Xperia T3 – kecses 5,3 hüvelykes

Hirdetés

A frissen bemutatott Xperia T3 a kissé megtévesztő neve ellenére nem tekinthető a hathüvelykes T2 Ultra utódjának, hiszen méretében is kisebb annál, így egészen más célcsoportnak készült. A Sony sajtóközleménye szerint az Xperia T3 a mindössze 7 milliméteres vastagságával a piac legkecsesebb 5,3 hüvelykes készüléke, de a kategória legkompaktabb modelljének mégsem nevezhető a szélessége és magassága miatt. Technikai fronton a készülék szintén átlagosnak nevezhető, hiszen a méretes 720 × 1280 képpontos kijelzője mellé 8 megapixeles fő és 1,1 megapixeles előlapi kamerát, 1,4 GHz-es négymagos Snapdragon 400 processzort, 1 GB RAM-ot és 2500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

A 150,7 × 77 × 7 milliméteres és 148 grammos Xperua T3 előre telepített Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkezik és vérhatóan júliusban kerül a boltok polcaira fekete, fehér és bíbor árnyalatokban. Az Xperia T3 várható ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

  • Sony Xperia T2 Ultra - kisebb testvér

    A Sony sem hagyta ki a ziccert és beszáll a középkategóriás, óriás kijelzős telefonok versenyébe, a végeredmény pedig kívül-belül kellemes lett.

  • Sony Xperia Z2 - esszencia

    A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.

  • Sony Xperia Z2 Tablet - a légtornász

    Elképesztően karcsú, szinte légies táblagép a Sony újdonsága, amely erőnek sincs híján. Az üzemidő azonban kissé kevéske, ráadásul igencsak megkérik a szépség árát.

Hirdetés