Újabb képek a Honor 8-ról

Két renderkép látott napvilágot a Huawei fennhatósága alá tartozó Honor legújabb termékéről, mely a 8-as számmal ellátva kerül forgalomba. A fotókon jól megfigyelhető, hogy fehér színben már biztosan kapható lesz a készülék.


[+]

A formaterv megegyezik a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság adatbázisába felkerült modellével, a hasonlóság pedig elég szembetűnő a Honor V8-hoz képest is...legalábbis elölről (ennek fotója alant látható).

Akik még nem hallottak volna a hamarosan érkező csúcskészülékről (egészen pontosan július 11-én mutatkozik be a kütyü), annak új információ, hogy egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású panelt szerelnek az elejére, belül pedig egy Kirin 950 chipsetre lehet számítani. Lesz 3 illetve 4 gigabájt RAM-mal, valamint 32, 64, 128 gigabájtos adattárolóval szerelt változat. Az elő- és a hátlapi fényképezők 8 és 12 megapixeles képeket rögzítenek (hátul kettő kamera is lesz), akkumulátor szempontjából pedig minden bizonnyal egy 2900 milliamperórás telepre esik majd a választás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés