ZTE U950 – filléres négymagos

Az okostelefonok piacán tapasztalható egyre kiélezettebb piaci verseny valódi nyertesei a vásárlók, akik egyre alacsonyabb összegekért juthatnak hozzá egyre jobban felszerelt készülékekhez. A Kínában piacra dobott ZTE U950 például már mindössze 999 jüan, azaz nagyjából 35 000 forintos ára ellenére 1,3 GHz-es órajelen futó négy plusz egy magos NVIDIA Tegra 3 processzor köré épül, mely mellé 4,3 hüvelykes kijelzőt, 5 megapixeles fő és VGA másodlagos kamerát, 1 GB RAM-ot, mciroSDHC kártyával tovább bővíthető 4 GB belső memóriát és 2000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapon nyugvó készülék megjelenítőjének felbontása egyelőre nem ismert, de az előzetes információk szerint 540 x 960 képpontos panelre lehet számítani. A ZTE U950 először csak Kínában lesz kapható, és egyelőre nem is esett szó más régiókban történő bevezetéséről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • ZTE Blade III – Android ICS alapokon

    Négyhüvelykes kijelzővel, 5 megapixeles kamerával és 4 GB belső tárhellyel érkezik a méltán népszerű Blade sorozat harmadik tagja.

  • Alcatel OT-993D - édeskettes

    Az Alcatel előállt a piac legjobb ár/érték arányú kétkártyás készülékével: 1 GHz órajelű processzor, Ice Cream Sandwich és WVGA kijelző a fedélzeten.

  • ZTE Nova V6500 - olcsó kettősség

    A ZTE Nova V6500 egy kellemes árfekvésű, Androidot futtató, két SIM kezelésére alkalmas készülék, ám más téren nem mondható erős ajánlatnak.

  • ZTE Blade II - már nem annyira penge

    A ZTE Blade II a sikerelőd nyomdokaiba kíván lépni, s szinte minden fronton javult, igaz, talán egy kicsit későn tette mindezt.

Hirdetés