Valaki úgy gondolta, hogy jó ötlet az ívelt kijelzős iPhone

Természetesen Kínában.

Soha nem került piacra olyan iPhone, melynek kijelzője szélei íveltek, az Apple óráiban kínálja egyedül ezt a dizájnt. Hogy ez jó, vagy rossz dolog-e, arról lehet vitatkozni, személy szerint az ívelt kijelzőt én addig a pontig kedvelem egy mobilban, amíg használnom nem kell. Vannak azonban, akik szerint az ívelt kijelző remek dolog.

iPhone 14 Pro Max ívelt kijelzővel.iPhone 14 Pro Max ívelt kijelzővel. iPhone 14 Pro Max ívelt kijelzővel. (forrás: Twitter) [+]

Így történt ez egy kínai technikussal is, akinek a szószátyár leírása alapján sikerült működőképesen ívelt kijelzőt építenie az iPhone 14 Pro Maxba a keret módosításával és az eredeti megjelenítő cseréjével. Ezt fotókkal és egy rövid videóval bizonyította, ezek minősége nem a legjobb, így a munka precizitását nem látni, viszont azt igen, hogy a készülék működőképes állapotban volt. (Legalábbis a felvételek elkészültéig.)

Korábban láthattuk már 3,5 milliméteres jack csatlakozó visszaszerelést vagy Lightning csatlakozó USB-C-re cserélését is iPhone-on, de míg azok azt mutatták meg, hogy az Apple telefonjában lenne hely a portoknak, addig ezen projekt kapcsán jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mégis mi értelme volt?

Előzmények

Hirdetés