Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz xy.zsolt #44617 üzenetére

    És mi az eleje? Lx, Rx és vége BE az nem lesz kamu.
    De ez már hibás UG777613819BE mert ez hivatalosan nem könyvelt küldemény, a belga posta nem használ ilyen azonosítót a postai forgalomban, a nem könyvelt küldeményeik azonosítója nem ilyen formátumú.
    A Magyarországra megérkezés időpontjára írtam hogy kamu és az is kamu hogy az egy regisztrált (könyvelt) nemzetközi postai küldemény lenne, ez utóbbiak nem ilyen U kezdetű számmal indulnak.
    Például az a RV és CN végű az egy regisztrált (könyvelt) nemzetközi postai küldemény lenne az a szám és annak a nyomkövetése nem kamu.
    Úgy hogy mondhatom nyugodtan, mert azok amelyek nem könyvelt küldemények a Nemzetközi Postai Egyezmény keretében, azoknál teljesen mindegy hogy mit látsz, ha nem kell könyvelni akkor nem posták írnak adatokat hanem valaki más és ezen bejegyzések nem biztos hogy valósak, így postai szempontból kamu bejegyzések.
    Te persze nyugodtan tekintheted valósnak, de nem menjél be a postára reklamálni hogy pl.: nem kaptad meg az október 28-án általuk átvett UW641971355CN számú küldeményt november 2-án sem és akkor ez most hol van.
    Nem fogsz kapni felvilágosítást, hiszen ez egy nem könyvelt küldemény, ami a csomagcímkén úgy van jelölve hogy Untracking ami a követhetetlenséget jelzi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák