Renderkép bukkant fel a Xiaomi óriásphabletjéről

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt kikerült egy fotó az előreláthatólag Xiaomi Max névre keresztelt óriásphablet előlapjáról, ami alapján azt sejthettük, hogy az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerülhet, és a frontpanel által képviselt design a régebbi Xiaomi mobilokét követi majd. Ezzel szemben a kkj.cn által leleplezett renderfotón már előlapi, home gombba épített ujjlenyomat-olvasóval és enyhén lekerekített hátlappal találkozunk, pontosan úgy, mint a Mi 5 esetén.

Ez a kép fizikai home gombbal ellátott ujjlenyomat-olvasóról árulkodik, az előlap fotóján azonban nem láthattunk ilyesmit.
Ez a kép fizikai home gombbal ellátott ujjlenyomat-olvasóról árulkodik, az előlap fotóján azonban nem láthattunk ilyesmit. [+]

Specifikációk terén nem értesülhettünk semmi újdonságról, továbbra is QHD felbontású, 6,4 hüvelykes kijelző, Qualcomm Snapdragon 820 lapka és májusi bemutató várható.

Azóta történt

Előzmények

  • 6,4 hüvelykes Xiaomi érkezhet a közeljövőben

    Kiszivárgott a Xiaomi új óriásmobiljának előlapi paneljának fotója. A kütyü a várható hardveres adatai alapján a Mi 5 nagyobb testvére lehet.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés