Veletech: népszerű az Alcatel VR/mobil párosa

Hirdetés

Dübörög a virtuális valóság a Veletechen: mindenfelé látni ilyen kütyüket. Az Alcatel nem áll be azon gyártók sorába, amelyek külön pénzt kérnek el egy VR-kiegészítőért: a júniusban megjelenő Idol 4 és az Idol 4S csomagolásában is benne lesz a szemüveg, egészen pontosan az lesz maga a csomagolás.

Népszerű a Veletechen az Alcatel VR szemüvege
Népszerű a Veletechen az Alcatel VR szemüvege [+]

Az Idol 4 5,2 hüvelykes Full HD megjelenítőt kapott, ami az ügyes mérnöki munkának és a 2610 milliamperórás akkumulátornak köszönhetően mindössze 130 grammos készülékházban foglal helyet. Érzésre is tényleg nagyon könnyű a Snapdragon 617-es hardverrel felszerelt mobil, amiért nagyjából 90 ezer forintot kérnek majd el itthon, természetesen a VR-szemüveggel együtt.

Az Idol 4 és a VR-kiegészítő
Az Idol 4 és a VR-kiegészítő [+]

Az Idol 4s az ütősebb darabja a pár hete bemutatott új Alcateleknek, hiszen a nyolcmagos Snapdragon 652 hajtja meg, az 5,5 hüvelykes kijelző pedig QHD-s, azaz 1440 x 2560 pixeles. A 4S sem húzza le a zsebet: a 3000 mAh-s akkumulátort rejtő készülékház mindössze 149 grammot nyom. Az Idol phablet szintén a nyár elején, 120 ezer forint alatt fut majd be kártyafüggetlenül.

Az Alcatel Idol Pop 4S
Az Alcatel Pop 4S [+]

Az Alcatel Pop 4S lehet az ár/érték bajnok: ez az olcsóbb phabletek körében készül nagyot robbantani, hiszen az 5,5 hüvelykes képátló mellett nem hiányzik a nyolcmagos rendszerchip (MT6755M), a Full HD felbontás, a 13 megapixeles hátlapi kamera és az Android 6.0-n alapuló rendszer sem. A 4S várhatóan májusban érkezik, 60 ezer forint alatti nyitóárral. A nyáron jön még az Alcatel Plus 10, ez egy Windows 10-es táblagép billentyűzetes dokkolóval, 4G modemmel, 32 gigabájtos belső tárolóval és 2 gigabájt RAM-mal. Ezek alapján számos érdekességre számíthatunk az Alcateltől a következő hónapokban.

Azóta történt

  • A TCL gyártja a következő BlackBerryt?

    Különböző iparági források erősítik meg, hogy a kanadai gyártó hamarosan érkező mobilja a kínai vállalat gyártósoráról kerül le.

  • Alcatel Idol 4S - a dobozba zárt világ

    Az Alcatel csúcsmobiljához VR-szemüveget csomagolnak, de ez pont mindegy, nem ettől lesz jó. Hanem a jól átgondolt funkciók és a korrekt hardveres felhozatalhoz képest versenyképes árazás hozhatja el a sikert.

Előzmények

Hirdetés