Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jancsee
csendes tag
Udv van egy ilyen kartyam
http://www.chipland.hu/termekek/VGA-ATI-HD5870-ASUS-EAH5870-MATRIX-2DIS-2GD5-2G-PCIe/024298
Es az lenne a nagy kerdes hogy vannak rajta kulonbozo szinek ahogy a kartya terhelve van! vilagoskek sotetkek lia es van egy olyan hogy "extreme loading" ami piros lenne de nekem csak a lilaig megy el! Nem tudja valaki hogy mikor valt pirosra a kartya , meg a 3dmarkban is lila osszes jatekban max lila clear sky 1920/1080 dx10 minden max elsimitast is beleertve de meg ott is csak lila! Igaz nagyon szepen fut a jatek igy is de azert ez erdekelne ha rajta van a dobozan aza szep piros szin akkor miert nem lattam meg soha! Aki tud segiteni annak megkoszonnem!:-) Ja es van olyan hogy safe mode a kartyan be lehet kapcsolni es akkor zolden vilagit! Azert vettem most nagyobb gepet hozza mert gondoltam nem tudja kihajtani lett sok javulas sokkal jobban megy igy minden de a piros kelllllll:-DCBR929-Mert en is megerdemlem:-)
-
Jancsee
csendes tag
Ezek szerint nem tud senki semmit sem a dologrol!
CBR929-Mert en is megerdemlem:-)
-
Jancsee
csendes tag
Udv megint, nem tudom jo helyre irok-e de ez 5870 forum is! Van egy asus matrix 5870-es videokartyam es ahogy terhelem olyan szinben vilagit a matrix felirat! zold vilagoskek sotekek es lila! Nekem eddig megy el de meg lenne egy piros szin ami extreme loading cimen szerepel! De meg soha nem lattam igaz nincsenek problemaim a jatekoknal egyaltalan! 1920/1080-ban jatszom mindennel,de azert kivancsi lennek a pirosnal hogyan produkal! Ajanlom mindenkinek ezt a tipust mert huvos es sztem eleg eros az 5870-esek kozt!
-
Jancsee
csendes tag
válasz DroiDMester #23681 üzenetére
Ok kosz szepen! De akkor az miert van pl jatszottam a resident evil 5-el egy dx bencmarkot neztem eppen es csak sotetkek volt a kartya! Eleg jol ment de csodalkoztam hogy nem lila ezert ujbol elinditottam a jatekot akkor mar lila volt es plusz 30fps jartam egy a clear skyban is! Ha lila akkor tobb fps mondjuk nem 60 volt hanem 91-92 ugyanott ugyanolyan beallitas mellet! Meg allitolag a bad company 2 ben mar valakinek piros volt sot a furmarknal is piros volt! Youtube-on nezegettem! En nem fogom huzigalni a kartyat mert ugy gondolom nem egezseges dolog procit memot meghuzom ha kell de kartyat soha! Inkabb veszek melle meg egyet! Kosz udv Jancsee
-
Jancsee
csendes tag
Segitseg!!! Van egy asus matrix kartyam 5870 ! Szeretnek melle rakni meg 1-et de nem jon ossze a matrix rakhatok melle mas gyartotol 5870-es karit? koszi
-
Jancsee
csendes tag
Udv ket 5870-es kartyat elbir egy 750-es corsair tap? phenom 2 965-os proci ket vinyo ket dvd iro be quiet dark pro 2 proci hutő 2x 4gb 1600mhz memoria egy gigabyte lap meg van egy erintos ventilator szabalyzo meg 3 ventilator a hazban. remelem eleg lesz a tapegyseg. kosz a segitseget!
-
Jancsee
csendes tag
koszi a valaszokat!
-
Jancsee
csendes tag
A tobb monitoros megoldashoz mit kellene vennem? most egy matrix van benne es ha mondjuk lenne meg egy akkor lehetne tobb monitort rakotni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest