Masszív leak a Sony Xperia 10 III-mal kapcsolatban

Az Onleaks igencska kitett magáért a Sony új középkategóriásával kapcsolatban. Idén érkeznek a "mark three" modellek.

Steve Hemmerstoffer meggyőző magabiztossággal mutatja be a Sony Xperia 10 II utódját, amelyről már van némi információnk, de közel sem olyan részletes, mint amit az Onleaks tegnap elővezetett. A programfájlbók kihalászott adatok alapján az Xperia 10 III 5G modemmel szerelt Snapdragon 690-es szettel várható, karakterében viszont a renderképek és dimenziók alapján nem fog nagyon különbözni az aktuális modelltől.


[+]

Az Onleaks tudomása szerint a készülék 154,4 x 68,4 x 8,3 milliméter lesz, ami még így is aránylag kompaktnak minősül, a 21:9-es képarány miatt pedig kellően keskeny ahhoz, hogy egy kézzel is kezelhető legyen. A kijelző ugyanakkor (6"), a készülék viszont ici-picit rövidebb és keskenyebb. A kávák viszont maradtak, így vélhetően az RGB értesítési LED is. Szenzorszigetről vagy lyukról szó sem lehet, az előlapi sztereó hangszórók viszont garantáltak.


[+]

További jó hír, hogy a 3,5 milliméteres jack csatlakozóról sem kell lemondani és a hátlapi kamerarendszerben sem számít senki komolyabb változásra. Az Onleaksnek sincs biztos információja ezzel kapcsolatban, de a pletykák szerint marad a háromelemes megoldás, amelyben a főkamera már 12 megapixelen dolgozik, az ultraszéles és a telefotó egység pedig marad 8 megapixeles felbontáson. Az ujjlenyomat-olvasót továbbra is a bekapcsológombban, a jobb oldalon találjuk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Kódból halásszák az Xperia 10 III paramétereit is

    5G-s Snapdragonnal várható a Sony következő felső-középkategóriás ajánlata, míg Snapdragon 875-tel a zászlóshajója.

  • Xperia 10 II Plus helyett a 10 III készülhet

    Állítólag lemondott a Sony az év végére tervezett, 4G-s középkategóriásról, ehelyett az Xperiákkal kizárólag az 5G-s korszakra fókuszál.

  • Sony Xperia 10 II - forma-terv

    Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

Hirdetés