- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #15150 üzenetére
Vese mese!
Add ide az egyik veséd.
Maradt még egy az is elég.
Ne rinyáljál jó barátom.
Legközelebb azt is kivágom.Kell nekem kártyára meg processzorra.
De nem futja már belőle a monitorra.
Nem baj arra ott a májad.
Utána majd görbülhet lefelé a szájad.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Nah, pár koncert letudva, egész jó buli volt. Szerencsére eső sem esett, pedig délután rizikós volt.
Cloud9+ Tankcsapda, Paddy and the ratsHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
Viccesek a modik...
Belém áll a tag egy elrírt szó miatt és mikor szóváteszem még engem figyelmeztetnek....Vannak itt olyen egyedek akiknek nagyon nem kellene szaporodniuk biológiai úton...
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #15155 üzenetére
...asszonnyal vótam. Jön fehérvárra a Dub FX, csak oda 12k a jegy/fő, szal. megint nem látom. Evvan. Azért durván sok pízt el lehet fesztiválozni, ha akar az ember.
TrollGyuri, hát ménem a 970-et? Azért az mégis pár százzal több!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Magas üresjárati feszültség az új Ryzen processzoroknál? Van rá magyarázat! Lehet lesz egy refresh a Ryzen2 esetében is? Vagy így marad és a Ryzen 3 -nál már nem lesznek ilyen problémák.
-
Beretvás
veterán
Na nézd már ,hogy aszanak a kis pupákok...
-
Beretvás
veterán
válasz Gyuri27 #15174 üzenetére
Dehogynem.. Veséid is vannak nem? Amúgy meg az az 570 fasza kis karesz, csak azért nem vettem 570 et mert nem akartam viszalépni 1 et. Elvoltam én annó a 380-al is.
Sok kacat kallódik itthon..
Razer destructor egérpad, alig használt.. CM strom infernó egér pár éves de semmi baja, pár monitor.. Valami VGA ..
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #15175 üzenetére
a visszalépés miatt nem veszek én sem. nV után...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
mizu
-
Televan74
nagyúr
válasz #81556480 #15179 üzenetére
Nyugalom van! Néha rendezünk egy vese party -t, csak a szokásos! Patás kapott egy új játékszert,Pulse RX570 ITX személyében,azóta már a napba dobás sem divat.Biztos olyan neki mint pedofilnak a Barbi baba, kezébe veszi és megnyugszik tőle.
-
Televan74
nagyúr
-
Apucy01
őstag
A Patás verje meg a digit az!!!!!!!
egyik napról a másikra nem jó a ruteren nyitott port!!!! akár mit csinálok vele zárva!!! ők persze azt mondják nincs natolva az ip ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #15186 üzenetére
72 év nyögdíjkorhatár, 'oszt lehet is pakolni, elmenni innen. Akkor van esélye, itthon ezt elvitte a cica.
-
Beretvás
veterán
válasz Televan74 #15191 üzenetére
Még nem kell legelnem az utcán , hogy éhen ne dögöljek el nem megyek...
Kimenni németbe osztrákba esetleg angolba? Miért? Azért ,hogy valakinek a lábtörlője legyek? Ne legyen semmim? Almérletbe lakni? Hiába a pénz ha nem tudok az utcán kihez szólni, nincs kihez átmenni egy jó kis házit meginni..Szegényebb az az ember aki kimegy majmoni külföldre itthagyva a barátait rokonait házát kutyáját macskáját, csak azért ,hogy mutogassa a bank autóját amibel hazajön évente párszor, közben meg odakint fogához veri a garast..
Voltam németben amúgy.. Nem a levegőbe beszélek..
Most ezt ne értsd félre nem ellened szól csak úgy általában.. tudjátok csupa szív lélek vagyok.. Csak épp az embereket nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #15192 üzenetére
Nekem muszáj szerencsét próbálnom.45 éves vagyok eddig nem dolgoztam,van még jó 25-30 évem hátra. Itthon 150.000 Ft -os nettó fizuból nem tudok majd annyit félre tenni,hogy életem végéig elég legyen. Mert én nyugdíjat itthon már nem fogok kapni.40 éves munkaviszony kellene hozzá. Olyan pozícióról meg nem is álmodhatok ma Magyarországon hogy több milliós fizetést kapjak.
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #15184 üzenetére
[kis populáris esti elszállós]
Te Eb, azt hiszem A öregszem (ezt kizárnám, hiszen múltkor kolléga 2-3 gyerekes 45-ös apukának saccolt, s mivel csak bő 10 évet tévedett pluszban, meg 1-2 gyereket, így ezt a feltételezést nyugodtan kizárhatjuk) B ha nem nézek animét (és ez sacc 3-4 éve igaz) rosszul viselem ezt a macskanyávogást
5:40-kor kelve most jutottam érdemben a fórum (nem gép) elé
Az új posztodban szép kis VGA szado-mazo szettet linkeltél.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Beretvás #15192 üzenetére
Hááát, ha nincs kihez szólni, akkor nem jó helyen voltál.
Albérlet? Ott ez normális, nem fognak kirakni ok nélkül. Amikor gyerek van, akkor belváros, később kintebb egy kisebb. Mi ezzel a baj? De aki spórol, az tud venni is. Ismerős esztergás, Toyotával jár, családi házban lakik, Hamburg közelében.
Lábtörlő? Megint csak a nem jó hely. Velem jól bántak, melós voltam, de nem éreztem, h lenéznek, ilyesmi. Tőlem függött az ő pénzük is, és itt azért adnak arra, h ne kelljen havonta új gárdát betanítani.
Hamburg elég sokszínű, sok arab, orosz, ukrán, török és magyar, meg kb. minden nációból vannak. Nekem bejött, h sokszínű, multikulti város.
Persze biztos van, aki majmolásból megy ki, de hidd el, sokan kényszerből.
Fogához verni a garast... azt itthon kellett. Ott alap volt a pfanner gyümilé, olcsóbbat nem is kapni, itt meg az azz extra drága. Boltok olcsóbbak, hús drága, meg a friss gyümi. De tudtam étteremben kajálni, pizzázni, koktélos helyen iszogatni, diszkóban is ittunk, az drága ott is, de kibírható.Szal. ésszel kell, bajor részre nem mennék, nem is értem amit mondanak
-
Televan74
nagyúr
-
Beretvás
veterán
válasz ViZion #15198 üzenetére
Ki beszélt kirakásról? Nem fogom az életem leélni más szarjában 4 fal között. A házvételr mwg hagyjuk inkább mutasd meg hannoverven hol is veszel házat? Nem veszel te németben semmien házat sem. Ha csak nincs méteres nyelved nem tudod magas szinten a nénetet és nincs magas keresett iskolai végzettséged.
Azért az meg végképp vicc hogy milyen fasza a "sokszínű" nép.
Na de miért jöttél haz ha ennyire fasza volt? Itt már csak ez kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED916QA 4K QNED MiniLED 4K 120Hz.2 Év Gyári Garancia
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest