis.jpg és a másik probléma hogy 1680x1050 es felbontást nem engedi beállítani a max felbontás: 1600x900 ..... de csak játékban[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz ittakary #23769 üzenetére
én egy pici pötyit nyomtam a VRM-ek tetejére éppen csak érzéssel. Ráraktam, hogy a VRM hűtőn is nyomot hagyjon, és nagyjából belőjem a mennyiséget (ez kb elsőre sikerült) utána pedig rányomtam és rögzítettem.
Egy fontos dolog: a GPU hűtő aljára a csavarokat még a pasztázás előtt szereld rá (4 csavar + 4 gumigyűrű), mert viszonylag hamar szárad a paszta teteje.
-
Gerisz
addikt
-
Motion_Blur
félisten
válasz Gerisz #23773 üzenetére
5K-ért? Én biztosan nem...
Jó oda bármilyen paszta, én MX-2-t raktam és tökéletesen a hőfokok.
Sandrew: milyen kis fehér lap?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sandrew
őstag
válasz Motion_Blur #23775 üzenetére
Akkor megnyugodtam
Nekem coolink chilramic vagy milyen pasztám van. -
Gyurma23
aktív tag
sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: Csináltam 3D Mark11 tesztet és fel tettem az eredményt megfelelő topicba, és hát egy hozzá értő felhasználó megkérdezte tőlem hogy miért megy a kártya a gyári órajel alatt??
Esetleg valami ötlet? Én ilyen szinten nem értek hozzá csak azért gondolotam hátha valaki tudna segiteni.....[link] -
Sandrew
őstag
Beüzemeltem a hűtést. Következzenek max fordulatos furmark képek:
Jól látható, hogy az AC hűtőnél kb 15c-al hidegebb a Gpu viszont a vrm elég meleg.
AC javára írható, hogy max fordulaton sem hallom a hangját míg a Zalman-nak max fordulaton eég szép hangja van de a vrm-et is jobban hűti Ha az AC-n az utolsó venti jobban pörögne és a vrm hűtő kicsit terebéjesebb lenne tökéletes hűtés lennelenne lenne
-
Sandrew
őstag
Mennyi az a fesz amit merjek adni az 5870-nek trixx-ben?
-
00roli00
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség/tanács vagy nem tudom mi kéne....
Ma megjött az új hűtő a karimhoz,gyorsan ki is cseréltem. Csak épp úgy néz ki, hogy behalt a kari. Konkrétabban az van,hogy a monitor nem kap jelet, ebből gondolom hogy kampec. Bedobtam egy régi karit,azzal megy, szóval nem kábel vagy balfékség az ok valszeg. Nem egy bonyolult mutatvány ez a hűtőcsere/és nem az első se/ ezért állok itt tanácstalanul, nem tudom mi lehet a bibi. A csavarokat nem légkulccsal húztam meg. Ha van valakinek ötlete, örömmel venném. Nem akarom elhinni hogy elszállt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest