Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    S80, fogtam vele egy iszonyat mely katyut az autopalyan, szakadt az eso, meg volt telve vizzel egy az egybe atmentem rajta, a jobb kerek szinte szo szerint eltunt benne. Aztan ket napra ra a bal oldal is kapott szinten egy katyut, iszonyat szarul ment a kocsi csak bolyongott az uton.

    Megneztem a jobb oldalat, lengokarbol kiszakadt a szilent, kicsereltem a lengokart egy ujra, jobb lett, de nem az igazi.

    Nem volt vele idom foglalkozni elvittem szerelohoz, elmondtam mi volt vele szerintem mind a ket oldalt at kene nezni.

    Megneztunk minden rendben gumit kellett centirozni most jo. Hazafele megyek raz mit a barom, jobbos kanyarban kovalyog az egesz kocsi.
    Atvittem masik szerelohoz. Hat ok nem is tudjak, ha valami egyszeru baja van akkor megcsinaljak, de ha kicsit komolyabb akkor nem.( WTF.. nem ebbol eltek???) Megneztek, nem latnak rajta semmit, szerintuk gumi vagy a felni ut, vigyem gumishoz.

    Elvittem a gumishoz, ott is elmondtam mi tortent, ne csak a gumit nezzetek hanem a futmovuet is, persze.

    Behivtak a muhelybe nezzem meg, szerintuk a gumi is meg a felni is jo... talan egy nagyon picit ut mind a negy kerek, futomu szerintuk rendben van vegyek negy felnit meg negy uj gumit akkor kiderul (WTF????)

    Hazavittem bepoccentem felbakoltam, mondom jobbos kanyarban csinalja leginkabb akkor a bal oldala lehet szar. Ezt nem vette eszre a harom szervizbol egy sem:

    Ma elvittem futomuveshez, bealitottak, de egyenesbe gyorsitaskor meg mindig vibral enyhen a kocsi, megneztek szerintuk a gumik jok, futomu jo, automata valto hiba lesz.

    Holnap elhozom a kocsit toluk, szepen kiszedem mind a ket feltengelyt fix ,hogy az lesza baja es nem az automata valto . Tele van a net vele, hogy ez okozza a vibralast az esetek 90%-ban .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák