- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
hoppáhoppá. azthittem még 5850-ről beszélünk. na igen, 5870-nek simán mehet
-
Sandrew
őstag
válasz intercooler #23452 üzenetére
Ha az 5850-nek adsz 1.35V-ot egy idő után szépen fog füstölni a kari
-
kisza25
félisten
válasz intercooler #23452 üzenetére
hát adjanak csak, egészségükre, legtutibb beállítás 24/7-re
aztán majd sírnak, hogy elfüstölt a karijukEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz intercooler #23457 üzenetére
igen, szerinted mire
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
NielsX
tag
Ti milyen értékeket hoztatok ki az 5850-ből core/mem/fesz./gyári vagy 3rd party hűtéssel?
-
intercooler
őstag
válasz Motion_Blur #23462 üzenetére
Még jobban?
-
Sandrew
őstag
-
nagyúr
-
Motion_Blur
félisten
válasz DroiDMester #23466 üzenetére
Én is le lettem b@szva hogy minek cserélem a gyári hűtést VF3000A-ra..
Farag rá (vagy legrosszabb esetbe vesz 1K-ért szettet) egy bordát és minden rendben lesz..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sandrew
őstag
Mafia2 alatt 30%-os ventivel nem megy 80c fölé egyik vrm érzékelő sem. Szerintem ez eléggé jó. Bordát adtak hozzá, kifejezettem 5870-re passzoló vrm bordát amit csavarozni kellett. Csak ugye ezt a levegő hűti míg a ref hűtőn az egész fém váz nyelte el a meleget.
Remélem érthető amit meg akartam fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sandrew #23468 üzenetére
mikortól eladó az 5870?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
MZsoltee
veterán
válasz - = Zk = - #23469 üzenetére
kb Nov 8.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #23467 üzenetére
amit linkeltél AC borda szett -et az kb 1.FT ot sem ér! (TT Pro hoz is pont ezeket adják gyárilag!)
az AC Xtreme 5870. hűtőhöz sokkal komolyabb VRM hűtés van!
És a fenti eredmények be bizonyították hogy még ez sem képes kellően lehűteni!(mert túl kevés légáramlat éri a gyári AC ventikről sajnos pont eza gond a TT Pro val is! )
58xx re Thermalright VRM-R3 ami ér is valamit! (csak nemigen lehet sehol beszerezni)
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
válasz Motion_Blur #23473 üzenetére
Huh Örülök. Víz volt rajta egészen ideáig. Ez közrejátszhat? Csak most megy megint léghűtéssel. De én is vizesíteni fogom rövid időn belül a gépemet.
DroiDMester:
Ilyen van hozzá. De sajnos kevés a levegő
Amit linkeltél viszont eléggé tetszetősittakary:
Hogy a viharba ne adtak volna[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Motion_Blur #23467 üzenetére
Gyárilag nem adnak hozzá olyan süniket?
-
- = Zk = -
félisten
válasz MZsoltee #23471 üzenetére
áhh. szeptember végefelé már az apróban lesz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gerisz
addikt
válasz DroiDMester #23474 üzenetére
A VRM-R4 sem rossz
-
Motion_Blur
félisten
válasz DroiDMester #23474 üzenetére
Értem.
Nálam se valami hatalmas a VRM borda, még sincs problémaAnnyira régen foglalkoztam a témával hogy nem ugrott be hogy van sima 5870 és Xtreme is. Vagy nem így van
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sandrew
őstag
válasz Motion_Blur #23479 üzenetére
Kevered
Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870-re gondol ő
Más:
Mafia 2 mindem maxon vsync on fix 60Fps. Gpu 70-80%. Ez így ok? -
X Factor
addikt
válasz Motion_Blur #23473 üzenetére
Nekem meg 1.3 Ebben a konfigba mindenből mellé nyúltam.
Sandrew Igen az.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen jó alternatívák vannak léghűtésre 5850-nél ?
3 Slotot is foglalhat csak hűtsön rendesen és hangszintje se legyen olyan mint a ref-é.
Lehet nemsokára beújítok még 1 hd5850-et túl jó szolgálatot tett eddig 1 is, a cf-el meg még nem fogtam soha se mellé.A giga kártyájáról mi a tapasztalat, csak mert elég jó árban van: [link]
Lehet ebből kéne 2db ha jó a hűtése anno volt ilyen hűtésű 460-aim azok nem melegedtek annyira. -
Száni
tag
válasz ADAM1337 #23496 üzenetére
A Gigabyte 5850OC hűtése elég jó, alapfordulaton (45%-2600rpm) gyepálásnál 47-48°C a GPU hőfok. A ventilátorzaj viszont - szerintem - magas, a fordulat 2600 alá nem vihető, fölfelé hőmérséklet függvényében emelkedik.
Ha nem zavar, hogy erősebb orgánumú a hűtése, akkor korrekt cucc, bár azt hozzá kell tenni, hogy a nevével ellentétben nem OC (nálam 980/1220MHz a vége alapfeszen).
Célszerű frissíteni a BIOS-át F8-ra (ha Hynix chipes a RAM, akkor F12-re), mert anélkül nem vált át 157/300MHz-re terheletlen állapotban, hanem fixen 765/1000MHz-en jár.Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest