- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolnay
senior tag
Sziasztok!
Ti milyen hangfalat ajánlanátok max 12K-ért?
Valami olyan kéne aminek jó hosszú a távvezérlője,mert a mélynyomót a földre akarom tenni.Tyűű, de meleg van!
-
-
L!NK->Q3
senior tag
Üdv all!
Logitech s200at néztem ki keresztlányomnak br5300huf
milyen a hangzás? érdemes-e 7-8k körül venni, ha igen akkor milyet
thx all- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
Stig20
tag
válasz Dr. Lecter #1185 üzenetére
Én pont pár nappal ezelőtt vettem 3100-as Creative-ot. Hát nem olyan zúzós, hallottam már jobbat de nekem megteszi. A mély szerintem lehetne erősebb. Egyébként a specifikációja pont olyan mint a P380-nak.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy [link] hangfalam van és szerintetek érdemes e leváltani egy Logitech X-230 vagy Z3 ra?
Hirtelen ezeket néztem ki amik árban is jónak tűntek. (A szobám 4x6os)
5.1 es hangalat akartam eredetileg, de aztán inkább csak zenére meg játékra kell úgyhogy szerintem maradnék a sub+2 speaker konfigurációnál.Xbox GT: nozsolt
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Elsősorban zenéhez szeretnék 2.1-es hangrendszert venni. Egy SB Audigy 2 ZS hangkarim van, főleg jazz-t hallgatok, + blues-t, world-music jellegű dolgokat, gitárzenéket, metal-t és komolyzenét. Elég sok cd-m van, a gépen lossless fájlok és komolyabb mp3-ak vannak nagyrészt. De lennének egyéb kérdéseim is. Szóval:
1. 25k-ig milyen 2.1 rendszert ajánlottok? ( Tapasztalat, csak mert láttam erre ajánlásokat: Creative P380 nagyon gyenge...)
2. Hosszútávon lehet, hogy érdemesebb lenne hifi-s cuccot összerakni, de az a probléma, hogy egyeltalán nem értek hozzá. Esetleg ajánlhatnátok olyan honlapokat, cikkeket, hasonlókat, ahol részletesen van szó erről, egészen az alapoktól kezdve, mert tényleg nem vágom!
3. Fateromnak kellene a dvd-lejátszóhoz 5.1 rendszer. Milyen lehetőségei vannak egyrészt 15k körül, másrészt 25k körül?
Előre is köszi! -
nofi
addikt
Nekem csak egy mezei SB Live! 1024em van, ami nemhiszem hogy nagyon maghajtana komolyabb szórókat. Játéknál meg valóban király lehet, de ott azért előfordul, hogy fejessel tolom a mikrofon miatt és akkor már mindegy milyen a rendszer.
Szal akkor inkább azt mondom elsősorban zene és másodlagos a játék.
Egyébként 5.1-el a legfőbb bajom az, hogy azért komolyabb ára van. Én olyan 15körül gondoltam 2.1-be, de h 5.1 lenne akkor 20-25 alatt nemnagyon éri meg venni semmit ahogy nézelődtem, bár lehet csak nem ástam bele magam komolyabbanXbox GT: nozsolt
-
shteer
titán
szvsz ez nagyon jó kis hangfal: [link]
az sb live elég jó hangkari, messze felülmúlja az integrált megoldásokat... bár ha valóban nem érzed szükségét a mikofonos gamelés miatt akkor az oldalon találsz olcsón 2.1-es hangfalat is
nekem pl az x-230 is bejön, de kár h a Z-3e nincs raktáronszerintem jónak tűnik..
-
nofi
addikt
Fú most belinkeltetek 2 olyat amibe egyből beleszerettem
Árban mondjuk van egy 10es difi, de egyébként ha jól nézem az értékeket a Genius kb dupla teljesítményt nyújt a Logitech-hez képest. Kérdés, hogy vajon megéri e tekintve, hogy végülis ''csak'' egy szobába lesz. Geniusból a régi HT-t volt szerencsém tesztelni haveromnál egy Rammstein diszkográfiával, Logitechből viszont csak az X-210hez volt szerencsém...
Részemről szeretem ha szépen duruzsol a basszus, szóval minőségileg is érezni az árkülönbözetet?Xbox GT: nozsolt
-
nLali
őstag
Sziasztok!
Klipsch Promedia Ultra 2.0 cuccról van valakinek véleménye?20K nál többet nem szívesen adnék 2.0 szettért..Logitechet inkább ne is javasoljátok,mert az X230at majdnem lehánytam,olyan szörnyen szól..Nem túl hangos,de legalább sz@r a hangja...Minden szett érdekel 20K körül,szal bátran a véleményekkel!!Kössz
[Szerkesztve]Bérelhető reklámfelület
-
Shadows
senior tag
nekem p380 van és meg vok elégedve kb 4 éve!!! genius sw-hf5 5000 lesz 24k-t megér
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
VaniliásRönk
nagyúr
Wow, grat, szép munka.
Annó érvelt valaki azzal, hogy azért jó a zárt láda, mert a minőségi hangrandszerek mellé is ilyet adnak, biztos nem véletlen. Naná hogy nem az, a komoly hangrendszereknek komoly front hangfalai vannak, amik lazán lemennek 50Hz-ig, azalatt meg tényleg csak puffogni kell, arra való a zárt láda."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Blaise
veterán
üdv !
10k alatti kategóriában mi a legjobb vásár ?
Én a Logitech X230-ra gondoltam -
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1224 üzenetére
Logitech Z3 az milyen ? Épp egy kicsit túlcsúszik a 10k határon, de ahol eddig olvastam mindenki ajánlja
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1228 üzenetére
Én igazából midnenféle zenét hallgatok (technót nem ) Ehhez ideális a 2.1 hangfal vagy jobban járnék hogyha rádobok párezer ft-ot, és veszek valami olcsóbb 5.1 szettet ?
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1230 üzenetére
Ahogy nézem az edigital oldalát minden 2.1 hangfalnál azt írják kommentbe hogy istencsászár ennél jobb nincs stb...
Mi az igazság ? -
VaniliásRönk
nagyúr
Az hogy a vevők többsége igénytelen diszkópatkány, nekik csak az számít hogy üssön a mély, meg csicseregjenek valamit a szatelitek, aki igényesebb és nem szintetikus zenét hallgat, az viszont ált. csalódik a torz frekvenciatartományok miatt, a P380-nak nem a teljesítménye az erőssége, hanem hogy egyenletesebb a hangképe, nem emeli ki annyira a magasakat, ill. a bass-reflex subláda képes valamilyen szinten visszaadni a vibráló mélyhangokat, Z-3/Z-4 subládája erre teljes mértékben alkalmatlan.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1232 üzenetére
Kösz a segítséget, megpróbálok néhányat meghallgatni a Media Markt-ban
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha jobbat akarsz ez a következő lépcső. [link] De ennek is van egy nyűgje, picit igénytelenül van öszerakva a mélyláda, ha nagyon feltekered a hangerőt akkor rezonál benne 1-2 alkatrész, bele kell nyomni még egy kis műgyantát. [link]
Szerk.: Naja, örök dilemma. Nekem a Vista+OpenAL a gondom, előbb-utóbb úgyis váltok rá, vagyis X-Fi Gamer lenne a minimum, nem úszhatom meg egy használt Audigy 2-vel...
De szerintem egy jobb hangfal+alaplapi recsegő még mindig jobban szól, mint egy tré cucc akár X-Fi Platinummal.
[Szerkesztve]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1234 üzenetére
Néztem ezt is, 20k körül már lehet kapni [link], de nem tudom ennek megfelel-e az alaplapi Realtek hangcucc...akkor meg kéne mellé venni egy ''rendes'' hangkártyát
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Most nézem nem mai csikre az alaplapod, azon tényleg elég kacat lehet még a Realtek, amellé érdemes venni egy C-Media 8738-as hangkarit, 1k-ért a tied, szépen szól.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1236 üzenetére
Először egy X-Fi Audio-t akartam de letettem róla [link]
Egyenlőre egy Audigy SE tűnik befutónak 5k-ért -
VaniliásRönk
nagyúr
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1238 üzenetére
újan nem látok sehol
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
-
djtoomi
addikt
Használtban keress,audigy 2 nagyon szépen szol. És a genius 5.1 ht-je nagyon jo,nekem 3600-as van,apum most vett magának csütörtökön 5000-est,még ojbb,én is lecserélem arra.Ha gondolod enyém elado,18-ért.Fél éves.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Blaise
veterán
Egy Logitech X-230 és egy Z-3 között mi a különbség ?
-
Blaise
veterán
válasz VaniliásRönk #1244 üzenetére
Ez már jó cucc ? [link]
Igazából nem tudom, hogy ebben mi kerül 30k-ba -
neduddki
nagyúr
HI!
En meg 45 nakker nettoje vettem:- ) /mod: vagy megtobbe... de regin si volt..../
A mostani hangfalaim darabja, pedig 90 rugo volt, pedig 2.0-sak:- ))) /de szivem szerint a 560/db-ot ittem volna haza:- )/
Doncs el minoseget akarsz vay ocsot?
A klipset neezted mar?
udv
neduddki
mod: [link]
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Fooler89
őstag
Helloztok!
Igazábol nem értek semmihez, szóval jöhet a fejtágítás. Egy 2.1 hangfal kéne, nem olyan óriási teljesítménnyel Trance zenéhez.Nem tudom mennyire van köze a közép és magas hangokhoz, de hogy egy kis mély kell hozzá az biztos. Szóval valami mélybe erős, olcsó kis hangfalat keresnék. Segítséget előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest