Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz Zola007 #18916 üzenetére

    Persze van különbség, és az alkatrészek között is van, de az árképzés az nem úgy működik, hogy ha 400Ft-al többe kerülő alkatrészt tesznek bele, akkor 400Ft-al adják drágábban. Azért a komolyabb gyártóknál akik élen járnak a fejlesztésben, mérnöki munka folyik. Egy Edifier vagy Genius kb úgy gyárt hangszórókat, hogy hmm nézzükcsak ennek a hangszórónak 8 liter térfogat kell a program szerint, akkor itt egy doboz dobjuk bele a hangszórót, rakjunk bele egy erősítőt is meg valami tápot, meg némi csillapítóanyagot, ja meg kartonpapírból valami reficsövet. És működik, szól. Tök jó. Talán finomítanak rajta némileg, de az olcsóbbakban még csillapítóanyag sincs.
    A Genelecnél vagy Dynaudionál vagy KRK-nál azért ez nem így működik. Náluk az a kategória amit 60-70-ért megkapsz az a szükséges rossz úgymond. A Mackie sem azért csinálja az MR5-öt, mert nem tud jobbat, hogyne tudna, csak a 400$-os MR5-ből 10x annyit tudnak eladni mint a 2000$-os HR824-ből. Szóval amikor itt arról beszélünk, hogy Modecom vagy Genius vagy Edifier, akkor arról van szó, hogy van szar meg van máshogyan szar. Tényleg érdemes kipróbálni azt, hogy egy Edifier vagy Modecom mellett hogy szól egy Prodipe vagy a Mackie belépőszintje. Egy más világ...

    A foobar egy tök jó lejátszóprogram, de az ASIO-tól se várj csodát. Bocs a talán túlzott őszinteségért, de tényleg azt mondom, hogy ha jó minőségben szeretnél zenét hallgatni, akkor arra áldozni kell egy kicsit. 60-70k az a szint ahonnan már elkezd szólni a zene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák