- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #15853 üzenetére
szerintem ide hw reset is kell... de kezdetnek a felhasználók törlése is megteszi...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hokuszpk
nagyúr
most targyaltam le, ugynezki vasarnap erkezik a 2700X , elsokorben megy a Tomahawkba, onnan az R7 1700 meg a Pc-Mateba, keresztlanyom 1600 -a meg a nagyinak egy Asus Prime B350 plus tarsasagaban. -- de ez utobbi mellekag, elkezdodott a suli, megtamogattuk a gyermeket egy olyan konfiggal, ami allitolag nem roccen meg az android studio alatt --
jovoheten meg elvileg lesz minden os alatt is mukodo analog tvkartyam, a meccsnezesekhez, de akkor lehet a pc-mate ugy unblokk feleslegesse valik, mert azt csak a miro pctvhez szukseges mezei pci slot miatt szereztem be.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #15861 üzenetére
A 3 GHz CL16-on ment De nem volt stabil.
A 2.8 CL14-en majdnemstabil.Nem, nem annyit kér, csak egy hulladék az alaplap, és hiába rakom fel akár 1,5V-ra is, terhelés alatt nem bírja és leesik 1,35-re, ami már kevés a stabil 4.1-hez. Továbbra is a lapot tartom ludasnak, de nincs mit tenni. Az akkor benchmark nap volt, nem optimális feszkeresés nap
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #15858 üzenetére
Kár , hogy nem ismered a 15 és a 20 közötti különbséget..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #15866 üzenetére
Oda azt írsz amit akarsz....
-
hokuszpk
nagyúr
válasz norbert1998 #15862 üzenetére
"hiába rakom fel akár 1,5V-ra is, terhelés alatt nem bírja és leesik 1,35-re"
hm. a Gaming Pro -n nincs llc ?
-
FatCutter
tag
válasz norbert1998 #15862 üzenetére
Ha hihetek az adatlapodnak, akkor MSI B450 széria és G.Skill Aegis 3000/cl16-os RAM kited van.
Nálam ugyanezzel a felállással: ram fesz: fix 1,35V kézi beállítás és "Memory Try It" -> 3200/cl16 beállítás. Gyönyörűen muzsikál. -
CJ4567
nagyúr
válasz Beretvás #15864 üzenetére
Tegnap este futtattam egy R20-at, de elfelejtettem elküldeni
(#15862) norbert1998 De minek 4,1? 4GHz-en valószínűleg kevesebb feszültséggel stabil lenne, és szinte semmi különbség nincs. LLC nincsen?
Az én RAM-jaimat meg úgy nézd, hogy nincs XMP, 2400MHz CL16 a gyári profiljuk, ehhez képest mennek 2800MHz-en CL16-on. Még hűtőborda sincs rajtuk. (BIOS-ban 1,280V-ot állítottam be, ez 1,296-ot jelez vissza, és így stabil.)
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz hokuszpk #15868 üzenetére
De van, úgy is droppol. Nem bírja a vrm.
FatCutter: na majd megnézem azt akkor. A try it-et nem mertem bántani.
KisCicc:
Most a default-tól annyiban tér el a jelenlegi állás, hogy XMP2800 van a ram-ra, és Game Boost módban van a proci. Ezzel minden mag stabilan 3.85-ig boostol, ami nekem egyelőre elég. -
FatCutter
tag
válasz norbert1998 #15877 üzenetére
A "Game boost"-ot kapcsold ki a rákba! Csak-csak állandóan beleszarik a palacsinta közepébe.
Tuningnál: all core OC: 3,9-4,1GHz között (kocka függő), Vcore: offset -0,1V -> elvileg 1,365V-ot kap a proci, ki kell tesztelni.
A többi feszültségérték maradhat nyugodtan "Auto"-n.
Energia sémák: Ryzen balanced: értelmesen be kell állítani a "Kiegyensúlyozott" módot. -Speciális beállítások.- (Ne szarjon bele a Win10 állandóan a levesbe.)"Memory Try It"-től meg nem kell murgázni, gyakorlatilag egy előre összeállított XMP gyűjtemény, mert a BIOS frissítések mindig el szokták cseszni az alap XMP1 és 2 beállításokat.
-------------
Ha működik, akkor utána nyugodtan hívhatsz "Herr Professor"-nak.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
annyit offoltok, h a sok CB-től fáj a szemem.
Kitérdekelnek a számok?
Fákin lávjú ól!
[link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz FatCutter #15878 üzenetére
Egyelőre még csak tesztelgettem azt, nemrég jelent meg az a funkció nálam, ugye elég régóta nem frissitettem biost.
Wattman folyton alaphelyzetbe áll dologról tudsz valamit? Bekapcsoláskor írja ki, ha a memória húzva van.
Nálam gyökér az offset. Egyszer +0.1-el is 1.3 alatt van. Aztán pár teszt után meg 1.5. Wtf. És ez tuti, hogy így volt, nagyon meg voltam lepődve.
Her, professor
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #15881 üzenetére
Hibridalvás gyorsindítást kapcsold ki és nem áll alapra.
-
FatCutter
tag
válasz norbert1998 #15881 üzenetére
MSI B450-eknél a "Memory Try It" a gyári első BIOS óta megvan.
Wattman? Uninstall, de izibe.
Vcore: hagyod "auto"-n és megnézed a briósban, hogy mennyit ad neki. Na ezt csökkented a -0,1V offsettel.
A diagnosztikai fosok idióta kijelzéseivel meg ne foglalkozzál!
-----
Beretvás: tökéletes eljárás. Így csinálom és működik.Herr Professor
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #15884 üzenetére
Hibridalvás / gyorsindítás. Értelem szerűen ez két külön dolog..
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #15887 üzenetére
Akkor ne értsed...
-
CJ4567
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #15891 üzenetére
monden mi bánten...
Azé' mon'ta, h guglizzá, mert leírni sok. Rövidítek: linux, OSX indulás/leállás gyors. Winfos meg csal, átlag user szív. Van egy halom fos, amit ezekkel megkavarnak, nem részletezem, nekem is minden kilőve, leállítva, abbahagy.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #15893 üzenetére
El tudom képzelni mennyi dolgod lehet..
-
hokuszpk
nagyúr
na megjott a 2700X. bepattintottam.
elso mereseim szerint Cine 15 alatt a fix 4Ghz -re hangolt 2700 megveri ~80 ponttal, cpu-z multi score is a 2700 javara dol el, egyszalon viszont mar ez a jobb. csereben viszont nem megy a proci 66 fok fole, ( azert ebben lehet az is bennevan, hogy picit megcsiszoltam a Be Quiet! Pure Rock talpat, mert precizios penges megtekintessel lehelletnyit puposnak talaltam. ) es a vrm is megall 85 fok alatt, szemben az 1700 -as matekolasaim alatt elkovetett 110+ -os mutatvanyokkal. Mondjuk a rekord az a 2700 / 4.1Ghz -> 124 fok ebben a kategoriaban.
cldo_vddp -t most nezegetem, ugynezki a 4 modulos konfig 1.05V helyett megall 1.035 volttal, aidan tulvagyunk ; ibt most futja az otodik kort, es még nem nyekkent meg.szerintem en ezt nem fogom huzni, boven jo igy alapon is.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz hokuszpk #15897 üzenetére
na eszembejutott, hogy meglepo modon megjelent anno a tomahawk biosaban a precision boost overdrive, csak anno ugye az 1700 ezt nemtudta, nemfoglalkoztam vele. namost gyorsba atloktem 'amd default' allasba, cine pontszam javult, cpu-z multi javult, lehet ujratesztelni mindent, hurra.
unnepelyesen kijelentem, hogy elengedem az allcore tuningot, manapsag kinek van erre ideje ?Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Televan74
nagyúr
45 éve születtem én.
A nagy világnak e kis szegletén.Én nagyon hálás vagyok édesanyámnak.
Hogy 45 éve egy ilyen gyöngyszemet adott a világnak.Az apáról se feledkezzünk hisz az is kellett.
Aki szeretettel felnevelt engemet.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest