- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #10007 üzenetére
...úgy tudom nem kell neki VGA, az agyába vetíti a képet.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nah, In the Flesh-nek van új évada, gyűröm. [link]
Kicsit kevésbé pörgős trailer: [link]
Röviden-tömören: zombis dráma. Feltámadtak, ennyi. Nem terjed harapással meg ilyesmi, nincsenek újabbak, nem terjed, nem járvány. Egy éjjel hopp, kipattantak a friss halottak a földből. 2 évig háború volt, mert agyatlan zombik embert ettek, mert az agyaktól jobban lettek. Lett gyógymód, amitől emberibbek, de lassan hat és naponta tolni kell. Inkább társadalmi dráma ez, de frankón felépítve, néhol kicsit lassan történnek a dolgok, de amúgy király.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Elmentek a fenébe.., már tudom miért holocsuklottam végig a tegnapot..!
@Orrmány
"valami nV-t, sztem 1030-at.."
Zajos tücsök?! Kizárt..
Btw.., egyelőre nem tervezek zöldülni, a második Adrenalin hatására egy qrva év után újra tudok zongorázni a 390X-en, lett alulfesz/OC, menthető profilok, még a hintaló összetettségű OSD-vel is kibékültem.
Ezzel kikerültek a gödörből nálam, meglátjuk mit hoz az idei, azaz a 16. Radeonos évem..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Beretvás #10016 üzenetére
Erre Yoda csak ennyit mondana..
Btw, a hülye beteg állat
magyarmádzsár szinkronosok.., hogy egy meleg disznósz@rr@al vastagon kikent rozsdás vaslapáttal csapkodná őket hátba a Tolnai kádas rém.., ilyen a karakter eredeti hangmagassága: [link](#10017) Gyuri27:
BUÉK!
Egész évben tartson boldogshágban s békesshégben a Windows Update..!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
ViZion
félisten
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
esti muzsika...
-
Televan74
nagyúr
Ez van mikor nem csak a hardvereken jár az agyam! Ezektől Hard verem!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #10028 üzenetére
ehhh, ez vótmá sokszor.
Dub FX, ez is vót, de ez még nem. [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
[link] azaz amiért sose veszünk gyintelt.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Apucy01
őstag
urak!
használ itt valaki digi net mellé rutert?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #10040 üzenetére
Olvasgattam. Elvileg átlag usernél nem lesz gond (játékok pl.), de server téren szopóág... Mindegy is, amig arany áron vannak az intel deszkák. Most mindenki be van izgulva, mert az új penya meg a kór3 milyen jó, olcsó. De 40 k lap kell egy 30 k procihoz? Vagy csak nekem beteg dolog ez? 15-25k lapba 25-50k proci az OK, de nemá'hogy fordítva.
-
Televan74
nagyúr
válasz ViZion #10043 üzenetére
Ezért kell Ryzent venni,ott pőrén azt kapod amiért fizettél.
Most nem mondom azt hogy a sznob énem nem gondolkodott el a 8600K -n,de az ára és a kupak alatti pasztázás miatt kimarad. Inkább várom az új Ryzenneket.Ha tényleg igazak a pletykák és lesz +500 - 600Mhz,normális memória támogatás, nem kell mem oc, csak tudja a 3200Mhz -t.Engem akkor kilóra megvetek.VGA -t meg egyenlőre jegelem.Jól lesz a 1080 egy darabig főleg fullhd -n,csak túl kell magam tennem azon a tényen,hogy a next gen Nvidia +20-30% hoz a konyhára.De szeretnék látni már egy középkategóriás volta/ampere tesztet.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Gyuri27
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest