A stílusra megy rá a HTC Desire 650

Szó szerint megosztó küllemet kapott a HTC Tajvanon bemutatott középkategóriása: a hátlapi plasztik textúra határozottan két részre különül. De hogy jön ide a gumikalapács?

Sorban jönnek ki az újabb HTC telefonok, bár a Desire 10 Lifestyle Snapdragon 400-as vagy a HTC Bolt / 10 evo 810-es választását őszintén nem értjük. A régmúlt rendszerchipjei ezek, ám mégsem okés az új mobilok árán nosztalgiázni. A sort a Tajvanon bemutatott, középkategóriába szánt Desire 650 bővíti, amely egy meg nem nevezett, négymagos Qualcomm rendszerchipet kapott, és a fentiek után bele se merünk gondolni, melyik lehet az, ha a termékoldalnak titkolnia kell.


[+]

Az új Desire persze határozottan nem a belső komponensekre, hanem a külső ismertetőjegyekre megy rá, és ha az eredeti szót használom a kétféle textúrájú (sima és recézett) plasztik hátlapra, vagy mondjuk a citromsárga gombokra, márkafeliratra és kamerakávára, akkor igazából nem hazudok, csak a cifrább jelzőket az Olvasóinknak meghagyom, erre is van a fórum. Eddig okés, de ami most következik a hivatalos holnapról átemelve, attól eláll az ember szava.

Hát, ez meg mi a búbánat? Egy kéz, gumikalapáccsal a Desite 650-ből kiemelkedő, csokornyakkendős ürgéket lapít?! De miért? A furcsa eszköz 146,9 x 70,9 x 8,4 milliméteres és 140 grammot nyom, a méretes kávákon belül pedig 720 x 1280 pixeles kijelző munkálkodik a TFT fajtából. A megjelenítőt Gorilla Glass védőüveg borítja, bár nem a napszemüveges fajtából. Az előlapon két hangszóró van, bár a BoomSound vagy a sztereó jelzők nem szerepelnek a Google-fordított termékoldalon.


[+]

Rendszermemóriából 2 gigabájt jár, a belső tároló 16 gigabájtos. A szelfikamera 5 megapixeles, a hátlapi modul pedig 13-as, f/2,2-es rekeszértékkel, ledes villanóval és autofókusszal. Nemcsak küllemben fiatalos és sajátos a Desire 650, rengeteg színes témát is bevet a 6.0-s Androidon alapuló SenseUI felületen, hogy így fordítsa magára a figyelmet. A telep 2200 milliamperórás. Az új HTC mobil ára és nemzetközi elérhetősége egyelőre nem ismert, ahogy az sem, hogy a kalapács a csomagolás része lesz-e, mindenesetre jól látszik, hogy ezúttal nem az üzleti célcsoportra megy rá a tajvani vállalat üdvöskéje, arra úgyis ott van a kiváló HTC 10.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Valamire készül a HTC

    Több említésre méltó dolog is folyamatban van a HTC háza táján: új készülék(ek), ipari és gyátókapacitás átszervezés, miegymás.

Előzmények

Hirdetés