- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz randras_83 #53702 üzenetére
Na, erezte Vond, hogy lesz itt valami
-
psycroptic
őstag
válasz rottenbull #53706 üzenetére
Nekem nagyon elrontják ezek a (szerintem) túlhúzott színek. Olyan túristakatt.
PSNID: Tomy83PS
-
papaya
senior tag
válasz psycroptic #53707 üzenetére
+1
-
rottenbull
senior tag
válasz psycroptic #53707 üzenetére
Ez nezett ki jol nyomtatva. Ha leveszem a tonus es szin kontrasztot, vagy deszaturalom nem adja papiron.
-
psycroptic
őstag
válasz rottenbull #53709 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak a munkahelyi monitor mutatja rosszul. A tévedés jogát fenntartom.
PSNID: Tomy83PS
-
rottenbull
senior tag
válasz psycroptic #53710 üzenetére
A kep termeszetesen elenkebb beallitasu. De mint mondottam a matt papirra nyomtatas miatt csinaltam igy. Harom probalkozasbol ez lett a legjobb.
-
Cathrine
tag
válasz rottenbull #53711 üzenetére
Nálam is nagyon durván erősek a színek. Érdemes Photoshopban (ha azt használod) a vibrálást (vibrance) húzni a telítettség (saturation) helyett. Sokkal természetesebb színt eredményez.
Ez még a pénteki termés. Úgy éreztem még egy elfogadhatóbb darab.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/126847261@N04/
-
Cathrine
tag
válasz randras_83 #53713 üzenetére
Majd mondom neki, hogy hívja a szükség.
topikk (#53714):
Igen, sajna akkor nem lett volna ilyen jó a háttér. De tervbe van véve még fotózás, amire több időt szánunk. Köszi az észrevételeket, a következőnél erre mindenképp figyelni fogok.
-
itouchfan
senior tag
válasz randras_83 #53713 üzenetére
+1
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
randras_83
addikt
Ezt bedobom ide csak úgy a szabi margójára. telóról vagyok így tudok csak linkelni
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
torzo
őstag
válasz randras_83 #53717 üzenetére
Akkor még egyszer.
-
vond
MODERÁTOR
válasz randras_83 #53717 üzenetére
Ez most poén, vagy komoly?
Meg a reakciók is? Háttal ülök, vagy mi?Ok, szép az ég, meg minden, de a kép dől, mint az állat, a szárazföld szerintem túl sötét, egy kis színt is adnék még neki, meg úgy egyébként sem egy hű de téma.
Ha troll lennék, azt mondanám, maradj inkább a csöcsöknél. De finoman fogalmazva, toljad a tájképeket is, csak gyúrjál még rájuk szerintem.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
randras_83
addikt
Hát az a dőlés érdekes kérdés a gép szerint vízszintes volt. A LR CC korrigált rajta, telefonon szerkesztettem, nagyban mèg nem néztem főleg gépen. Szóval ez is egy vélemény, okosabb leszek 15-e után akkor már otthon leszek, tuti meg fogom dolgozni rendesen a képet.
Legközelebb viszek ciciket tartalekba.https://www.flickr.com/randras83/
-
torzo
őstag
válasz randras_83 #53722 üzenetére
Látod, ennyire szubjektív a fotók értékelése! Mondhatnám, üzenhetném én is Vond fórumtársnak, hogy jobb, ha ő is a kaptafánál marad, de ennek semmi értelme nem lenne.
Ennek a hajnali képnek hajnali a hangulata, szépek a színátmenetek, jó ránézni. Igaz, semmi bonyolult. Az meg, hogy dől-e vagy sem, ez tényleg marginális kérdés. Néhány perces utómunkával a kép minden fogyatékossága eltüntethető. Viszont a pillanat az szép! És jó, hogy meglőtted.
És csak foglalkozz egy kicsit a tájazással is, sokat fejleszt az esztétikai érzéken!
-
Fotonhámozó
senior tag
Bocs, de Vondnak (szokás szerint) totál igaza van. Abszolút, de tényleg abszolút érthetetlen mit láttok ebben a képben szépnek / jónak vagy mitől lett explored. Felmerült bennem, hogy vajon ugyanarról a fotóról beszélünk-e.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
vond
MODERÁTOR
válasz randras_83 #53722 üzenetére
Ne higgy a gépeknek, egyszer úgyis leigázzák a világot, legalább addig uralkodjunk felettük.
Nekem ránézésre is nagyon dőlt jobbra, most megnéztem segédvonallal is, és eléggé eltér a horizont a vízszintestől. Nekem nem ad semmit ez a kép, másnak meg tetszik. Evvan.
(#53723) torzo: Uram, én teljes mértékben a kaptafánál vagyok. Ezért se nagyon fejlődök. De hát ez már csak így van. Se idő, se pénz, se lehetőségek, meg mostanában érzelmileg is eléggé rottyon vagyok. De ez már nem ide tartozik.
Egyébként - annak ellenére, hogy szeretjük a ciciket - poén volt.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
m3ss
veterán
válasz Fotonhámozó #53724 üzenetére
+1. en le se kattintottam volna. hosszabb obival a kompo legalabb letisztultabb lehetne, igy abszolut erdektelen szamomra.
uerre a temara akkor pont (#53679) topikk kepei a jo peldak, nekem ezek a kivagasok tele obival, minimalista vonalat kovetve jobban illenek a temahoz.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
randras_83
addikt
Nem vagyunk egyformák. Más az amit zabál a közönség meg más az ami úgymond fotós berkekben kivívja az elismerést. Én úgy voltam vele hogy tetszik a hangulat jó volt a felhő előttem utómunka meg amennyit egy 5.5 colos kijelző tud még a LR mobil appja. Van egy hajós is de azt már most tudom hogy szűknek fogjátok látni. Ettől függetlenül köszönöm mindenkinek a kritikákat. Torzonak vannak nagyon jó tájképei ez vitathatatlan. Én messze vagyok a tajaktol ahogy ezt írtam is. Ez egy sima nyaraló reggeli kép ami nekem megtetszett. De srácok ez csak kép szóval csak nyugodtan tepjuk szét egymást. Abban is biztos vagyok (lásd bokodi képem), hogy női formákkal meg jobb lenne.
Mindemellett baromira mennék esküvőt fotózni... Szóval ha valaki mellett van ilyen opció ne tartsa magában.
Ja és ha itt lenne köztünk az a srác aki aznap hajnalban Canon szettel kint volt a kikötőben akkor pacsi és tolja a képeket
@vond: amúgy korrekció nélkül vízszintes, nem hazudott a Nikon.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
m3ss
veterán
válasz randras_83 #53727 üzenetére
ne szivd mellre, flickren max a dopamin haztartasodat birizgaljak, itt legalabb fejlodni is tudsz
foleg tajkep teruleten azert van itt par ember akire erdemes hallgatni. torzo is kozejuk tartozik, de neha o is tevedhet
talan azert nem igazan tetszik az uraknak, mert nincs egyensulyban a kep. szarazfold meg a csonak is balhangsulyossa teszi a kepet. nezd meg pl. topik kepeit, szepen tagoltak, steg vagy a naphid balanszolja a kepet. talan ezert is nezhetobbek. ha ennyi egboltot hagysz, nekem vmi sokkal dramaibb eg kellene hozza.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
marcitp
őstag
Érdekes ez a fotó, máskor erősebbeket is szétszed Torzo. Vagy csak ennyire nem értünk a tájfotóhoz. nem rossz kép, de símán túristakatt.
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
torzo
őstag
válasz Fotonhámozó #53724 üzenetére
Most megint csak azt tudom mondani, amit már egyszer másnak. Nem baj, ha nem érted.
Ha ott lettél volna, te is meglőtted volna. Másképp, más utómunkával.
Én biztosan.
-
topikk
senior tag
En a fotok megitelesekor elso korben teljesen hagyom magam elcsabitani. Pl. -ami most is tortent - feljon a kovetettek kozul sok kep amit vegigporgetek, es azokat nezem meg ami megfog, megakad rajta a szemem. Ez ilyen volt,az elsok kozott favoltam meg mielott ide vagy az explored-ba bekerult volna. Van par hibaja a kepnek, de a hangulata nagyon jo.
-
Csari93
aktív tag
Őszintén én is nagyon meglepődtem Flick-en is a dömpingnek a képre, Torzo kommentjén meg a Nat Geo csoporton. Kicsit múltkor Balinov jól megdícsért képénél is ezt éreztem, különös komponálás vagy sikeres fényekkel való játék nélküli telével lőtt kattintás a túristaútról, ahogy adta a szitu/időjárás/gyutáv (tisztelettel, nem látok nyilván bele de nekem így tűnt). Máskor komponáltabb, szándékosság jeleit erősen mutató képeknél 10 körméről le van kapva az ember, ha maradt némi ca, zaj, vagy kilóg valami a környezetből és a user nem klónozta fél óráig mert amúgysem zavaró. Véletlenül sem magam vagy a képeim miatt írtam hanem főleg a többiekére, beleértve konkrétan akár Randas portréit is.
Písz és maradnék tisztelettel, csak én is meglepődtem.Igazából azt szeretem ebben a csoportban, hogy egy nagyon szubjektív technikai sportban/hobbiban/foglalkozásban mennyi objektivitást tanulunk, de néha mégis kiderül, hogy nincs.
www.flickr.com/csari
-
-
topikk
senior tag
válasz randras_83 #53735 üzenetére
Nekem ez nem
-
Csari93
aktív tag
Én örülök hogy explore os lett a kép.
Ezt az örömöt őszintén nem is szerettem volna elvenni tőled, sőt én is örülök a sikerednek ettől függetlenül. Nagyon szeretem a balcsit, épp most kerültük meg bringával is a csajokkal, aztán szoci libakergető mocikkal is csak srácok (nem láttál-hallottál minket?), remélem jót nyaraltatok.
[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Cathrine
tag
Nekem is sokkal inkább a csónakos, szinte érzem a Balaton illatát.
-
itouchfan
senior tag
Megosztanék én is 1-2 gondolatot a témával kapcsolatban, ha szabad.
Nyilván egy kb technikailag hibátlan kép lesz explored. Ez stimmel itt, azonban sok kevésbé jó technikai beállítással, vagy kevésbe jó technikával készült kép (kis CA, kis zaj, stb) nem lesz ennyire elismert, hiába jobb/izgalmasabb kompó.
Másrészt pedig, itt sztem a kompó is tudatos, és ez át is jön.
És a lényeg szerintem, hogy ez egy hangulatkép, és remekül átjön a feeling. Viszont ez a feeling nekünk, akik minden nyáron megfordulunk a Balatonnál, átéljük ezt, nem annyira különleges, ellenben pl egy alpesi tengerszemmel, amire meg adott esetben egy osztrák fotós mondja azt, hogy hát ez semmi extra.
És sztem az ennyi fav es explored oka ez, a jó hangulat és a Balcsi-feeling. Reméle m érthetően le tudtam írni, mire gondoltam.„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
rekid
addikt
válasz randras_83 #53740 üzenetére
Mindenki alkotói válságban szenved vagy örül, hogy nem sül oda a flaszterre. Nekem is égeti most a kezem a pénz ezért ma jól elmegyek és veszek egy nifty fiftyt. (
Aztán majd jól nézegetem mint a többit otthon a hűvösben..)Gyáva népnek nincs hazája!
-
itouchfan
senior tag
válasz randras_83 #53742 üzenetére
mingyá berakok képeket, hogy legyen mit fikázni (voltam egy hetet Montenegróban, adta)
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
marcitp
őstag
válasz randras_83 #53740 üzenetére
Sztem itt a brigád, csak kèp nincs, agyonfikázni való akad, de azt minek tegyem be...? Tudom én is, hogy ratyi
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Adamis
őstag
Ebben a kutyamelegben hoztam egy pihegő madárkát (tengelic):
(L:/dl/upc/2018-08/09/207706_lby2ergunqmftkuv_img_9989-2.jpg)(/L)
Tudom, alul lehetett volna kicsit több, de nincs a képen crop.
-
sarasota123
aktív tag
válasz Adamis #53747 üzenetére
nem értek a madarakhoz, de ez nekem nem tűnik egy kifejezetten fotózni való példánynak, a szeme és a csőre is elég csúnyácska , és a háttér sem segít... szerintem ezt a képet engedd el
[ Szerkesztve ]
He scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
Muerte68
addikt
válasz Fotonhámozó #53749 üzenetére
Ahoz képest elég népszerű
Nem vagyok szakértő de nekem tetszik ment is a csillag.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest