- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz Gyuri27 #16250 üzenetére
Ma jött meg a kártya, szépen megy minden a gépen! Számomra érthetetlen kedvenc játék a minecraft ami laggol nagyon így is. Egy N3150-es gép van csak alatta, ezért nem csodálkozom nagyon rajta, de azon igen, hogy miért nem a vga-t terheli ez a gagyi játék!?
Az alzás kuponozástól nem lett olcsóbb, csak lett egy plusz hangszóró, meg egy fülhallgató, a sztenderd doboz pingponglabdával!
Köszi a tippet!PC
-
Gyuri27
félisten
válasz Wasquez #16254 üzenetére
Háde cimbi. Abba 2080ti-t is rakhatnál.
Milyen vga? 570?
Aszongya nem lett olcsóbb a vga. Az lehet. De ugyanazért a pénzért többet kaptál.
Most ott tartok, hogy 990mv-n nyuszom a kicsit.
Volt hs, wot, hots, bf stabil.
Majd valamelyik nap mikor lesz időm megyek 980-ra. Aztán 970-re. Remélem a 950 meglesz. Mert akkor az a gyári 1150-hez képest bacccó.Amd - Radeon - Ryzen
-
Wasquez
senior tag
válasz Gyuri27 #16255 üzenetére
Amit mondtál, RX 570 [link]
Tudom, de egyenlőre úgy tűnik, hogy az igényelt játékok szépen elfutnak ezt a vacakot kivéve.
Majd ha szükséges lesz, akkor lépünk tovább!
Egy előnye van a N3150-nek, a 6W fogyasztás, nem kapok idegbajt, amikor otthagyja bekapcsolva órákra a gépet!Alza jól behúzott a csőbe!
Egy kávégép is becsusszant, nem figyeltem, túl jó áron volt!PC
-
norbert1998
nagyúr
válasz Televan74 #16257 üzenetére
Én már összeszedtem arra a bizonyos fekete péntekre pár dolgot Anyagi csőd
100/50 dollár projektorra
20/10 dollár powerbankra
10/5 dollár vezeték nélküóli töltőállványra
60/18 dollár Huawei cuccokra bár ez nem érdekel
20/10 dollár drónraMeg vettem már egy Kossel Delta Linear Plus-t tegnap.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Gyuri27 #16255 üzenetére
Aláírásodra reagálnék, szívesen vettem volna Nv helyett AMD-t, de csak referencia V56 volt eladó V56-ból, custom hűtés sehol, szóval maradt a 1070, mert türelmem meg nem volt. (jó ez a 1070, de szerettem, amikor egy gombnyomással azonnal volt OSD, akár játék közben állíthattam a tuningot, vagy egyes játékokban külön fentebb venni a színeket, és a többi, amit az AMD szép felülettel tudott. ) (ja, és nem kellett külön fiók ahhoz, hogy felvehessem a játékot.)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
válasz Wasquez #16256 üzenetére
És te még rendes játékot is kaptál hozzá.
Értem én hogy 6 watt, de egy idlében hagyott kicsit erősebb proci se fogyaszt sokkal többet.
Jaja ilyen aljasok az alzánál.
CJ4567: simán vettem volna. Szépen beállitva szerintem vállalható.
Aztán ugye custom hűtőt lehet venni. Tudom + pénz. De egy rendes ac hűtő kb örökös mint a szegénység.
Harmadrészt nézd meg mit gyorsultak az rx-k nv-nél meg lassulás lett pl 580.
Gyanitom a vegákkal is ez a helyzet. Akkor talán nem volt a legjobb vétel. Most viszont más a baba fekvése.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Wasquez #16254 üzenetére
Azzal a tabletprocival szaggatni is fog. Főleg, mert nem a VGA-t terheli amúgy sem - köszönhetően a java környezetnek. Hiába a sok mag, ha sem mem sávszéll, se cache nincs.
Itt egy 18k Ft-os procis összevetés: [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Wasquez
senior tag
válasz ViZion #16261 üzenetére
Ezt a tesztet pont megnéztem rajta, 8800gt volt benne, azzal a vga is 4,4%-os volt!
Most az 43%-os lett, egy darabig van örömködés!
Szerintem a minecraft is még határeset élvezhetőségben, amúgy sem történik semmi hirtelen esemény benne, majd játszik mással, ha nagyon nem bírja. Végső esetben meg csinálok belőle egy ht pc-t, és akkor megejtek egy proci deszka cserét. Most ebből úsztam meg a legjobban, a nagy teljesítmény nyereség nem vészes áron!PC
-
Televan74
nagyúr
Radeon RX 5500 vs Radeon RX 570
..... RX 570 in late 2019 - ésszerű beállítások mellett még mindig jó kártya 1080p/60fps -re.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #16265 üzenetére
RX5500 a RX570 váltja,a RX5600 váltaná RX590 -et,ha lenne, RX5700/XT meg a Vega56/64 helyére jött. Polarist tudnak gyártani a Glofo -nál, TMSC -nél meg a gyártási kapacitás hiánya miatt tömegével az előre leadott 5700 -as széria megrendelései vannak.5500 -ból kevés tud készülni,amit az OEM -ek le is szipkáznak.És az OEM -ek szerintem többet is fizetnek a meglévő 5500 -as készletekért,mint amennyit a vásárlók adnának érte.
Én kint szeretnék egy év múlva kint egy Next gen ryzen és navi mini pc -t összeállítani 32GB memóriával,megfelelő SSD tárhellyel. De az még a jövő zenéje lesz.
A most megvásárol notebookot meg hozom haza,szülőknek jó lesz netre és facebookra még egy darabig.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
The expanse... season 4 [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
A kedvencek itt jobbra nektek is átrendezi magát? Miért szar ez a fos?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
skacok ocsón és még abbó is a felit bakugan harci szettet és tárolót tud valaki?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #16291 üzenetére
ilyen pokemon-klón, csak ezek nem cukik, hanem ilyen harcos izék. Utáltam már amikor a TV-ben adták akkor is.
El kellene adnom a fölösleges cuccokat, de ehh, lusta vagyok fotózni meg mittomén. A nagy radi is megvan még, meg egy ventivezérlő. Meg egy valag vizes motyó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nah, a Kib**ott világvégét megnéztem, elég jóféle, kicsit vontatott, angol, de elmegy. Komoly gondolatok vannak benne amúgy.
Légiót is végigtoltam, elvont, a végén durva csavar, fura, de ez bírja.
Most az another life-ot nézem. Kicsit sablonos, kicsit unalmas. A szereplőket is megszoktuk már sztem. Zenéket viszont nagyon eltalálták: not real anymoreHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #16298 üzenetére
Nem tudom mi az...
Azé' mindent én sem tudok nézni, annyi időm nincs. De majd ha a fürjbiznisz beindul...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Kezdő vagyok AMD témában. Procit vennék kb. 2 héten belül és 2 esélyest látok újonnan abban az árkategóriában ami a tárcánknak megfelel. Amennyire látom a Ryzen 5 ugye régebbi, de a Cache nagyobb benne. Emiatt lenne a nagyobb ár? A 7- es jobban tetszik mert szerintem a több mag hosszabb távon kifizetődőbb. Ki mit mond erre?Ne dumálj, mert nem látok! :-P
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest