2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Valószínűleg a Huawei Mate 20 látható a képen

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Skashleaks

Vagy a Mate 20 Pro. A Slashleaks nem nagyon kommentálta a képet, a Huawei felirat azért elég egyértelmű.

Hirdetés

A Slashleaks által megosztott felvételen kétségtelenül egy méretes Huawei készülék látható, ami feltehetően az októberben várható Mate 20 vagy Mate 20 Pro, vagy ezek közül valamelyik prototípusa. A kávák feltűnően keskenyek, szenzorsziget sehol, ami annyira nem meglepő a Huaweitől, láttunk már esztétikailag és funkcionálisan is bravúros megoldást a gyártótól, meg azt is, hogy mindennek van egy ára.

Ránézésre egyébként a képen látható eszköz nagyjából a Huawei Mate 10 Pro és a Porsche Design Mate RS ötvözete, mivel arányaiban és kialakításában a Mate 10 Pro sejlik fel, a lekerekített oldalélek az előlapon,és a várhatóan tripla kamerarendszer viszont a Mate RS-t idézik. A rakás szenzor a kép alapján még bármi is lehet, kettős szelfikamera-rendszer, vagy 3D arcfelismeréshez szükséges segédszenzorok sokasága. A látszattal ellentétben ugyanakkor a Huawei elvileg sík, 6,9 hüvelykes OLED panelekre adott megrendelést, méghozzá a Samsungnak, elképzelhető, hogy lesz egy konszolidáltabb méretű variáns is.


(forrás: GizChina)

Korábban előkerült egy sematikus tervrajz és egy szintén valódi fotó is, előbbiből következtetünk a Mate RS elrendezésével megegyező három szenzoros főkamera-rendszerre, utóbbi pedig akár kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is mutathat a virtuálisan rajzolt home gomb miatt. Nem mellesleg a hátlapot és az előlapot egy grafikán részletező rajzon nincs ujjlenyomat-olvasó. Ívek viszont annál inkább.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.