Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery85
tag
Nekem az nfc lenne hasznos, hogy melóba, strandon, fesztiválon... Stb tudják fizetni telefon meg kártya nélkül. Ezt melyik modell tudja?
-
Az óra a csuklómon van, nem kell keresgélni. Egy gombnyomás az éjjeli fény funkció rajta. Felsír a 3ból egy gyerek, vagy csak a sötétben átjön este (sehol nincs éjjeli fény, mind az 5en a sötétben alváshoz vagyunk szokva), óra fény be, le tudom ellenőrizni, melyik gyerek az. Reggel is az óra rezgése ébreszt. Nagyon jó funkció az éjjeli lámpa rajta.
-
-
Foglalt név
addikt
"vároxigénszintet is mér" - ez valami funkció lovagoknak?
-
adamklark
senior tag
-
strogov
senior tag
Szerintem (majdnem) mindenki ágy mellett tölti a telefonját, úgyhogy ott van kéznél. A másik, hogy ha ez egy valós probléma valakinek akkor miért nem rak oda egy éjszakai fényt?
Még a telefon képernyő is a nulla kategória házon kívül. Egy tized akkora képernyő meg annyi se.Én vettem egy yeelight vezeték nélküli töltőt amin van mágneses éjszakai fény. Lekapom és kész.
-
-
válasz
Donki Hóte #4 üzenetére
Kénytelenek voltak elővenni a telefonjukat.
-
Nem is értem, hogyan tudtak eddig meglenni a MiBand tulajdonosok zseblámpa funkció nélkül
-
adamklark
senior tag
ez aztán az innováció
-
Dilikutya
félisten
Ezt igazán megkaphatná a Band 5 is.
-
Kifelejtették, most meg villognak vele mint uj feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem csak az értesítések megjelenítésekor hasznos a megnövelt kijelzőméret.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest