Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz aero. #9524 üzenetére

    Nem rossz nem rossz, kicsit mű illetve nem gyárilag ilyen. Ami még gond lehet az ilyen rendszerekkel hogy elveszi a nyugalmat is, sokszor búgnak alacsony fordulaton is, és hosszú távon az nagyon idegesítő.

    Erre megoldás hogy sok rendszeren már van megkerülő szelep amit vagy a gyári sport gombbal, vagy egy sima kis távirányítóval lehet állítani. Nem néztem utána, de a korábbi Heicokon nem volt.

    Ha annyira moduláris az új motorcsalád, 3-4 hengerrel akkor igazán csinálhatnának 5-öt is :K

    lorcsi

    Ezzel egyet értek, akartam én is írni, hogy a változatosság gyönyörködtet, ami nem is baj, illetve ezért jó hogy van nagy választék.

    belaazallat

    Értem, de akkor sem jó érzés amikor a több mint 10 éves kocsijaidba úgy szállsz vissza hogy áldod az eget amiért nem egy újban ülsz. Amikor kijönnek a márkakereskedésből tesztvezetés után, és rákérdeznek 2-3 dologra hogy az mi a kocsimon, illetve kapok 3 telefonszámot ha el akarnám adni... Meg persze egy olyan tesztautó sem volt ami akár fele ennyit tudott volna, se hűtött ülés, se radaros tempomat, se kulcs nélküli indítás... Tesztvezetés után én is elvittem a srácot egy körre a kereskedés körül, úgy szállt ki hogy soha ne add el. Legjobb volt amikor egy másik V8 tulajjal találkoztam a váróban, és vagy 40 percet beszéltünk hogy mennyire jó a kocsink, és mennyire nem kéne a szalonból semmi. Valószínűleg ezért nem lesz több Volvóm, és sajnálom hogy a szeretett imádott márka nem tud megtartani ennyi kocsi és év után. PErsze nem akarom eladni az S80-at marad még jó darabig de akkor is.

    lorcsi

    Mi az hogy átlag ember? A Volvo nagyon prémiumnak írja le magát pedig a mostani motorkínálat nagyon nem az. Illetve akkor is tartom magam a fentiekhez, 10+évvel későbbi autóból nem csalódottan kéne kiszállnia az embernek.

    Def26

    Ismerem a vezető szerviztechnikust a márkakereskedésben, kérdeztem milyenek az új Volvók csak szitkozódott.

    --------------------------------------------

    Vissza olvasva most olyan mint ha leszólnám a márkát, pedig nem. Még mindig hozzájuk kötődök a legjobban, és fáj hogy csalódnom kell bennük, illetve véget ért egy korszak számomra. Amennyiben eladom valaha az S80-at nem Volvo lesz a következő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák