2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Új Nokia mobil érkezik augusztus 21-én

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Nokia Mobile

Vagy csak egy már létező nemzetközi variánsa. A Nokia 7 Plus a minap rangos díjjal távozott.

Hirdetés

A HMD Global vezetése alatt, rövid időn belül sikerült Nokia mobilokkal lefedni a teljes okostelefonos árpalettát, aminek a felsőbb szekciójában helyezkedik el a tetszett plecsninkkel jutalmazott, 6"-es 7 Plus. Kétségtelenül előrelépés a Snapdragon 660-nal szerelt ketyere a korábbiakhoz képest, és talán nem véletlen, hogy a HMD ezen tesztelgeti az Android 9 Pie-t, ami aztán minden Nokiára megérkezik.

Az Android P béta változata a Nokia 7 Plusszon is kipróbálható
Az Android P béta változata a Nokia 7 Plusszon is kipróbálható [+]

A phablet teljesítménye, képalkotási képessége és külleme az Expert Imaging and Sound Association bíráit is meggyőzte, akik a legjobb fogyasztói okostelefon EISA díjával jutalmazták. Idén a HMD Global piaci részesedésben is mérhető lendületet vett, és augusztus 21-én, azaz jövő hét kedden már érkezik is a következő készülék, ami eséllyel már egy (vagy több) Ázsiában bejelentett modell nemzetközi variánsa lehet.

Az egyik a szenzorszigetes, Snapdragon 636-os Nokia X6 alteregója lehet, ami egyébként Nokia 6.1 Plus néven, Hong Kongban már debütált, Android One rendszerrel, Európába viszont még nem látogatott el. A másik a MediaTek Helio P60-as Nokia X5 variációja lenne, ezt Nokia 5.1 Plus néven várják errefelé. A PhoneArena szerint viszont az is lehet, hogy a Nokia 9 csúcskészülék fut be, már a jövő héten, igaz, az AndroidAuthority szeptemberi tippet kapott a zászlóshajó leleplezésére. Nem kell már sokat aludni, hogy kiderüljön, kinek van igaza.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.