Új HTC modell várható

A HTC újabban a VR-ra koncentrál, az Exodus pedig eléggé speciális készülék lett, de most elvileg új eszközzel készülnek.

A HTC mobilos üzletága elég elkeserítő számokat produkált az eladott készülékek és a profit vonatkozásában, a patinás gyártó könyveit jobbára a virtuális valóság kozmetikázza elfogadható szintre. Nem is túl aktívak a mobilpiacon, a legutóbbi jelentősebb modell a HTC U12+ volt, a gombtalanítás viszont nem bizonyult egy sikeres húzásnak, pedig a készülék fotós képességei például kellően meggyőzőek voltak. Mobilos fronton a kriptovalutákkal zsonglőrködő Exoduson volt a hangsúly, aminek elvileg várható folytatása is, most viszont egy erős középkategóriás modellt mutathatnak be.


[+]

A június 11-re bejelentett eseményen elvileg egy új, középkategóriás modell mutatkozik be, amiről a Geekbench és az AnTuTu jóvoltából tudni véljük, hogy Snapdragon 710-es szettel, 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel szerelik. A kijelző 6 hüvelykes, FHD+ felbontású 18:9 arányban. A kellemesnek ígérkező tulajdonságok sorát a majdnem 4000 mAh-s, Quick Charge 4 szabványú akkumulátor is gyarapítja.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • Új stratégiát vet be a HTC

  A HTC elnöke a 2019-es tervekről beszélt, ez alapján a HTC inkább a felső és középkategóriára koncentrál majd jövőre.

 • Súlyos veszteségek a HTC-nél

  A HTC egy ideje nem áll túl jól, ami idén sem fog megváltozni, ha a most közzétett számokat nézzük.

 • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

  Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

Hirdetés