Új sorozatot indít a OnePlus Z izé

OnePlusLiteZThing néven becézgeti a gyártó a készüléket, amely egy megengedhetőbb árú széria indulását jelöli.

Legyen OnePlus 8 Lite, Z vagy Nord a neve: a gyártó visszatérése a (felső-)középkategóriába lényegében garantált, megannyi kéminformáció és képanyag után ugyanis maga a vezérigazgató erősítette meg egy új korszak kezdetét. Blogbejegyzésében Pete Lau felidézi az elmúlt évek zászlóshajóiba fektetett erőfeszítéseit, és hozzáteszi: ideje a vékonyabb pénztárcára is szabni egy sorozatot. Azt mi tesszük mondjuk hozzá, hogy egykor épp a OnePlus csúcsmobilok kaptak igencsak korrekt árat, mindez azonban mára a múlté.

A OnePlus Z nem hivatalos renderképe
A OnePlus Lite / Z / Nord nem hivatalos renderképe (forrás: OnLeaks)

Lau európai és indiai startot vetít előre a közeljövőben, és felbukkant egy OnePlusLiteZThing nevű Instagram fiók, ahol kódolt célzás akad a júliusi startra. A fiók nyilván a szóban forgó telefon számos névtippjén viccelődik, egyelőre pedig még nem árulta el Lau, hogy melyik lesz a befutó. A készüléket mindenesetre Snapdragon 765-tel és 5G modemmel, valamint 90 Hz-es FHD+ OLED panellel várja a szakma. Nem lepődnénk meg egyébként, ha a OnePlus Z / Lite / Nord végül drágább lenne, mint a OnePlus 3 volt annak idején.

Előzmények

  • OnePlus 8 Pro - a túlgondolt

    QHD felbontáson 120 Hz-es OLED kijelző, 5G-s képesség, bivalyerős hardver, új kamerarendszer, IP-védettség, vezeték nélküli töltés - a hosszú sor végén azonban egy 1000 eurós árcímke figyel.

  • OnePlus 8 - újrahasznosítva

    Az 5G modem és az új hardver üdvözölendő, ám amíg a 8 Pro szintet ugrik felfele, a sima főként tavalyi receptből dolgozik.

  • Ezúttal tényleg maximumra tör a OnePlus

    IP68 védelem, 5G modem, Qi gyorstöltés, gördülékeny óriáskijelző és kamerafókusz – kár, hogy a tudás mellett az árazás is elszállt.

Hirdetés