2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

Vodafone Smart Platinum 7 - ezúttal nem az árazás karcsú

A piros szolgáltató saját márkás termékvonalának csúcsmobiljának ára meghaladja a 100 ezer forintot, cserébe pedig remekül teljesít.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A hazai szolgáltatók közül a Vodafone az egyetlen, aki évek óta, folyamatosan nyújt több tagból álló, saját márkás modellpalettát ügyfeleinek, bár ezen készülékek között eddig szinte csak filléres, hűségnyilatkozatok mellé akár ingyen elvihető mobilokról beszélhettünk, amik általában gond nélkül teljesítették az elégséges szolgáltatás fogalmát, de ennél sokkal többet nem nyújtottak. Most azonban továbbléptek, és úgy gondolták, hogy tudnak olyan Vodafone márkajelzésű készüléket kínálni, amiért 100 ezer forint feletti összeget is hajlandóak fizetni az emberek. A legnagyobb márkák csúcsmodelljei ennek az összegnek lazán a duplájába kerülnek, de ez akkor sem volt gyenge gondolat tőlük, ezen a szinten már nem elég, ha valami csak szimplán működik.

A Vodafone újdonsága a HTC One M9+ mellett.
A Vodafone újdonsága a HTC One M9+ mellett. [+]

A gyártást természetesen ezúttal sem bízták a véletlenre, az Alcatel egyik idei csúcsmodelljét, az Idol 4S-t címkézték át, a formaterven viszont komolyabb változtatásokat eszközöltek, illetve szoftveresen is sok átalakítást hajtottak végre. A QHD felbontású kijelző mellé illik némi VR-tartalom, a Vodafone pedig nem hagyta ki ezt a ziccert, 14 ezer forintért elérhetővé tettek hozzá egy VR-headsetet is, ez gyakorlatilag szintén ugyanaz, amit Alcatel logóval is meg lehet vásárolni, különleges tartalom pedig nem jár hozzá, a Google-féle Cardboardot próbálhatják ki a felhasználók.

Szürke dobozban érkezett meg hozzánk a Smart platinum 7.
Szürke dobozban érkezett meg hozzánk a Smart platinum 7. [+]

Furcsa módon nem a tipikus, natúr kartonból készült külsejű dobozban kapjuk meg a Smart platinum 7-et, de a minőségérzetért cserébe nem áldozták be teljesen a környezettudatos felfogást, a fegyverszürke színű kartoncsomagolás ugyanis 50%-ban újrahasznosított és teljes egészében újrahasznosítható. A dobozt kibontva először a készüléket látjuk meg, alatta pedig ott pihennek a tartozékok: a SIM-tűn kívül kapunk egy 2 amperes áramerősségű töltőfejet, egy microUSB kábelt és egy in-ear kialakítású headsetet (WH60 típusjelzésű), amihez többféle méretű szilikon illeszték társul.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.