Újabb kémfotó a jack kimenetet elhagyó iPhone 7-ről

Ahogy közeledik az ősz és az új iPhone generáció várható startja, úgy nő a pletykák és kémfotók hitelessége, persze meglepetéseket így is tartogathat az Apple bemutatója. Arról már hónapok óta pletykálnak, hogy az iPhone 7 (amit lehet, hogy nem is iPhone 7-nek fognak hívni) elhagyja a fülhallgató-kimenetet, a fülest ugyanis ugyanoda lehet majd dugni, ahova a töltő- és adatkábelt.


[+]

A NowhereElse francia oldal ez utóbbi kémhíreket „erősíti meg” a most publikált fotókkal, amelyeken jó eséllyel az idei iPhone fémburkolata látható. És valóban: alulról hiányzik a fülhallgató kimenet, a Lightning port két oldalán ehelyett hangszórórácsok pillanthatók meg, noha ettől még lehet, hogy marad az egyik oldali, monó megoldás. Ennek (vélhetőleg a kisebb) iPhone variánsnak egyébként csak egy kamera van a hátlapján, egy mikrofonfurat és egy ledes villanó társaságában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Nem lesz idén iPhone 7?

    Az új iPhone-ok ősszel érkeznek, ám a komolyabb generációváltást jelentő 7-es elnevezést 2017-re tartogathatja az Apple.

  • Ilyen lehet az „iPhone 7 Plus” dupla kamerarendszere

    Kézzelfogható „bizonyítékok” is felbukkantak a pletykák mellé, melyek szerint az „iPhone 7 Plus” vagy „iPhone Pro” dupla hátlapi fényképezőmodult kaphat.

  • Apple iPhone 6s Plus - extra felszereltség

    A nagyobbik almás készülék szélvészgyors az A9 chipsetnek köszönhetően, a testvérmodellhez képest nagyobb felbontású kijelző, jobb üzemidő és OIS-es kamera jellemzi.

  • Apple iPhone 6s - Nyomás utána!

    A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.

Hirdetés