Hirdetés

LG blog: Magára zárja az ajtót az LG G6 akkumulátora

A telefonok manapság annyi közös külső vonással rendelkeznek, hogy határozottan örültünk a moduláris kialakítású G5-nek a bejelentéskor, aminek a kiegészítők csere-beréje mellett az volt az előnye, hogy az akkumulátorhoz is hozzá lehetett férni sok másik riválissal szemben. Más kérdés, hogy mindez az előlapi képernyőarány és a konstrukció kárára vált, és sem a modulok, sem maga a telefon nem lett igazi kasszasiker. Ezért aztán már hetekkel ezelőtt felbukkantak azok a pletykák, hogy a gyártó parkolópályára teszi a moduláris dizájnt, és a G6-tal visszatér a konzervatívabb tervezéshez. A vízálló kivitel is elhangzott.

A G5-tel az LG-nél minden megváltozott
A G5-tel az LG új fejezetet nyitott, a G6-tal viszont visszatérhet a hagyományosabb kivitelhez [+]

David Ruddock újságíró hozzájutott némi vélt vagy valós G6 információhoz, és először annyit árult el Twitter-csatornáján, hogy a G5 folytatása a Samsung csúcstelefonokhoz hasonlóan üveg dominanciájú burkolatot kaphat, a vásárlói kéztől elzárt akkumulátorral, viszont megtartott jack porttal. Ezt később annyiban módosította, hogy a hátlap üveg helyett valamilyen fényes, fémszerű küllemet kaphat, ám továbbra sem számít cserélhető telepre. Az LG-nek mindenképpen szüksége lesz egy igazán figyelemfelhívó és a hétköznapokban is praktikus eszközre a visszatéréshez. Addig is a G5 mellett a kétféle V20 jelenti a gyártó felső kategóriás kínálatát, már ott, ahol ezek kaphatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Vadonatúj rendervideón az LG G6

    Valószínűleg el kell búcsúznia a moduláris kialakítástól és a cserélhető akkumulátortól annak, aki jövőre G5-ről G6-ra vált, viszont a jack csatlakozó megmarad.

  • LG: nagyon hamarosan érkezik a G6

    A dél-koreai vállalat technikai vezetője megerősítette azt, amiről már eddig is lehetett hallani: a G5-ben debütált moduláris rendszer búcsúzik az új csúcsmodellből.

Előzmények

Hirdetés