2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Valamire készül a HTC

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: HTC Taiwan Facebook

Több említésre méltó dolog is folyamatban van a HTC háza táján: új készülék(ek), ipari és gyátókapacitás átszervezés, miegymás.

Hirdetés

A HTC Investors közleménye megerősíti, hogy a tajvaniak megváltak egyik mobilgyáruktól, mégpedig azért, hogy az erőforrásokat és a tranzakcióból származó összeget a virtuális valóság fejlesztésére fordítsák. A HTC Vive valóban kiemelkedő VR élményt képes nyújtani, viszont nem kompenzálta a tavalyi év veszteségeit. A harmadik negyedéven kívül igen elkeserítő számadatokkal záró cég továbbra is a virtuális valóságban látja a jövőt, így a Xingbao Information Technologynak eladott sanghaji gyárért kapott 91,17 millió dolláros (nagyjából 26 milliárd 280 millió forintos) összeget erre a területre allokálják.


(forrás: HTC Taiwan) Ezt mondta a HTC

Ezt mondja a forrás
Ezt mondja a forrás (forrás: LlabTooFeR) [+]

Mindeközben a mobilbiznisz sem áll meg, a Facebookon tegnap közzétett előzetes alapján március 20-a az a dátum, amikor számítani érdemes valamire a tajvaniaktól. Elképzelhető egyébként, hogy a középkategóriás HTC One X9 utódja kerül bemutatásra, ugyanis a One X10 alapjait elvileg a MediaTek adja a P10-es lapka formájában, a várható újdonságról viszont egy aránylag megbízható forrás állítja, hogy nem az lesz, pedig Barcelonában sem volt szerencsénk hozzá.

A Twitteren közzétett bejegyzés szerint a HTC a Desire 650-et gondolja újra, méghozzá kétkártyás képességekkel felvértezve. Az eredeti Desire 650 rejtélyes specifikációja nem árulta el, hogy milyen lapkakészlet dolgozik a kétféle textúrával megbolondított plasztik hátlap alatt, egyébként nem ok nélkül, mert Snapdragon 400, az újdonság viszont szintén MediaTek SoC-kal várható, ráadásul bérgyártásból, viszont Sense 8.3 kezelőfelülettel. Reméljük, hogy a platform- és gyártósor-váltás egyben a HTC nosztalgikus vonzalmának végét is jelenti az ásatag hardverelemek irányába. Mindenesetre március 20-án kiderül.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.