- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nesztek, punnyadék hétfői túlélőtársak, ez majd kimozgat mindenkit kívül-belül, jót tesz a vérkeringésnek, léleknek s szellemnek egyaránt!
..háziorvosi ajánlás!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Habugi #12001 üzenetére
Jah, legnagyobb zene. Pár évente valaki leporolja és többnyire jó munkát végez. Bár a legutóbbi -talán 2017-es- annyira nem volt ütős. Egy korábbi, zseniális verzió: [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Televan74
nagyúr
Assassin's Creed® Odyssey bezsákolva! Állítólag jobban fut mint az Origins, mert visszább vettek a grafból.De cserébe nagyobb a terület.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #12006 üzenetére
Pötyögj majd ide valamit róla pár nap játék után pls, soha egyetlen AC játékot nem toltam mert a @kor/atmoszféra nekem nagyon nem adta, viszont a mostani.. pár gameplay alapján tetszetős.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
-
Pickit3
aktív tag
-
ViZion
félisten
https://todi.hu/
Erről tudtok vmit? Asszony Metallica koncertre menne... de nem tudom, h ez miféle cég, ők szerveznek utat.
Nah, NAV portálra doksi érkezett. Levélben a link. 20 perc szopóroller után eszembe jutott, h e-bevalláshoz is
IEEdge kellett, a Chrome-val sikertelen a bejelentkezés.
Ésssss... még mindig ez van. Edge marha lassú, igazán egy rakás fos, de azzal belép. Hellómadzsarorszák.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
Shadow Warrior 2 is free on GOG
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #12011 üzenetére
Még anno XP időkben is volt az az urban legend, h XP a külsős telepített szarok miatt szar.
És igen, én megpróbáltam! Origi XP, SP3, céges liszensz. Semmi külső progi, csak office, abból is ami szükséges. A médialejátszó kodekért sírt, képszerkesztés nuku, játékoknak hol ez, hol az hiányzott, stb. Majd váltottam: semmi MS fos, helyette amiből lehetett, portable progit használtam. Ez jó volt, semmi gané, csak a nyugalom. Meglepő, h mennyi mindenből van portable app. Most itt nem azokra gondolok, ami fake systemet hoz létre, meg teleszarja a mappáját. Igazán portable, zenére, filmre, mindenre. Csak azt telepítettem, amit nem lehetett kikerülni, de azokból is leszedtem stabilat, nem variáltam, nem frissítgettem. Bódottá volt sokáig.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
-
Televan74
nagyúr
Odyssey -ben VeryHigh beállításokkal szép a játék,rányomtam adaptív sync -et és szépen fut a játék.Nincs képtörés.Benchmarkba 34-70 körül volt az fps,egyenlőre az első szigeten 42-56 között látom az fps -t.Majd még finomhangolom a beállításokat, egyelőre szép a játék,kicsit zavaró hogy hiába az AMD Ryzen/Radeon felirat a játék elején,nem fut olyan jól.Egy két dolgot biztosan lejjebb kell majd vennem.De azt tudtam mikor berendezkedtem egy darabig az RX580-as kártyával. Amint láttam a videókban a konzolos grafikához képest sokkal jobb.
Hangok nagyon jók ,lehet hallani hogy az erdőből honnan jönnek a farkasok.
Sokat fordítottak az NPC -re változatosak és jó az arcmimika a válaszoknál meg kell fontolni mit teszel,később remélem kihatással lesz a történetre.Lovad hű társad lesz,mert sokat kell utazni.Két játékmód van ami abból áll,hogy a térképen "?" vannak e vagy már eleve ott van a helyszín ikonja.
Ami nem tetszik,avagy a fekete levesé.Honnan veszi elő az elején a pénzt amikor még csak egy vászonruha van csak rajta.A gyermek Kassandra hogyan hordja csak úgy a hátán Leónidasz dárdahegyét? Csak úgy oda van rakva.Lovon vágta közben is fel lehet szedni a dolgoat és futás közben is lehet nyeranyagokat gyűjteni.Még az elején járok,de szerintem rengeteg dogot kell majd gyűjteni a fejlesztésekhez.Vagy megvehetsz mindent az UBI -tól.
Összességében a kisebb hibák ellenére is,nagyon tetszik a játék,és a döntéseknek köszönhetően szerintem nem csak egy végigjátszás van benn.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Régen is ez volt, h fű-víz-felhő mediumra. Játék közben nem is igazán nézed, viszont széthajtja a kártyát.
Shadow warrior nagy csalódás. A hang botrány rossz, a küldetések bénák, de az ellenfelek is... nem igazán jött be. Jah, a betöltési idő is botrányos, pedig SSD-n van.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Odyssey -ben megcsináltam a finomhangolásokat,árnyék,növényzet,vizet felhőt visszavettem,dof -ot kikapcsoltam,durván nyertem 10-15 helyenként 20fps -t.Képeket majd töltök fel délután ha hazaérek.
Csípem a Radeon/Ryzent az elején.
Van egy furcsasága a játéknak,ha megölsz egy katonát akkor néha bérgyilkosokat fogadnak fel ellened, ilyenkor vagy megölöd,vagy fizetsz a felfogadónak,esetleg meg is ölheted aki felbérelte.És akkor megszűnik a fejvadászat.
Itt is lesz egy két patch mire rendbe teszik a játékot teljesen.Amúgy is furcsa volt hogy 1.02 verzió települt.
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
Chrome 69... már értem. SZOPÁS. Annyira fos lett, erre a gaymail is redesignolva, de szarabbra. Katasztrófa. Az a baj, h sem az opera, sem az FF nem képes versenyre kelni vele.De semmi baj, láttunk már ilyet, majd csak jön vmi startup, egyszerű, átgondolt, user friendly böngésző... pont, mint ami anno a Chrome volt.
-
Gyuri27
félisten
Voltam ejtőernyőzni.
[link]Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
-
Habugi
addikt
Épp írni akrtam kopinak hha tényleg ejtőernyőzni volt akkor dobja fel valahova máshova mert nálam ~8éve totál le van tiltva a FB, ám ahogyan olvasom a postjaitokat kezd körvonalazódni h nem vesztettem shemmit.
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #12037 üzenetére
beteg...
Disenchantment néznék, de semol nincs online. Putlockeren 8 részig volt.
Z Nation is folytatódik, vártam nagyon. Első elég gyenge rész volt sajna...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
vegyünk intelet... megy 6.2 ghz n
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #12043 üzenetére
Én maradok a költséghatékonyság híve.Ezért AMD -t vásárolok! Vegye az akinek kell az a 580$/€ csoda, fizessen ha a legjobb kell neki. Várom a Zen2 szériát,ami jóval olcsóbb lesz és csak egy hangyafasznyival lassabb. Szúúúszáááá!
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Revolut
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest