Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz laychi #26505 üzenetére

    " ... csak úgy vegyek 2-3-5 hangfalszettet,hogy összehasonlítgassam ... "

    Pont ezért kérdezel a fórumon. Nem? :B

    "Nincs ajánlva egy olyan üzlet sem,ahová elmehetne az ember..."

    Ha tudnék ilyet javasolnám, de egyrészt ez nem az a kategória, ahol a tipikus vásárló utána jár a dolgoknak (csak leveszi az elsőt a polcról), másrészt egytipikus boltban a körülmények is messze vannak az ideálistól (na meg az otthoni körülményektől). Egy félmegoldás a 14 napos visszaküldés (elvégre pont erre találták ki).

    "Minden ízlés kérdése ... "
    Egyrészt nem minden, másrészt Te tapasztalat nélkül mondod azt, hogy a tanácsaink ellenére 2.1 mellett döntöttél, és nem bántad meg. Ez kifejezetten félrevezető szerintem és nagyban nehezíti a törekvéseinket az ízlés és látásmód normális mederbe terelgetésével kapcsolatban.

    "Kérdem én,ha hifinél ajánlott lehet a 2.1,akkor "aktív bögreszettnél" miért nem?"
    Egyrészt én ott is csak nagyon komoly megkötések mellett ajánlanám (amiben benne foglaltatik mindenképpen a mérés), másrészt azért, mert a gyorsulási versenyen jó a slick gumi, a hétköznapi forgalomban 3 csepp eső elég ahhoz, hogy felcsavarodj vele egy fára (értsd: más körülmények közt más az optimális, jelen esetben ez azt jelenti, hogy fél millióért nézelődve találhat az ember rendes mélynyomóval rendelkező szettet, az ár tizedéért nem).

    "... basszust meg lehet szabályozni."
    Bizonyos (a minőséget tekintve nem túl tág) határok közt.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák