Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ndruu

    MODERÁTOR

    válasz audi100td #2344 üzenetére

    Van olyan jó, ha nem jobb... Viszont drágábbak is a cuccaik, de amit linkeltem, az még a kifizethető kategória.

    Teszteket lehet találni neten százával, azokból lehet kapni egy "nagyjábóli" képet.

    Z-3 és Z-4 hibáiról már írtunk eleget, csak vissza kell keresni.
    Ettől függetlenül nekem is volt Z-3-as hangrendszerem több mint egy évig, de aztán Z-5300-ra váltottam. Z-4 csak annyiban különbözik a Z-3-tól, hogy a szatellitekben más hangszóró van. Állítólag kicsit jobbak, mint a Z-3 szatellitjei, de meg kell hallgatni. (Z-4-nél a távirányítón van a basszus-szabályzó, Z-3-nál a mélynyomó hátulján.
    Mélyekre én nem panaszkodtam... (30-35Hz alatt azért már kezd elfogyni, de nem zavaró.) Hip-hopnál jól teljesít, Jazz-nél szerintem már érezhetőek lesznek a szatellitek hiányosságai, középtartományban nem túl erősek és a magasak sem csilingelnek olyan szépen, mint egy 150k-s rendszenél. Átlag usernek viszont elég szokott lenni, normál füllel ezek nem olyan durva hibák.)

    X-230 teljesítményben ugyanott helyezkedik el, mint a Z-4. Más felépítésű a mélyládája, ebből fakadóan mást is tud. A szatellitek egész jók, szerintem szebben szólnak, mint a Z-3-on, de mélyek szempontjából a Z-4 lehet jobb választás.

    Tessék benézni Fukar-ba vagy MM-ba, legtöbbször a két fent említett alany megtalálható és meg is hallgatható. Fontos, hogy ne más véleménye alapján vegyen az ember hangrendszert, mindig meg kell hallgatni. (Ha lehetséges...)

    Harrrr!!!!

Új hozzászólás Aktív témák