Középkategóriás HTC készülhet

A Snapdragon 710 mobilplatform magasabb árazásra utalhat. Egyelőre egy árva teljesítményteszt a „bizonyíték”, de már időszerű lenne a HTC-nek új mobilokkal előrukkolnia.

Hirdetés

Próbáltam az emlékeim között kotorászni, de végül a keresés vezetett arra a konklúzióra, hogy alighanem a Desire 12s volt az utolsó HTC mobil, ami bemutatkozott, még 2018-ban. Szóval lassan eljött az idő, hogy a 2019-et álmosan kezdő gyártó formába lendüljön, bár a mostani pletyka nem a csúcsszéria frissítéséről szól.

A Desire 12s Snapdragon 435-öt kapott tavaly A Desire 12s Snapdragon 435-öt kapott tavaly [+]

A GeekBenchnél járt HTC 2Q7A100 kódjelű darab egyelőre csak annyit árult el magáról, hogy 6 GB RAM-mal látogatott processzoros tesztre, illetve Snapdragon 710 mobilplatformmal, ami felső-középkategóriás árazást vetít előre. Ez egybe is cseng Daren Chen HTC elnök nyilatkozatával, miszerint idén a tajvani vállalat a közép- és csúcskategóriára koncentrál majd, illetve a blokklánc vonalat viszi tovább. Ennél többet azonban sem ő, sem a kéminformátorok nem közöltek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Új stratégiát vet be a HTC

    A HTC elnöke a 2019-es tervekről beszélt, ez alapján a HTC inkább a felső és középkategóriára koncentrál majd jövőre.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés