Xiaomi Mi Max előzetesek érkeztek

Május 10-én, azaz holnap tart sajtótájékoztatót a Xiaomi, melyen legfrissebb modelljük, a Mi Max mutatkozik be hivatalosan. A készülék szinte teljesen eltörli a határt a telefonok és a tabletek között, hiszen 6,44 hüvelykes megjelenítőt kap, a gyártó szerint pedig elérhető árazású termék lesz, vagyis a felbontás minden bizonnyal Full HD lesz. Az eddigi információk szerint az alap verzióért, amiben 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos adattároló lesz, 200 dollárt kell majd kifizetni, és Snapdragon 650 chipset hajtja majd.

Lesz egyébként 3 gigabájtnyi rendszermemóriával és 32 gigabájtos tárolóegységgel szerelt változat is. A mobilról számos előzetes videó is napvilágot látott, ezeket lehet fent és alant megtekinteni, a stílus igencsak érdekes, ám több dologról is árulkodnak legalább a kisfilmek. Az akkumulátor kapacitása 4000 milliamperórásra várható, és biztosra vehető az ujjlenyomat-olvasó, valamint az Android 6.0.1 operációs rendszer is, a hátlapon még egy 16 megapixeles kamera fér majd el.

Azóta történt

  • Érkezhet a még olcsóbb Xiaomi Mi Max

    A kínai gyártó 6,44 hüvelykes kijelzővel szerelt óriásmobiljának kezdőára nagyon barátságos Kínában, de nemsokára itt a 2/16 gigabájtos variáns, ami még ennél is kedvezőbb árképzéssel hódíthat.

Előzmények

Hirdetés