Breaking news! HTC mobil van készülőben

A Desire família bővülhet kameralukas telefonnal.

Hirdetés

Pár hete, váratlanul felbukkant a HTC Wildwire R70 a messzi Indiában, ezt leszámítva viszont nagyon régre kell visszautazni az időben, hogy valami pozitív hírre akadjunk a tajvaniak mobilszekciója kapcsán. 2018 óta nem heverte ki a gyártó az U12+ bukását, amit leginkább magának köszönhet: hiába volt remek a kamera és a sebesség, ha a nyomásalapú, digitális gombok mindent agyoncsaptak.

Testvérek – a HTC U12+ az U11+ mellett
Testvérek – a HTC U12+ az U11+ mellett [+]

Az se tolta meg a HTC szekerét, hogy az évek folyamán nagy lendülettel és a piaci trendekre sokkal gyorsabban reagálva emelkedett a nagyok közé a Xiaomi, az Oppo, a Vivo, a OnePlus vagy újabban a Realme, és továbbra is csak pletykálnak a tajvaniak csúcskategóriás visszatéréséről. A legújabb hír is inkább egy felső-középkategóriás készülékre utal: a HTC ügyekben kompetens @LlabTooFeR úgy hallotta, egy elölről OnePlus 8 (tehát kameralukas), hátulról pedig Xiaomi Mi 10 formájú phablet van készülőben (tehát a bal felső sarokba költözhet a kamerarendszer, batár nagy kiemelkedés nélkül).

A OnePlus 8 és a 8 Pro elölről
A OnePlus 8 és a 8 Pro elölről [+]

A Desire 20 munkacímen futó telefon olyan nyalánkságokat hozhat vissza, mint a jack kimenet (emlékeznek még rá olvasóink? Egy apró, 3,5 milliméteres portról van szó, amire annak idején fülhallgatót lehetett dugni). A kéminformátor egy Geekbench eredményre is rábukkant, ami alapján középkategóriás Qualcomm lapkakészletre lehet számítani. Egyelőre ennyit tudni a telefonról, persze ez is jóval több, mint amennyit mostanság a HTC háza tájáról hallani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Új stratégiát vet be a HTC

    A HTC elnöke a 2019-es tervekről beszélt, ez alapján a HTC inkább a felső és középkategóriára koncentrál majd jövőre.

  • HTC U12 Life - élettelen

    A HTC U12 Life a frissebb hardver ellenére is lényegesen szerényebb, mint a U11 Life, sokkal kevésbé hasonlít a csúcsmodellre, cserébe stabil és igen csinos eszköz. Viszont semmi emlékezeteset nem tud felmutatni.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

Hirdetés