- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Egyszer volt egy ilyenem, olyan nehéz volt, hogy amikor kissé illuminált állapotban voltam, de nem alkoholtól és röhögni akartam, azt találtam ki, hogy a haveromnak mondtam, vigye má fel a padlásra mert ott lesz neki az új helye rendes volt, felcincálta, na az a gép rengeteg ideig ott is volt...
Amúgy nálam táphiba jelenséget produkált... Aztán sok évvel később beteg lett a kislányom... nagyon... és pénz kellett gyorsan, és sok... na a döglött ilyen gépemet adtam el gyorsba, még úgy hogy döglött volt, még úgy is 25ezer Ft-ot kaptam érte... bár kiderült a srácnál ment csak a PC Speaker volt róla lecsúszva és az miatt produkállt valami érdekes nem indulós hibajelenséget...
Eme történetből kiderül, hogy egy hozzáértő/gyűjtőnek így is elég sokat ér. Arról nem beszélve, hogy ismerem az eladó "igényeit"... még ilyen állapotban is olyan összeget kérne érte, ami, fogalmazzunk úgy, nem reális
A hab a tortán, hogy látszik, hogy nincsenek a gépben meg a memória kártyák, amik ráadásul oylanok hogy még hasonlót sem láttam más gépben, tuti beszerezhetetlen. Tehát egy rahedli pénzért egy javítthatalan gép boldo tulaja lehetnék? áhh inkább kihagyom
Mondjuk a HDD-t elfogadnám belőle -
Sanchez638
addikt
Igen itt is hulladék a hűtő, de női kéz alatt volt tehát csak fécbuk meg jútyub... Gericom Blockbuster Excellent 7000, lehet vissza kéne vásárolnom
Elég béna a notesz, mert a gyári driverrel nem ment a wifi, procit nem szabályozta, csak a ramclock-al lehetett.. Bios se nagyon akadt hozzá...
Ebbe 1,7-es P4 m 730-as volt talán. Nagyobbat nem bírt és az 1gb memória modult se szerette
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
frescho
addikt
Persze, hogy voltak problemai. A 42-vel nekem is volt USB problema, repedezett a haz es 5-6 evesen kezdett elengedni a GPU. De az akkori konkurenciat siman lekoroztek. Kb. a T61 volt az utolso, ami meg hozta a szintet, onnan indult lefele. A billentyuzet atvarialas nem tudom melyik okos otlete volt. Az R szeriat meg hagyjuk, az olyan is. De az teny, hogy a regiek kibirtak nekem 3 evet ugy, hogy volt olyan amelyik korbeutazta velem a vilagot melo ugyben es ha nem dolgoztam, akkor este filmet neztem, jatszottam rajta. Az irodaban termeszetesen dokkolo, amirol napi szinten levettem 4-5 alkalommal legalabb. Szoval napi 12-14 orakat ment eleg mostoha korulmenyek kozott. A T430 ebbe 1.5 ev alatt doglott bele. A sokat szidott alma egyelore birja, de majd kiderul, hogy meddig.
https://frescho.hu
-
-
Ranagol_5
senior tag
Nyomjál egy badblocks -b 4096 -c 98304 -w -s /dev/sdx-et linux alatt az ssd-n vagy a merevlemezen. (SSD-n ajánlot, az gyorsabban végez)
Nem az ssd hiba keresése miatt, hanem a délihíd vizsgálata miatt. Szerintem annak van valami nyűgje.Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Ranagol_5
senior tag
Vagy-vagy. Vagy csak hibát dob a badblocks.azt is megkéne nézni badblocks közben, hogy mennyire melegszik. Live linux-al lehetne dd-vel olvasási tesztet is nyomatni. Jellemzően hullámzó a sebesség, ha haldoklik a délihíd. Vagy scp-vel másolni a vinyóra, és nézni a sebességet, hogy mennyire hullámzó.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
MurdR
veterán
Van valami mókolás vele, mert KillHates azt mondta, hogy ütyködött vele valamit a ramok terén.
Mondjuk a 2+1 még jóval olcsóbb is lenne, lehet az lesz.
Persze, tudom hogy T7xxx a vége, de akkor (a T8) majd belekerül másik gépbe.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
-
csabyka666
veterán
Amikor utánaolvastam, és láttam a támogatott oprendszereket, sejtettem, hogy csökken az esélyem.
Ha Win7 alatt otthoni hangkártyának is lehetne használni, az volna igazán jó, ezt csak azért mondom, mert nekem egy Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro-m van, ez messze nem high-end, de hangzásban össze sem lehet hasonlítani egy noname vacakkal, hogy az alaplapi kártyákat ne is említsem...még úgy is brutális, hogy 24bit / 48kHz-en tudom csak hallgatni (24bit / 96kHz-en valamiért a számok végén elkezd pattogni Win7 x64 alatt).Szóval ha valahogy életre tudnám kelteni Win7-en, akkor mennyi értéket képviselhet az ESI? Egyáltalán, az én SB kártyámhoz képest hogy helyezkedik el, ha az mondjuk 10/5? Legalább értelmet nyerne vele a FLAC, ezt az SB után kezdtem én is értékelni, addig ugyanúgy szólt, mint egy mp3.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Köszi, ezekkel nem voltam tisztában, szóval ha meg sikerül csinálni, bele fogom írni a hirdetésbe!
Ha stúdiósnak nem is, végülis egy otthoni 2.0 rendszerhez jó lehet, 2db nagy jack -> RCA átalakítóval. Örök vita, hogy a 2.0, 2.1, 5.1...stb jobb, nekem 2.0 van, de volt 5.1 is, ég és föld, természetesen a 2.0 javára.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Tim82
félisten
Ezen a két blogon belül keresgélj:
Az elsőn jobbra kiemelten megtalálod a Debian-telepítés leírását négy részben.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
Jut eszembe, elvileg csak a legfrissebb (2014-es) BIOS támogatja az FX-eket, nem lepne meg, ha a korábbiakkal nem működött volna teljesen jól az FX4300 memóriavezérlője.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Exitigy- m nincsen sajna.
Audigy2NX és egy X-Fi Surround 5.1 Pro van külsőben. Az Audigy- t drver nélkül az XP látta valamilyen szinten de lefagyott vele, emiatt driverrel használom XP, Win7 és Win98 alatt is. Win98 alatt a saját CD- jéről teszem fel a drivereket/programokat, XP alatt szintén + az upgrade- ket a webhelyéről, Win7 alatt pedig a Vista- s drivereket + a Daniel K féle csomag programjait használom.
Az X-Fi- t XP és Win7 alatt használom, a saját CD- jéről telepítve de Win8/8.1 alatt is működik állítólag, Win10- et nemtom.Van egy Audigy2ZS Platinum Pro- m még, ez belső kártya + külső egység, ennél XP és Win7 alatt is a Daniel K féle csomag vált be, csak azt telepítem fel.
Fenti típusokra jellemző hogy minden más hangkeltővel megférnek egy gépben. A desktopomban a belső Audigy + rátéve a 2db USB- s kűlső + még az alaplapi is engedélyezve, mindegyik működik együtt is
Win98 alatt pld a két régi nagyágyú a GUS+Awe mellett is szépen működik a külső Audigy2NX hamadikként egy gépben [link]
Kiragadott kép róla :
A 3 test probléma nem megoldható.
-
RollandCG
csendes tag
Ha jól értelmeztem az Extigy-n nem működik a hangerő szabályzód? Nekem is ilyen van, ez önmagában is egy erősítő és távirányító nélkül is szuperül működik. A legjobb megoldás és nem kell vele szórakozni se , nekem a gép és az extigy egy optikai kábellel van összekötve és így kristálytiszta hangzása van.
-
Tim82
félisten
XP-s driver - elvileg - települt, legalábbis hibát nem írt ki Win 7 alatt, a gyakorlatban továbbra is MS-es általános USB Audio drivert használ az Eszközkezelő szerint az Extigy.
Viszont az engem érdeklő kimenetek (fejhallgató és front output, amit sztereó hangrendszerre lehet kötni) működnek. Még megnézem optikai kábellel is a toslink csatlakozókat.
-
Tim82
félisten
A sztori vége az, hogy a hangerőszabályozó "potméter" optikai kábellel működik, csak USB-n nem, szóval valószínűleg driverfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest