Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz BigBlackDog #11598 üzenetére

    Nem, a Lexusom érintés érzékeny, húzás előtt már nyit kilincs belső fele érintésére. Húzásra egyből nyílik. A Renult Zoe volt duplán húzós még. Az S80 V8-am nem érintés érzékeny, még is elsőre nyílik... A V90 se volt érintés érzékeny, nekem nem tűnt fel hogy az lenne legalább is, és duplán kellett húzni, elsőre központit nyit, másodikra az ajtót. Lassan csinálva is kétszer kellett húzni.

    Lexusnál semeddig nem kell markolni, a kocsi 3 méteres közelébe mész felkapcsolja a lámpákat bent, kilincs leggyengébb érintésére nyitja a központit és nyílik azonnal, gyorsan csinálva is.

    Persze a Renault volt a legrosszabb. Azt valamikor triplán kellett rángatni, meg nem mindig tudtad hogy mist mi lesz, nyit, nem nyit, kell gomb is hozzá vagy nem...

    Szerintem már grammra mérnek mindent, gondolom hogy valamennyivel vissza vettek a kisebbeknél, de új V60-at még nem próbáltam. Majd ha lesz rá alkalmam beszámolok.

    Valahogy biztos vagyok hogy a motor nem lesz annyira tartós mint egy D5, V8, T5 ami kimegy a világból. Nem feltétlenül lesz sokkal rosszabb, de majd kíváncsi leszek a 10-20 éves példányokra...

    A beltér nagyon egyben van minden egyes részletében, egyedül a bőröktől tartanék csak felárasat és csak feketét vennék, meg ápolnám rendszeresen. De nem tűnt rossznak, mondjuk meglepő is lenne egy szalon új Volvón ;)

Új hozzászólás Aktív témák